Hej alla!
Äntligen lördag! Den här första skolveckan har gått ganska trögt och jag har varit jätte trött... Men nu är det äntligen helg<3 Idag kommer våra kusiner och hälsar på oss och ikväll ska jag sova över med några kompisar. Så det ska bli jätte kul. Igår hade jag träning efter skolan och på kvällen hade vi gäster. På onsdag kunde jag inte vara på träning för att jag hade huvudvärk och på torsdag hade jag inga träningar. Då var jag hos min kompis Jennifer hela dagen. Vi hade riktigt skoj och gjorde en massa roliga saker. Vi gjorde bland annat musical.ly. Här är en privat m.ly från då jag försökte #invisibleboxchallenge haha!!

Ni kan gärna följa mig på musical.ly också @Alinawilhelms
Kram Alina<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag vaknade just precis och ska göra mig i ordning för skolan. Idag är det tredje skoldagen efter jullovet och jag längtar redan till sportlovet haha. Jag hade tänkt uppdatera igår, men jag var så trött efter träningen, så jag var tvungen att vila. Skolstarten gick väl ganska bra. Det var så kul att få träffa alla kompisar igen. Jag har ändå varit väldigt trött de senaste dagarna. Har nog att göra med att jag aldrig har kunnat somna någon gång på kvällen. Måndagen gick ändå relativt bra. Skolan gick ganska snabbt och jag hade en bra träning på kvällen. Däremot hade jag en riktigt dålig dag igår. Jag var dock ganska pigg i skolan, men på kvällen var jag helt död. Jag hade träning direkt efter skolan, så jag skyndade mig snabbt via stan då vi slutade, för att hämta något att äta. Sedan på träningen gick inget som jag ville och jag bara föll hela tiden. Sista timmen hade vi bara styrka och jag var helt slut då vi var klara. Då jag kom hem var jag fortfarande riktigt trött och på dåligt humör och därför uppdaterade jag inte heller :( Jag hoppas att min dag blir lite bättre idag och att jag lite piggare... Hoppas att ni också får en bra idag!!

Kram Alina <3

Likes

Comments

Hej alla!

Hoppas ni har haft en bra dag! Idag har det varit sista dagen av jullovet för mig och imorgon ska jag tillbaka till skolan. Jag tror inte att jag är den enda som skulle kunna tänka sig en ledig vecka till... Det är ändå ganska bra att skolan börjar på nytt, för då får man tillbaka alla rutiner. Min dygnsrytm är helt fel. Idag vaknade jag klockan 12 så det kommer att bli ganska jobbigt imorgon då jag måste stiga upp klockan sju.

Jag hade också min första träning idag efter juluppehållet. Den började klockan ett, och med tanke på att jag vaknade så sent, blev det lite bråttom. Men jag kom nog ändå i tid :) Vi tränade i tre timmar och jag kom hem ungefär halv fem. Då hade Fanny och Pappa lagat middag åt oss. Efter middagen kom vår granne till oss och kollade på film med Fanny och mig och efter det har vi bara "chillat". Jag har iallafall haft ett mysigt slut på mitt jullov <3

Här är två bilder från jullovet :)

Mitt jullov har varit jätte bra! Hur har ert varit??

Kram Alina <3

Likes

Comments

Hej!

Välkommen till min blogg. Jag heter Alina och är 15 år. Jag bor på västkusten i Finland och har svenska som modersmål. Jag är gymnast och tränar ca. 15h i veckan. Jag bor i en liten by som heter Solf som ligger just utanför Vasa. Här bor jag med min mamma, min pappa och min lillasyster Fanny. Jag har läst många andra bloggar och har längtat efter att få starta en egen blogg. Det verkar så intressant och så gillar jag att skriva, så jag tänkte att jag skulle pröva på det. Det är ju alltid roligt att testa på något nytt. Jag har tänkt blogga om mitt liv och vad jag gör om dagarna, så ni får gärna följa med.

Kram Alina <3

Likes

Comments