​Jag skulle kunna säga att jag är lite vilsen i det här bloggandet just nu. Ni vill inte veta hur många inlägg jag har sparat i utkast... Jag bara känner att jag inte hittat vart jag vill lägga nivån i skrivandet. T.ex. vad jag vill skriva om, vilken kategori jag bör hålla mig till, vilka jag vill nå ut till och hur privat jag vill vara. Jag skulle säga att jag som person är reservad men ändå väldigt öppen. Så jag har ingen riktig balans i detta skrivandet. Jag kan heller inte säga vad som är intressant eller vad andra vill läsa. 

Jag har alltid varit en stark och egen person *klapp på axeln*. MEN sen vi flyttade från Sverige så har jag inte hittat något att riktigt fokusera på och säga att detta är mitt egna. Det är också svårare än vad man tror för hade jag fått jobba så hade jag gjort det, iallafall känt mer motivation att komma någonstans. Jag ser många andra som lever genom sociala medier och hittar sig en karriär där vilket jag tycker är fantastiskt! De har liksom lyckats bilda sina egna personer genom det sättet, och jag kan tänka mig vilken boost det måste ge för självförtroendet. Sen är varken jag eller någon annan blind utan vet att det kan komma mycket negativt med när det är personer som kommenterar mindre roliga saker eller att folk blir lite för intresserade av ens liv. Så allt har en bra och och en mindre bra sida. Jag är däremot stolt över de som går in med motivationen "jag ska göra min egen grej oavsett hur situationen ser ut". GO YOU! 

Som ni läser så gillar jag att skriva om mer än vad jag äter till frukost idag och kanske lite mer tankar. Jag är däremot inte tillräckligt varm i kläderna för att gå på det spåret 24/7. Så jag måste hitta min grej, helt enkelt. 


To be continued.....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag hade vi 18(!) grader i New York. Hur är det ens möjligt hörni? Men jag tackar inte nej. Jag var uppe för att få lite luft och jag fick inte ens en sittplats. Det kändes som att alla i vår byggnad fick för sig att utnyttja vår takterrass idag. I don't blame them!

Likes

Comments

Kan börja med att säga att jag inte har några råd till om hur man blir nöjd. Däremot är det viktigt att ge komplimanger och att förstärka självkänslan hos andra runt omkring. Det är vad som krävs av mig, och också av dig. Var nöjd med att du kan ha hjälpt någon på traven.


Det är väldigt svårt att vara nöjd över sin kropp idag. Jag vet fler som inte är nöjda över hur de ser ut, än de som faktiskt är nöjda. Jag kan inte säga om det var lika mycket hets förr eller om det mesta kom med alla sociala medier, som också blir fler och fler. Det ska läggas ut perfekta bilder på de perfekta kropparna. Och ju mer perfekta dessa personer är, ju fler kommer bli intresserade. Och det är ju sant! Och det är också de som kommer att kallas "inspiration". Inspiration att bli som de på bilderna... Jag har haft en massa inspirationsbilder på telefonen och tänkt mig att det är så jag ska se ut någon dag. För det första, ingen är den andra lik. För det andra så har jag insett att hälften av de bilderna jag faktiskt sparade ner vara bara av långa och smala tjejer i träningskläder men som knappt hade en muskel på kroppen. Så skulle jag vilja se ut så då skulle jag nog fått sluta äta för jag är inte byggd till att bli sådär smal bara sådär, eller få de där långa smala benen- då måste jag se till att växa med = ännu ett problem. Det värsta med att sträva efter ett ideal är att man aldrig kommer bli nöjd. Man ska hela tiden kunna se liiite bättre ut än gårdagen. Det är egentligen tragiskt... och lika mycket sant.

Det kommer inte kunna ändras av ett par kurviga kvinnor i underkläder som går ut med "att man ska vara nöjd med sin kropp". Tyvärr så gör det inte det. De kommer alltid ha ett starkare motstånd. Däremot ska de ha all jävla cred i världen för att de har ett så starkt psyke att kunna vara så nöjda med sig själva i denna värld och vilja ändra på det. Jag önskar att jag var minst lika stark som dom! Och jag älskar att de ändå lyckas inspirera och att folk blir fascinerade. Däremot är det en sådan stor grupp som vill vara pinnsmala. Jag har sett väldigt många gånger att ofta har de här inspirationerna inte bara de "perfekta" kropparna, utan också de perfekta liven. Eller snarare, det är det de vill måla upp att de har. Och helt plötsligt tror folk att det är mer framgång i att vara "smal", nästan som att det kommer på köpet. Tro mig, vi försöker köra så mycket matematik i huvudet att allt kommer vara = perfektion.

Jag ska däremot inte sitta och dra ner både den ena eller den andra. Inspiration kan vara minst lika fantastiskt att ha. Det är bara tråkigt att det är så mycket hets. Jag kan helt ärligt erkänna att jag har samma hets när jag vet att sommaren börjar närma sig. Då tränar jag som aldrig förr och jag får på mig mina shorts igen som jag hade förra sommaren men inte ens fick över höfterna under vintern. DÄREMOT så är jag så jäkla lat under vintern och jag får skylla mig själv att jag älskar skräpmat. Det är inte bra för kroppen och jag vet att man mår bättre av att träna. Jag har upplevt att både vara pinnsmal och ha kurvor. Inget utav det är inspiration, för den gången då jag var pinnsmal och började ta bilder av mig själv så hade jag faktiskt också ätstörning. Tror ni jag såg det? Ha, nej! Jag såg det ett år senare när jag kollade tillbaka på bilder jag tagit under den tiden. Man är så blind när man ser sig i spegeln ska ni veta. Det roligaste var att hur smal jag än var så var jag aldrig nöjd... Jag ska heller inte säga att jag är nöjd när jag har kurvor heller. Som ni hör- hur ska man kunna vara nöjd när man i huvudet alltid tror att man kan vara lite bättre?

