Godmorgon! 

Idag tog jag & mamma utsläppet av hästarna. De fick kraftfoder i sina krubbor, bytte täcke på en häst & sedan började vi ta ut de i hagen. 

När alla fem hästar sedan var ute i sina hagar började vi mocka alla boxar & gjorde rent + fyllde på vattenhinkarna. Sedan sopades stallgången & då var allt klart. 

Jag kom hem för en stund sedan & har precis ätit frukost. Är inte 100% säker på när jag ska ut till stallet men det blir nog om några timmar. Kanske efter lunch typ? 

Vi hörs efter att jag ridit. Ha en bra dag! 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Igår reds Isadora ut en sväng där det både blev lite trav & galopp. När jag sedan var klar i stallet några timmar senare åkte jag hem till en väldigt saknad vän & sov över hos henne från igår till idag. 

Idag efter lunch åkte vi ut till hennes häst & fixade där i några timmar. Hon ska på tävling imorgon så vi tvätta häst & putsa läder. När vi sedan var klara med allt som behövde fixas inför morgondagen skjutsades jag hem för att sedan åka till Dosan & promenera henne lite. Blev en väldigt kort, men otroligt mysig promenad. Kvällssolens var framme & kylan var inte närvarande. Njuter allt jag kan av att vara ledig, de här sista sommarlovs dagarna. Sommarlovet ÄR DET BÄSTA LOVET! Utan tvekan! 

Imorgon blir det ett längre & hårdare pass på banan efter några dagars uteritter. Det behöver vi båda! 

Bästavän ❤

Likes

Comments

​....till skolstart. Usch vad jag inte längtar. Vill till min klass i Danmark där jag varje dag ser framemot att gå till skolan. Vill tillbaka till den skolan där jag aldrig ville att dagen skulle ta slut & att helgen aldrig skulle komma. Skolan har varit så sjukt rolig detta halvår & samtidigt som jag lärt mig en massa nytt. 

Jag hoppas att det kommer bli bra nu när jag börjar i min gamla klass igen. Jag hoppas att jag kommer trivas i skolan & att det inte blir någon stor grej av att jag kommer tillbaks. En termin var jag borta. Det har gått alldeles för fort, samtidigt som det känts som en evighet. 

22 augusti börjar jag. Jag håller alla tummar & tår för att jag får ett bra schema med korta dagar. Ju mindre skola, desto bättre. När börjar ni? Kram. 

Likes

Comments

Är just nu på landet hos min mormor & morfar & kommer att vara det i några timmar till.

Jag åkte till stallet ca 12.30 idag & red Isadora. Blev ett lätt joggingpass på banan. Sedan mockade jag & fixade vatten+mat till alla hästar i stallet. Eller två av boxarna var redan mockade men de andra tre behövde fixas. Jag la även in deras middag på en gång så att det är klart när de kommer in.

Imorgon är det uteritt som står på schemat. Vi får sällskap av två ponnyer i stallet & deras ryttare. Ska bli mysigt att få se lite fler ridvägar. Om jag kommer ihåg så tar jag några bilder.

Vi hörs imorgon, kram.

Likes

Comments

Då jag ej haft något wi-fi & inte velat slösa någon data på att skriva en massa inlägg så har uppdateringen varit urusel. Men från & med idag så börjar jag att uppdatera igen.

Senare idag kommer det en lång uppdatering om vad jag & Dosan gjort de här första dagarna i Sverige igen.

Vi hörs senare! Kram ❤

Likes

Comments

Ja exakt så är det just nu. Saker packas, saker tvättas & allt är bara lite smått kaos. Eller snarare mycket kaos! 

Imorgon ska Isadora ridas på förmiddagen & stallet ska fixas. Sedan klockan 13.30 kommer distriktsveterinären ut och kollar Isadora för att förhoppningsvis ge henne godkänt till att få lämna landet. Efter att han/hon varit där så ska Isadora bli duschad & ännu fler saker ska tas hem för att tvättas & packas ner. Eller det är inte speciellt mycket som ska tvättas, men packas. 

Ja, vi får se vad jag hinner med imorgon. Förhoppningsvis ska jag bli klar med alla Isadoras saker för att kunna bocka av det. Skulle också vilja ta en liten springtur om jag orkar/hinner. Ska sitta i en bil en hel dag sedan så då vore det skönt att ha fått röra lite på sig de få dagarna innan. 

Godnatt. 😴

Likes

Comments

Igår sprang jag & mamma 1 mil. Vet faktiskt inte om jag sprungit så långt förut, men igår mätte vi! Väldigt jobbigt stundtals, men inte alls lika farligt som jag trodde det skulle vara! Kul!

Idag ska jag ta hem lite fler saker från stallet & tvätta för att sedan packa ner. Vädret ändras just nu hela tiden så jag vet inte riktigt vad Isadora ska ha för täcke på sig när vi åker. Känns som att det antingen kommer bli för varmt eller för kallt för henne.

Nu ska jag äta lunch & om några timmar åker vi mot Dosan. Solen skiner just & det är perfekt stallväder! ☀️

Likes

Comments

​Hejhej.....hehe. Vet att jag sa att jag skulle kika in här lite senare under dagen, men istället blev det nu, kl 21.45 på kvällen. 

Jag har mockat & fixat stallet. Jag har putsat sadel & fler täcken har blivit tvättade. Jag har hunnit träna själv & packat fler saker till Isadora,  men det allra roligaste av allt blev inte av. Jag red alltså inte Isadora idag. Vädret var exakt lika dåligt som det nu varit i ca 2 veckors tid. Banan hinner inte suga upp allt vatten eftersom att det regnar exakt varje dag & i mängder! Det blir bara en enda stor vattenpöl över hela ridbanan & efter ett varv i skritt är all utrustning lerig & blöt. Tyvärr blev det då vila för Isadora idag, men håller alla tummar & tår för att det ska gå att rida där imorgon. ✊️ 

Vi får se vad jag hinner med att fixa imorgon. Jag ska iallafall träna utanför ridningen, alltså först en joggingtur & sedan styrka efter det. Men mer vet jag ej. Vi hörs imorgon igen, kram! 

Likes

Comments

​Det ska mockas & fixas i stallet idag som vanligt. Isadora ska ridas, förhoppningsvis på banan, om den inte är allt för blöt. Planen är att träna på övergångar från de alla gångarterna. 

Utöver det som ska fixas i stallet så måste fler saker tvättas & sedan packas ner. Tror jag tar hem sadeln & putsar den idag för att kunna bocka av det från min lista. Så jobbigt om jag sparar den till sist. 

Jag hör av mig lite senare på dagen så får vi se vad jag hunnit fixa. Ha en bra fredag! 

Likes

Comments

Här kommer det bilder från min & Isadoras första tävling i Danmark. Inga superbra bilder, men bättre än inget iallafall!

Bilderna är från både framridningen & inne på tävlingsbanan.

Likes

Comments