Vänner, ovänner, bästavänner!

Vänskapen väsen växte fram i diskussioner bland västerländska män. Under åren 384-322 f.kr omfattade Aristoteles vänskapen som kärleks- och familjerelationer och medborgare. Vänskapen utvecklades och skrevs i filosofer och liknande. Och nu idag är vänskapen stor bland många människor. Bland annat hos mig!

Jag heter Alice Bredin och för mig betyder vänskapen oerhört mycket! Oavsett vad! Vänskapen är uppbyggd av bland annat trygghet.

Tryggheten är bland det viktigaste. Att man känner sig trygg hos en person visar på vänskap. Att personen behandlar en bra.

En annan sak är tillit/pålitlighet

Tillit/pålitlighet är också väldigt väldigt viktigt. Att man känner att man kan lita en person. Att personen inte ska svika dig och alltid finnas där för dig. Stöttar dig i alla lägen när du mår som bäst och även när du mår som sämst. Oavsett vad.

Tredje saken är kärlek.

Kärlek till varandra. Att man tycker om varandra oavsett att personen kanske är lite speciellt eller nånting att man ändå tycker om personen för hur den är.

Fjärde och sista saken är sympati.

Sympati, att det finns förlåtelse för varandra. Råkar man göra nånting fel, att man kan förlåta personen. Visst i alla fall finns inte de pga av sina olika stjäl men alla har rätt till en andra chans när det gäller saker och ting.

Sådär, har du de här fyra sakerna med en person så har ni en vänskap. Och vänskap skapas inte genom stt knäppa med fingrarna. Det kan ta olika tid att bygga upp en vänskap, framförallt en stark vänskap.

Under mina år med vänskapen har jag stött på falsk vänner men för det mesta bra vänner. Och jag är otroligt tacksam över de fina vännerna jag har. Så himla mycket skratt, kärlek, sorg, glädje som jag får dela tillsammans med dem. Här under ser ni några bilder tillsammans med några av mina vänner/bästavänner.

Puss&kram på er ta hand om varandra och glöm inte att du är bäst<3333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Halloj! Äntligen är jag tillbaka efter en evighet:) Hehe glömde birt bloggen men nu vill jag börja igen så hoppas att så många av er vill läsa min blogg. Nu har jag iaf höstlov vilket är sjukt skönt! Efter lovet har jag 2v prao så jag kommer vara borta från skolan nu i 3v haha:)) Kommer blogga mer senare idag så vi hörs då, Puss&kram<333

Likes

Comments

Hejsan!
Här kommer sminkproduktstips♡

Första produkten är en concealer från Maybelline New York som täcker och håller bra:)

Nästa produkt är ett puder som också är från Maybelline New York som mattar ner bra och fungerar super:)

Sen är det en mascara från Lorial Paris från Miss Manga serien, mascaran heter typ mega volume. Mega volym med 15 gånger mer volym till övre & nedre fransarna. Det ärmen favorit mascara:)

Sen är det ett eos i Passion fruit, alltså passions frukt. Det återfuktar bra, luktar gott & håller länge:)

Nu är det två borstar från Real Techniques, en puderborste & en concealerborste:) Båda är jättebra:)

Hoppas ni gillade det hör inlägget, hejdå♡

Likes

Comments

Hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering.
Tidigare idag fixade jag mina naglar:) Vad tycker ni? Själv är jag väldigt nöjd<3

Den här veckan har jag sportlov:) :)
Jag tänkte senare ikväll lägga ut lite sminkprodukt tips:)

Ha det så bra, snart kommer det ett till inlägg:)


Likes

Comments

1. Concealer, H&M 99kr
2. Balsam Lorial Paris, H&M 49:50kr
3. Quick dry for nail polish, H&M 39:50kr
3. 4 st rakhyvlar Bic Miss Soleil, ICApris?
4. Tandborste (lila) Colgate, ICA pris?

Likes

Comments

Checka in min videofy kanal:)
Jag la upp en video för 1h sen.
Please, gilla videon<3


Likes

Comments

Litet citat bjuder jag på idag☻

Likes

Comments

Hej allesammans!
Nu är det äntligen helg. Imorgon på morgonen ska jag träna friidrott och efter det ska jag på gymnastikläger:) Jag ska på gymnastikläger i Järfälla, det ska bli kul:)
HADEEEE!Likes

Comments

Här är två bilder som min älskade pappa tog på mig när jag var i USA med min familj<3Likes

Comments

Heej!
Nu har jag höstlov!:)
Igår sov jag och min klass över i skolan till idag, det var jätteroligt. Vi hade filmmaraton hela natten. Jag somnade vid 1 ungefär♡
HADEEE!

Likes

Comments