Igår gick jag hem direkt efter skolan eftersom jag var tvungen att åka och ta en spruta. Jag hatar verkligen att ta sprutor, men det gick faktiskt helt okej!

Väl hemma stog middag på bordet, och efter det åkte jag och Simon och försökte hitta halloween kostymer. Vi åkte till fyra olika halloween butiker, men jag hittade ingenting som jag kände att jag ville ha på mig. Det var så svårt, för allting var antingen "utmanande" eller jättetråkigt. Så jag måste väldigt snart hitta någonting att ha på mig på lördag!!

Efter vi släppt av Simon hemma hos honom åkte jag, Donna och hennes vän till Cherry Berry, som säljer frozen yogurt. Det var jääättegott, högt över min förväntan!

Just nu sitter jag i skolan och har fysik lektion, men eftersom alla juniors har ett stort prov (och nästan alla i min klass är juniors) så får vi göra vad vi vill. Men ska nog försöka få lite av min historia gjord så jag slipper göra den hemma. Puss

Likes

Comments

... fredagen den tjugonde november till Chicago! Det blir familjen och ett par vänner till min vmamma och vsyster. Ska bli hur kul som helst verkligen och jag längtar såå!

Har redan varit i Chicago men det ska ändå bli kul att åka ifrån Mt. Pleasant och hitta på någonting. Vi åker ju på en fredag och kommer sedan hem på söndagen därpå, så vi spenderar alltså två nätter där.

Vi har ingenting riktigt planerat om vad vi ska hitta på ännu, MEN, James Bay har en konsert medan vi är där. (Och de som känner mig vet hur mycket jag älskar honom.) Så jag och Helena ska försöka att få tag på ett par biljetter! Skulle varit helt SJUKT att få se honom!!!

Likes

Comments

Igår kväll var jag hemma hos Freddie (en utbytesstudent från Tyskland) och hans värdbror Logan med ett tjugotal andra personer. Vi körde ett par lekar (ganska vanligt att man gör det här), pratade, åt mat och godis, spelade biljard och satt runt en eld och pratade. Det var en jättemysig kväll verkligen och det var väldigt kul att träffa en del nya människor!

Likes

Comments

Gårdagen var hur lyckad som helst verkligen! Hade det hur kul som helst!

Fick sluta skolan vid ett eftersom vi hade ett meet i Alma som ligger ca 30 minuter från Mt Pleasant. Jag sprang inte denna gången heller... Provade att springa på uppvärmingen som var på ungefär 2 km, och efter det kunde jag knappt stå upp. Det är så sjukt frustrerande att inte kunna göra det jag vill. Men men, det var i alla fall kul att se de andra springa!
Träffade även en dansk tjej som jag var i NYC med och vi stog och pratade en stund. Vi bestämde att vi skulle försöka hålla kontakten och kanske ses någon gång under året!

När vi kom tillbaka till skolan åkte jag snabbt hem och bytte om, och åkte sedan tillbaka igen för att titta på amerikansk fotboll. Det var den sista matchen för säsongen, och den sista matchen under mitt utbytesår. Så sad!
Hade det hur kul som helst, pratade med massa underbara människor och tittade när vi krossade motståndarlaget.

Direkt efter matchen åkte jag och Sandra till en team sleepover hos Whitney. Där åt vi, skrattade massor och gissade spirits.
En spirit är en person som gör skyltar till skåpen och ger presenter innan ett meet. Man vet inte vem personen är, så igår fick man gissa tills man gissade rätt. Jag har inte haft någon spirit eller varit någon annans heller, så när det var min tur att gissa sa jag bara att jag inte hade någon. Till min förvåning sa då alla att jag hade en spirit för kvällen så jag fick försöka gissa. Två av tjejerna på laget hade köpt en jättemysig filt, Swedish fish och cheese it mix till mig! Så gulliga!!
Sen efter det kom en annan tjej fram till mig och sa att hon inte visste att dom hade köpt presenter till mig, så hon hade också gjort det. Av henne fick jag en fotoram och lite godis.
Asså jag blev hur glad som helst verkligen och det kändes så skönt att dom hade tänkt på mig. Dom är BÄST

Likes

Comments

Just nu sitter jag på bussen till Saginaw där vi har ett meet. (Inlägget kommer laddas upp när jag kommer hem.) Fick därför sluta skolan 12.30 och skippa art och U.S history. Jag vet ännu inte om jag ska springa eller inte, så jag ska vara med på uppvärmningen och se efter det om jag kan springa. Om jag inte kan springa ska jag stå och heja på mitt lag med min coach och några andra tjejer som inte heller ska springa pga skador.
Dagens meet kommer ta lite längre tid då vi delar buss med killarna och måste vänta på att dom också ska springa klart. Lite segt faktiskt.

Det är vid denna tiden under säsongen de flesta skadar sig och just nu är det jag och tre andra tjejer som har hoppat några träningar. Coach har verkligen sagt till oss att inte springa under några dagar nu, så vi fick istället cykla två av dagarna. De andra dagarna vi inte tränade fick vi stretcha, isa och vila så mycket vi kunde.

Nu ska jag äta och sen försöka plugga lite. Puss

Likes

Comments

Idag skulle jag egentligen åka till kyrkan vid nio, men hoppade det eftersom jag vaknade med huvudvärk och ont i halsen. Dock är det bättre nu så ska gå på bio med Helena och hennes kompis om ca en timma. Vi ska se the intern, den verkar så mysig verkligen!

I eftermiddag ska jag på youth group som är varje söndag. Det är en kyrkgrupp för ungdomar, man leker några lekar och dom pratar om Gud. Det är faktiskt ganska mysigt att vara där och man träffar nya människor!

Nu hade jag tänkt att göra mig iordning lite och sen sätta mig och plugga då jag har en inlämning och ett prov imorgon! Kram

Vaknade med henne bredvid mig<33

Likes

Comments