Header

Så en väldigt tung vecka närmar sig slutet och jag är super nöjd att jag klarat allt även fast det varigt stressigt. Har haft hygienpassprov och samhällslära prov denna vecka plus också en hel del annat så det har varit lite glest med blogginlägg. Nu så har jag då bakom mej ett godkänt hygienpass prov och ett lyckat samhällslära prov och allt börjar se lite klarare ut så nu måste man ennu orka med en hel del matcher detta veckoslut men månne de inte går:)


Kram//Alina

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har en hel del som jag måste göra nu som har med skola att göra så ända fram till torsdag så kan min bloggning bli ganska så dålig men efter det så lovar jag att fixa detta och blogga bättre inlägg.


kram//Alina​

Likes

Comments

Då var lovet slut och så börjar skolan igen:/ Hoppas ni alla ändå har en bra måndag! Skriver mer när jag kommer hem:)


Kram//Alina

Likes

Comments


Besökte Varlaxudden med mamma idag bara för att kolla på när vågorna var höga pga att det blåste mycket. Vi såg också några surfare med samma (can't understand hur någon vill surfa i det här vädret) På vägen tillbaka lyckades jag då halka och så har ja då haft huvudvärk och sjuk tumme sen dess :,)


Kram//Alina

Likes

Comments

Tommy Hilfiger-skjorta

Abercrombie&fitch-hoodie

Hunter-foder till stövlar (stövlarna har jag köpt redan tidigare)

Creme Fraiche-peplum topp

M.a.c-foundation

M.a.c-foundation pensel

Selfie stick

Så jag lovade att lägga upp ett inlägg där jag visar vad jag köpt och denhär gången fick det bli via bilder och inte via en video. Jag köpte inte egentligen så mycket men några grejer fick jag hem med mig i alla fall.


Kram//Alina

Likes

Comments

Bed Head hårspray-håller länge och ger fin glans

The body shop kokos olja-superbra för strömmigt och utspretande hår

Bed Head heat protection-skyddar bra håret mot värme då ma t.ex plattar eller lockar håret

Batiste torrshampo-Doftar gott och får håret att se nästan nytvättat ut


Kram//Alina​

Likes

Comments


Hade en mumsig middag med pappa ida dåvi fixade åt oss tortillas och så åt vi dom medan vi satt i soffan och kollade på tv.


Kram//Alina

Likes

Comments

färjade mitt hår förrgår hos sandra och själv blev jag rätt så nöjd med resultatet fast det är hemmafärjat och kanske lite ojämnt färjat på vissa stället men ja helt bra väl ändå:)Kram//Alina

Likes

Comments