Bilder ifrån Danmark i somras

Under påsk så drar jag, min familj och Fredde till Danmark för att äntligen få träffa min äldsta syster och hennes familj. Det var ett bra tag sedan jag såg de senast och jag har saknat dem en hel del. Ska även bli skönt att bara komma ifrån Jönköping och Sverige, även om det bara är Danmark. Men nu innan påsk så står skolan och jobb på schemat.. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En mood/inspoboard för idag är det fredag och på schemat står det skola och jobb. Jobb hela helgen.. Men det gör inte mig något då jag inte har något bättre för mig plus att jag faktiskt trivs på jobbet. Något jag gillar mindre är nog att jag nästan bara har stägningar vilket gör att man missar en hel eftermiddag och kväll. Men hoppas ni alla får en bra helg!


Likes

Comments

Tryck på produkterna för att få reda på priser osv.

NLY EVE har just nu 200:- rabatt på allt (!!) när man handlar för mer än 500:-. NLY EVE är mer aftonsklänningar samt balklänningar av ett litet finare slag och här ovan ser ni mina favoriter som jag skulle hade kunnat ha till balen. Älskar den röda till vänster med open back och scrunch i rumpan. Tycker open back är så otroligt fint så skulle lätt kunna ha klänningen i burgundy med. 

Likes

Comments

Ingen har väl missat att Lisa Olsson släppte sin klädlinje på NLY TREND idag? Produkterna hittar ni när ni trycker på bilderna!
Efter att ha sett sneak peaks på hennes sociala medier under ett tag nu blev man ju såklart riktigt sugen på denna kollektion. Jag gillar denna kollektionen väldigt mycket, speciellt att hon använder mycket av satintyg och suede , sets och att hon har cutouts i både plagg och skor. En känsla av bohemiskt och chic. Sådant som passar utekvällar samt bara chillkvällar på stranden. Vill så beställa hem allt då det är hur snyggt som helst!

Likes

Comments

Vaknade tidigt idag och inbillade mig att vi började kl.8 men började visst 9.45... Inte med det blev dagens enda lektion "inställd" eller ja man kunde jobba på valfritt ställe så jag valde min säng haha. Annars har dagen gott bra, ätit god frulle, kollat på tv och varit på jobbintervju. Var på en igår också och känner att det ser lovande ut för mig. Ska jobba imorgon och på fredag så får se hur det går! 

Är helt slut i kroppen och har ont överallt, träningen gick inte bra för min del igår då jag har skadat så fick ta det lungt. Annars är jag hur glad som helst att vi har fått nya träningslokaler och tider! Nu ska jag vila och kolla på det nya TWD avsnittet, hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments