Header

Jag fyller alltså år om en vecka och jag har faktiskt funderat länge på vad jag önskar mig och har egentligen kommit fram till några grejjer som jag vet att jag absolut vill ha. Det jag absolut vill ha är rockoff-pass ( menar det kommer ju asbra artister hit i år och skulle vara kul att se många av dom), pengar så att jag kan typ börja fixa mina naglar, smycken och tavlor.

Likes

Comments

Då är helgen helt över och en ny vecka har börjat. Vad har man då gjort i helgen? Fredagen så var jag in till stan med mamma mest för att färga hennes hår. När det var klart gick jag till s-market och köpte celsius. När jag sen väl kom hem så var jag genomsvettig så tänkte varför inte lira lite fotboll samtidigt? Så gick in och fyllde på vatten och tog med mig min fotboll och gick till planen. Spelade / öva lite i typ en timme sen var det dags att duscha. La mig typ astidigt vilket var lätt värt det.


Lördagen spenderades sen i stan. Jag tror jag typ hade en ifk-helg pga allt de som hände i lördags. Mötte alltså typ halva laget på stan och kände mest what the fuck? Så jag såg väl extra bitchig ut. Kom hem vid 3-4 kanske och hade bokat tvättstugan halv 5 så var i tid. Resten av kvällen så kollade jag på teen wolf.


Söndagen blev lite spontan egentligen. Jag drog in till stan ganska tidigt för jag skulle luncha med Alexandra,Aina och Markus vid 1 dock blev de lite senare då Aina skulle skjutsa Oskar ( hennes bror) till båten. Men va gjorde de? Jag och Alexandra fick ju nämnligen se han där fina ifkaren som jag tycker om. Kändes lite stalkigt i och med att de var andra gången på typ 24 timmar. Efter vi hade lunchat så drog jag till mammas place. Var där till typ halv 6 sen börja jag gå lite långsamt till WHA i och med att det var dags för hemmamatch för IFK. Och ja vi vann. 2-1 med två jävligt fina mål och full pott från matchen ligger dom nu trea?!?!?!? Fyfan va man blir glad. Drog hem efter matchen och la mig i princip direkt.


Nu är det ju klart vilka IFK möter i kvalet till Champions League. Känner lite att det kommer gå åt helvete för dom i och med att dom egentligen inte ger allt på planen. Vi ska alltså möta Legia Warzawa alltså ett lag från Polen. Man får väl hoppas på vinst iallafall! :)

Likes

Comments

1. Vad ville du bli när du var liten? typ frisör eller artist, man hade ju stora drömmar asså.

2. Vad trodde du att du skulle bli när du var tonåring? typ fotograf, leeeevde verkligen för det då.

3. Vilka var dina bästa / sämsta ämnen i skolan? Bästa: språk och sämsta var nog matte.

4. Vad gjorde du efter gymnasiet? ledig ca två månader sen i slutet av juli fick jag typ jobb ( inhopparjobb men)

5. Vilket var ditt allra första jobb? de jag har nu, alltså typ packare av postorders

6. Vad har du haft mer för yrken? inget hah

7. Vad går ditt nuvarande jobb ut på? beror ju på vilken station man är på haha är olika för dag till dag men är ansvarig för cdon-returer bland annat

8. Vilka är dina starka / svaga sidor på ditt jobb? jag är otroligt jävla snabb enligt alla kollegor

9. Nämn något som du är extra stolt över att ha gjort i ditt jobb? strukturerat upp cdon så pass bra som jag har gjort

10. Vad skulle du vilja jobba med om du inte hade det yrke du har i dagsläget? något inom media i och med de är de jag är utbildad till

11. Vad tror du skulle vara det sämsta jobbet för dig? diskare

12. Vad gör du om fem år? jadu ingen aning haha

Likes

Comments

Vet ni nu har vi kommit till sista delen av spelarna? Och nu är det dags för anfallarna. Vi har bara 3 anfallare varav två av dom är "helt nya".


Vi börjar men allas favorit Aleksei Kangaskolkka. I år har han gjort flest mål av våra spelare och är en av dom som har mest poäng i ifks-bästa spelare "tävling" typ? Han har bra dagar men även ganska många dåliga dagar. Man blir lite ledsen när han spelar dåligt eller inte spelar. Han är en av dom som har "satt ihop" spelet otroligt bra.


Rezgar Amani. Han har spelat förut i ifk men jag vet inte varför han sluta, antar han valde FC Åland framför ett A-lag. Men han är tillbaka tyvärr får han inte så mycket spel tid då han får spela istället för Allu. Försöker otroligt mycket men misslyckas tyvärr.


Luckymore Mkosana. En av dom nya spelarna i år och han får tyvärr inte heller spela så mycket. Han har inte direkt kommit så bra in i laget som man skulle ha hoppats då han var en av dom "bästa nyförvärven" enligt tränarna. Så fel dom kan ha.

Likes

Comments

Då har vi kommit till tredje delen och mittfältarna. Förlåt om ni förmodligen tycker dessa inlägg är astråkiga men har inget att blogga om och har ingen inspiration. Nästa del kommer handla om anfallarna. Men here we go.


Amos Ekhalie, har spelat i laget i kanske 3 år och han har hunnit spela 200 ligamatcher. Han har hunnit göra flera mål. Han börja ligan lite dåligt men han har fått tillbaka sin energi och gör sitt bästa på planen.


Anthony Dafaa Clement. Amos och Anthony har varit vänner sen länge då båda kommer från Kenya. Han får knappt spel och blir nästan aldrig inbytt så jag har faktiskt inte sett honom spela på ett bra tag.


Robin Sid, gulle Sid. Denna lilla grabb har ett lugn i sig och man märker av det direkt på planen. Även om han inte har längden på sin sida så har han lika bra energi som Robbin Sellin har. Lite synd att han nästan aldrig är en del av startelvan.


Gabriel Petrovic, Har har vi en man som har spelat fotboll länge och kan sitt spel, sina passningar och passa in i ett lag. Även om han har fått många gula kort i år så är han en av mina favoriter.


Brian Span. Här har vi en kille som nästan alltid är en del av startelvan. Han börja säsongen riktigt jävla bra men sen tappa han orken lite. Men nu har han absolut fått orken tillbaka och vet hur han ska spela för att lyckas göra mål.


Robbin Sellin. Han är en av dom nya spelarna i laget och han passar riktigt bra in i laget. Han försöker och försöker och lyckas väldigt ofta. Även om han inte kan ta nickningarna pga hans längd så har han bra spring i benen och orkar med det mesta. IFKs farligaste spelare kanske?


Joel Mattsson. Okej nu kommer vi äntligen till en ålänning. Joel, har spelat i laget i några år och även om han verkar inte få så mycket speltid i år så är han en av dom som är mest energi på planen. Han är otroligt snabb.

Likes

Comments