Hallå hörni! Nu har bloggen ekat tom alldeles för länge vilket jag ber om ursäkt för... Senast vi sågs var veckan innan sommarlovet och mycket har hänt sedan dess. Jag har haft tid för att tänka igenom vad jag vill med bloggen, vad jag egentligen vill lägga energi på. Jag älskar att fotografera och få visa upp bilderna jag tagit, vilket från början var anledningen till att jag skaffade blogg. Men under den senaste tiden har jag inte haft samma driv för att blogga. Bloggen har blivit ännu ett måste, ännu en sak att behöva hinna med under dagarna och som tar energi ifrån mig. Detta har jag nämnt förut men jag har hela tiden hoppats på att längtan efter bloggandet ska komma tillbaks så fort jag har tiden för det igen. Trots att jag nu har lov och har gott om tid för bloggen så är lusten lika bortblåst... Jag har därför tagit beslutet att sluta blogga. Jag kommer självklart att ha kvar hela bloggen och alla inlägg, men någon uppdatering här kommer ni inte att få. Istället har jag bestämt mig för att skapa ett nytt instagramkonto, endast för mina systemkamerabilder. Där kommer jag visa upp mina senaste foton som jag knäppt med kameran, kan lova er att det kommer bli mycket bättre uppdatering än det varit här på sistone! Det känns givetvis lite tråkigt att avsluta detta kapitel då jag bloggat till och från i 5 års tid nu, men samtidigt känns det som jag tagit rätt beslut. Jag är supertaggad och det hoppas jag att ni också är!

Gå in och följ -> @photos.by.alina @photos.by.alina @photos.by.alina

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade extra lång sovmorgon idag så passade på att lyxa till det med en god frukost ute i solen. Väl inne i skolan hade vi två lektioner, varav båda i princip bara var i tio minuter. Vi hade därför en låång håltimma, alltså så ovärt att åka in till skolan idag. Efter en eftermiddag på jobbet är jag nu hemma och ska ta en dusch innan jag kryper ner i sängen. Tänk att det bara är tre mornar kvar nu som jag behöver ställa alarmet och bege mig mot skolan, åååhh!!!

Likes

Comments

Befinner mig just nu hemma hos fina Karro som jag inte träffat på allt för länge. Spenderar hela helgen här vilket kommer bli riktigt mysigt! Får passa på nu när vi båda har mycket planerat i sommar och därför har svårt att hinna träffas. Tog tåget direkt efter skolan och efter att vi umgåtts hos henne i några timmar ska vi snart bege oss mot stranden för att äta gott och träffa härligt folk. Är verkligen sommarvärme idag så det gäller ju att passa på och ta vara på de fina kvällarna!

Likes

Comments

Tre bilder från helgen då vi träffades några stycken från klassen för en grillkväll. Riktigt lyckat!

Idag gjorde vi klart vårt sista arbete i skolan och jag är här med pluggfri! Vet inte hur länge jag har väntat på den här dagen.. Efter alla veckor av slit, kämpande, tårar och skratt så är vi nästan i mål. Om bara några dagar är första året på gymnasiet slut vilket är helt sjukt, känns som vi nyss började!

Likes

Comments

Jag och Olivia en fin vårdag | Vardagslyx med jordgubbar | En bild från Jönköpings marknad idag | Hur skolan ser ut nu när treorna snart slutar | Selfie | Brygghäng i Åhus

Likes

Comments

Ny vecka innebär ännu en vecka mindre till sommarlovet. Förlåt för allt mitt tjatande om lovet men det är det enda jag kan tänka på haha, har nog aldrig längtat så här mycket som nu. I sommar är planerna än så länge att jag ska jobba en hel del, jag ska även åka till Spanien i två veckor. Eventuellt ska jag också åka upp till Öland två gånger, ena gången med familjen och andra gången med läger. Har hittills inte supermycket andra planer inbokade men det gör mig inte så mycket, ska verkligen bli skönt att bara få känna mig ledig och fri till att göra vad jag vill.

Likes

Comments

Min helg har hittils varit riktigt bra! Har bland annat umgåtts med saknade vänner, ätit massa grillat och solat. Utöver det så har jag som vanligt ägnat lite tid åt plugget också. Idag är det Söndag och min syster ska konfirmera sig. Känns helt sjukt att det redan har gått två år sedan jag själv konfirmerade mig! I vilket fall ska jag snart bege mig mot kyrkan, sedan kommer släkten till oss och firar lite. Här ovanför får ni en sneak på det jag har på mig idag.

Likes

Comments

För precis ett år sedan satt jag här på piren med min familj och åt på restaurang. Så fin kväll var det! Vart detta väder är nu kan man verkligen fråga sig.. Men trots det så är jag ändå oerhört glad över att vi nu har fått helg, att de nationella proven är avklarade och att vi bara har en vecka kvar med plugg!

Likes

Comments

Throwback till godaste brunchen. Skulle verkligen inte tacka nej till att få sitta med dessa godsaker framför mig, tillsammans med några fina vänner i lugn och ro en ledig morgon. Tyvärr är det inget jag kommer hinna än på ett tag men om tjugotvå dagar, då blir det ändring på det kan jag lova!

Likes

Comments