www.nattstad.se/alicejensen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är min nya blogg. kika gärna in!!  

Likes

Comments

Hellu! Jag vet att jag inte har uppdaterat men det är så att jag ska göra en ny blogg som jag förhoppningsvis kommer blogga på. Så om ni vill läsa den så kommer jag länka den i ett inlägg strax!

Likes

Comments

Heyy! Igår så va jag på lagträff inför mitt nya lag ( vilket var 12 pers) och vi hade sjukt trevligt. Vi var bara halva laget men dem som var där var väldigt trevliga! Jag hoppas att vi kommer ha det bra nu tills nästa år! Men annars idag har jag chillat vid poolen och hoppat studdsmatta och har allmänt tagit det lugnt. Men vi hörs!

//Alice

Ps. Kolla in 5sos nya video Amnesia! Så sjukt fin<3

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag satt just och kollade i min Julia- tidning och märkte att dem hade med en poster på the fooo! Där blev jag glad så jag tog ut den och ska sätta upp den på min vägg. Sjukt fina killar asså! Men annars så har det inte hänt något förutom att jag ska på min första träning i Hope på torsdag! Sjukt taggad. Men vi hörs senare<3

// Alice


Likes

Comments

Hej allihopa! Nu är jag hemma igen från min sista semester, vi har varit ute med båten och det var faktist inte så farligt förutom alla myggbett:/ Men nu är jag hemma och det första jag gjorde var att hoppa på min efterlängtade studsmatta! Så nu tränar jag på stilla salto och stilla flickis. Sedan nu har jag bara stretchat så jag blir lite vigare till hösten, typ som ett mål som än så änge går väldigt bra. Jag lägger in lite bilder senare men ja. Resten av sommaren är bara hemma mys och chill med kompisar men ingen mer semester där vi i familjen åker iväg. Men hoppas ni har det bra så hörs vi, pussi<3

// Alice<3
Likes

Comments

Hej bloggen! Idag har jag bara hängt på stan och hittade ett sjukt bra erbjudande, den klänningen jag har på bilden skulle jag köpa när kassörskan frågade om jag visste om erbjudandet, vilket jag inte gjorde så jag sa nej. Kassörskan berättade att jag fick 2 klänningar för 150 kronor. Jaha, men vad kostar en klänning då? Jo EN klänning kostade 150 KRONOR så jag fick en gratis klänning vilket jag gillade! Men hoppas ni har haft en underbar dag så hörs vi, puss<3

// Alice


Likes

Comments

Tja folket! Just nu sitter jag på Subway och har precis ätit efter lite sommarjobb. Just nu jobbar jag i Västerviks hamn och hjälper till där med min farfar som jobbar där. Men ja här kommer lite bilder som är tagna under dagen:)
// Alice


Likes

Comments

Tja folket! Just nu sitter jag på Subway och har precis ätit efter lite sommarjobb. Just nu jobbar jag i Västerviks hamn och hjälper till där med min farfar som jobbar där. Men ja här kommer lite bilder som är tagna under dagen:)
// Alice


Likes

Comments

Hej bloggen! Jo som ni har märkt har uppdateringen varit för dålig och under sommaren kommer det nog inte komma upp så många inlägg men ska värkligen försöka lägga upp. Men vad som har hänt? tja. Jag var och såg One direction i köpenhamn men Elin och det var ett minne för livet. Sen så är det ju sommarlov och mina betyg är jag väldigt nöjd med. Vi var i grekland och det var riktigt mysigt men framförallt väldigt varmt! Igår träffade jag lite vänner från min gamla cheerleading förening GF-Tigern och några som följt med mig upp till min nya förening cheer infinity athletics Hope. Jag är riktigt taggad på att ta min sport till en ny nivå så räkna med att det kommer postas några cheer-inlägg. Jag gör en kategori för dem.Hoppas att ni alla har det bra så hörs vi snart!

PS. Jag har kopplat VFM till bloggen så ni även kan se mina videos jag lägger ut på vfm, det ända du ska göra är att kolla bloggen så på vänstra sidan fins videorna.

Här kommer bara lite bilder! //Alice

Likes

Comments