Jag har en massa bilder från något år sen där jag strävade att få muskler och ha en tight kropp. När jag kollar på dem så är jag nöjd med vad jag åstadkom. Jag var fin och jag mådde bra i mig själv, men NÖJD var ett starkt ord. Jag var inte nöjd då heller. Jag kunde få lite mer muskler på armarna, jag kunde få lite mer magmuskler. Det handlade aldrig om att "underhålla" kroppen eller formen, utan alltid att det skulle blir bättre. Trött jag blir på det här......

Så jag undrar, kommer en människa någonsin kunna bli nöjd? Vad krävs?

Det här var alltså jag när jag tränade och mådde bra. MEN fortfarande inte var nöjd..................

Vi bör sträva efter att må bra. Det är bara du som kan hitta din väg dit. Ingen annan kan säga vad du ska göra, hur du ska göra eller hur du ska se ut. Jag backar dig! Och nu ska du backa dig själv! Det är tillräckligt med motivation.

Likes

Comments

I förrgår åkte Johanna och Andreas hem till Sverige igen, och det var nog lika bra det efter vår lite för roliga söndag i New York. Min måndag var inte att leka med... Jag mådde som jag förtjänade efter ett x antal drinkar och öl. Vi började med en städad middag på Catch, min favorit, där det sedan gick över till lite för många drinkar. Vi satt och åt/tjötade/drack från 20 till någon gång efter 01. Därefter skulle vi hem... Trodde vi ja. Istället svängde vi av och smet in på en jazz-bar i vårt område som heter "Fat cat". Jag hade hört talas om det innan och det är alltid långa köer för att komma in där på lördagar, så självklart hade jag höga förväntningar. Det luktade kiss när vi kom in och det var inte jätte fresh. Vi var däremot för party för att tacka nej och gå hem, så vi tog en stämpel och traskade ner. När vi kom ner så var det pingisbord, biljard mm och ett liveband som spelade jazzmusik. Det var väldigt blandat med folk- Några satt väldigt städat och spelade schack, några var lite mer tävlingsinriktade och skrek för varje vinst de hade på pingis, andra satt och sov till jazzmusiken. Jag tror vi hörde till den kategorin som gjorde allt.... Bokstavligt talat. Jag har aldrig spelat så många olika saker och inte heller suttit stilla i en soffa och klappat i takt till musiken. Sen att att Johanna gick fram å bad om att få saker för att kunna spela "bilyaaard" gjorde inte kvällen lättare haha. 

Men vi hade en bra kväll helt enkelt. Jag tror vi var hemma runt 4 på morgonen, men det lyckades inte sluta där heller. Vi tog på oss ytterkläderna igen och åkte till McDonalds. Ganska svenskt? Jodå. Jag tror vi var i sängs runt 6 på morgonen, så jag var inte kaxig dagen efter. Jag tror det bara är i USA som man kan gå ut en tisdag eller söndag och bli lika kalas som om det vore en lördag. Inte bra.

Likes

Comments

Överlevde ni gårdagens bomb med alla bilder på rosor och choklad på instagram? Jag tror jag klarade mig precis. Jag får lägga ut en dagen efter-bild här istället. Jag och instagram har lite paus till och från, som ni kanske märker. Så sjävklart fick även jag röda rosor och nu ska vi bara se till att få dom att överleva. Jag älskar blommor MEN , de dör lika snabbt som vi får in dom i lägenheten. Jag vet inte heller vad jag gör för fel.

Utöver blommor så fick jag en ny kamera. Jag fick mig en smärre chock! Nu får jag börja ta lite fina bilder.

Likes

Comments

Det är inte så lätt att hålla igång det här när man har vänner på besök. Vi har spenderat dagarna med att gå runt i New York och jag har fått visa upp min briljanta bilkörning. Skulle väl egentligen säga att de kommit hit på en riktig matresa för det är något jag har ett extra öga för. Så självklart har vi ätit och druckit gudomligt gott...

Jag får försöka skriva mer imorgon och ge en liten bättre update på vad vi gjort. Jag har inte heller lyckats få in alla bilder på datorn än, men det kommer. No worries.

Likes

Comments

Vi kunde inte fått bättre väder idag, eller jo kanske lite varmare. Vi tog oss iallafall upp till Central Park och strosade runt ett bra tag. Kändes som att vi i princip var ensamma ute idag, vilket i och för sig var ganska skönt. Därefter shoppade vi lite på 5 ave och kikade på Rockefeller Center. Jag må ha gjort allt 50 ggr, men man får ju ställa upp när det kommer gäster haha.


Mitt fina sällskap under dagen


Vi mötte upp Jesper på Eataly och tog en långfika- bland det bästa vi gjorde under dagen. Deras glass alltså....

Likes

Comments

Min kusin med familj var på besök i New York nu innan de ska iväg på kryssning i Karibien, Avundsjuk, och vi fick även nya gäster som ska vara här under en hel vecka, Johanna och Andreas. Så vi bestämde oss för att bjuda hem alla på lite käk och Super Bowl-häng. Vi fixade wings, fries, pizza, cupcakes, ostbricka och ja jag vet inte allt. Det blev lyckat!

Snacks-bordet var fullt som ni ser...

Likes

Comments