Header

Helgen är precis över och jag har tyvärr fortfarande inte wifi i lägenheten. Trodde Ålcom hade fixat det igår men nope fungerar fortfarande inte. Men vad har jag då gjort i helgen? I fredags när jag kom hem från jobb ringde jag direkt till ålcom och berättade om problemet med internet. Dom tyckte jag skulle komma in med den. Så det gjorde jag på lördagen sen. Städade lägenheten i fredags och gick igenom min garderob. La mig faktiskt i tid och sov sen till 9 på lördagen.

Jag åt och tvättade håret och började fixa mig för att ta mig in till stan vilket jag gjorde vid 11. Gick direkt till ålcom med bredbandet. Dom sa att de skulle fungera men som sagt nej. Kom hem lite före 2 och ringde dit men tyvärr så kom jag aldrig fram pga satt i kö och dom stängde 2. Lagade mat ganska sent bara för jag inte var hungrig och jag ville hinna duscha osv före. Vid 8 så kom Alexandra till mig och vi började förfesta. Vi bokade taxi till halv 12 och under den tiden hann hon bli för full och spy HAHA eller inte full men hon börja må illa.Sen när vi väl var på arken drack vi inte jättemycket. Träffade jättemycket folk och vi drog hem vid 3 typ.

Idag söndag har jag varit hemma hela dagen typ. Hon hämtade sin sprit vid 4-5 tiden och när hon hade gjort de så gick jag till tvättstugan för att hänga min tvätt i torkskåpet och sen dra in till stan. Är hos mamma 0ch snor hennes internet just nu och ska snart dra hem igen. Känner mig så handikappad utan wifi och man vill ju inte använda 3g hela tiden. Får väl hoppas ålcom kan fixa det imorgon iallafall. Annars lär bloggen vara död ett tag till.

Likes

Comments

Skriver detta inlägg för att förklara varför de kommer vara lite dött här under fredagen(idag) och kanske lördag.

Mitt wifi sluta fungera igår efter DDOS attacken (sägs de) och i och med att affären som jag köpte mitt bredband på stänger om en timme hinner jag inte dit idag/ikväll. Vilket betyder att jag är utan internet tills imorgon. Ja jag använder just nu mitt mobildata men de blir så dyrt så kommer stänga av de direkt när jag har skrivit klart.

Vi får hoppas de fungerar imorgon för jag har riverdale-avsnitt att se på och lite annat att ta i tu med. Nu betala mobilräkningen och äta något. Sen städa köket och toan så är min lägenhet nystädad.

Hoppas ni har haft en bra fredagen den trettonde och ni inte har haft otur. Glöm inte frågestunden! Avslutar den om 2 veckor och inte fått in så mycler frågor än.

Likes

Comments

Helgen börjar gå mot sitt slut och då är det dags för det återkommande inlägget om min helg. Fredagen spenderades hemma framför gossip girl. Hade även tvättstugan så sprang dit lite då och då. Kollade på idol sen och tyvärr åkte fel person ut. La mig vid 11 sen iallafall och somnade direkt. Livet när man jobbar 8-4 varje dag liksom.


Lördagen sen så drog jag in till stan. Köpte lite saker. Kommer komma upp här senare. När jag kom hem sen så tog jag fram kött, hade alltså glömt att ta fram det före jag tog mig till stan. Kände mig så senil. Vid 4-halv 5 så kom Aina till mig. Vi lagade mat vid 6 kanske. Var inte meningen att hon skulle äta hos mig men jag bjöd henne. Vi lagade hemlagade hamburgare. Jag fixa biffarna och hon stekte dom. Efter maten så for vi till kantarellen för hon skulle handla så följde med. Vi båda köpte rosa bandet rosor, dom var så fina alltså. Skulle lätt kunnat köpa fler. När vi kom hem så plocka jag upp allt och sen for hon hem efter en stund. Kollade gossip girl hela kvällen.


Min söndag har spenderats hemma i princip hela dagen men var även på roadtrip ut till min kära syster med min mamma. Kom hem och typ städade mitt skafferi och räknade mina småpengar. Är alltså rik på småpengar, är uppe i typ 189 euro. Måste fan växla in dom asså. Sen har jag kollat på gossip girl och värmt mat från igår. Imorgon är det dags för jobb igen!

Likes

Comments