Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då börjar helgen gå mot sitt slut och jag har faktiskt bara varit ledig en dag nu i helgen. I fredags kom jag hem vid halv 5 ungefär så lagade mat och kollade på nya avsnittet av Riverdale och sen Jane the virgin. La mig lagom tidigt för jag skulle ju upp på jobb igår. Jag bestämde mig för att börja 9, kom dit 10 över så började direkt. Slutade sen halv 2 och fick skjuts av mamma till Maxinge där jag köpte julklappar.Har typ 3 julklappar kvar att köpa vilket jag kommer göra imorgon efter jobb. Fick skjuts hem av Moa som ändå skulle till mina trakter och hämta en pizza. Lagade inte mat för hade glömt att ta fram något från frysen så hade köpt färdiga hamburgare så värmde dom bara. Hela kvällen sen tog jag lugnt och kollade på Jane the virgin men även filmer som visades på tv:n. La mig vid 10-11 tiden och sov till 11 imorse. Har dock sovit mer för har mått dåligt så har sovit på soffan medans jag har haft tvättstugan osv. Har precis bytt gardiner i lägenheten och ätit middag. Nu ska jag ta det lugnt hela kvällen och försöka tagga inför jobb imorgon.

Likes

Comments

Jag har funderat på om jag verkligen ska skriva detta. Mest för att jag är rädd. Rädd att någon av dessa killar jag lär skriva om ska få reda på de och kalla mig lögnare. Dessutom har jag aldrig pratat om de för att jag skäms.

Första händelsen var någon gång i lågstadiet.Jag var tillsammans med en två år äldre kille. Efter skolan en gång bestämde vi för att vara hos mig och lyssna på musik.Vi började kyssas och helt plötsligt kände jag hans hand innanför mina trosor. Det som hände efter det har jag förträngt. Några år senare fick jag reda på att han bara hade utnyttjat mig för att få hänga med min pappa (som han såg upp till).

Andra händelsen ägde rum förra året. Jag började prata med en kille. Han verkade vettig men mittiallt börja han tjata om nudes dagligen. Jag skällde såklart ut honom och vi pratade inte på typ ett halvår. Mittiallt en dag i augusti skrev han att han och hans kompis skulle komma till åland och han ville träffa mig. Jag sa såklart ja, han hade ju bett om ursäkt. När vi väl träffades var de som att vi hade känt varandra längre. Vi var tillsammans i flera timmar och när han skulle tillbaka till sin kompis kysste han mig. Jag hade absolut inte gett honom lov eller visat att jag ville de. Vi bestämde oss för att träffas ännu en gång innan han skulle tillbaka till Stockholm. Vid dehär laget var jag typ svag för honom,kunde vara mig själv med honom osv. Vi kollade på film,skrattade. När han kon hem till Stockholm gjorde vi det officiellt att vi var ”tillsammans”. Första veckan var de hur bra som helst mellan oss men när vi sen skulle ses så vet jag inte. Kändes som han förändrades. Kommer ihåg första gången han skulle sova hos mig och jag var sjukt trött. Hade jobbat hela dagen osv så ville bara sova. Jag vaknar upp till att han försöker få in sin kuk i mig. Jag frågade såklart”vad gör du?” Han svarade ”inget” och fortsatte. Han slutade dock en stund senare då han insåg att de inte gick. Kommer också ihåg att han fortsatte flera gånger att knulla mig fast jag hade sagt nej flera gånger. Han försökte alltid få sin vilja igenom och testa analt jag sa alltid nej. Han tvinga mig ofta till sånt jag inte ville och försökte förändra mig. Han skämtade väldigt ofta om att vara otrogen eller att jag haffa 1000 killar fast jag var med honom. Vi var tillsammans i tre månader innan han gjorde slut via facebook och skyllde allt på mig.

Likes

Comments

dagens humör

TRÖTT

dagens mående

TRÖTT

dagens borde

just nu bara sova

dagens frisyr

Utsläppt

dagens smink

Bara concealer och puder

dagens planer

Dagen är ju snart slut och har bara att diska kvar

dagens materiella vill ha

Jadu vet inte

dagens fundering

"julklappar?"

dagens klädsel

träningstights,t-shirt och huvtröja

dagens längtan

Julen/nyår

Likes

Comments

Helgen börjar gå mot sitt slut och egentligen har jag inte gjort ett skit men lite har man väl hunnit med. Efter jobbet i fredags for jag och handlade med mamma. När jag kom hem sprang jag in med mina påsar och tog min tvätt och gick till tvättstugan. Lagade mat medans första maskinen var i och när jag hade ätit började jag med mina pepparkakor.Bakade hela kvällen och när det var klar gick jag ner till tvättstugan med sista tvätten. Var klar vid 9 och då kollade jag på idol en stund.


Lördagen sen spenderades i stan. Försökte hitta julklappar men gick som det gick. Fikade på bagelbee och gick hem sen iallafall. Mådde illa hela kvällen så sov till typ 7 på kvällen och försökte äta sen. Var uppe till 11 sen la jag mig.


Idag har jag varit hemma hela dagen. Steg upp vid halv 11 och kollade på tv en stund. Började städa vid 12. Blev klar vid 4 och har hunnit äta och snart tvättat två maskiner. Ska ta de lugnt nu resten av kvällen och sen imorgon är det ju dags för jobb igen. Vad har ni gjort i helgen? :)

Likes

Comments