Tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, dessa är de dagar jag jobbat denna och förra veckan. Ni kan ju ana att det var skönt att ha en ledig dag idag.

På förmiddagen tog jag det väldigt lugnt, kollade på serier åt frukost och gjorde mig iordning i lugn och ro. Hann även med att vara ute en stund i den frostiga vintersolen tillsammans med mina två katter. De är så spralliga när de får gå ut, de är så roligt att se dom springa omkring.

När eftermiddagen kom gick jag hem till mig bästa kompis, där vi kikade på lite ny inredning hon köpt sen jag sist var där. Efter en stund bestämde vi oss för att gå en promenad och sen en fika. Så vi gick till samhällets enda café, satte oss och skvallrade om både det ena och det andra.

Trotts att vi satt kvar tills de skulle stänga så hade vi inte slut på saker att prata om, därför bestämde vi oss för att ta bilen och åka runt en stund. Det brukade vi göra mycket förr när vi hade saker vi behövde prata om.

Det har varit en väldigt mysig dag och jag känner att jag tagit vara på min lediga tisdag. Nu ska jag kika på lite fler avsnitt av serien jag är mitt uppe i, sen försöka komma i säng hyfsat tidigt.

PUSSHEJ

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Rubriken på inlägget summerar min dag ganska så bra skulle jag säga. Började jobbet tidigt imorse, så tidigt att klockan stod på strax innan 6. Hade sedan en riktigt mysig dag, gillar verkligen mina kollegor starkt! Beroende på vilken dag det är så är man olika många som har lunch samtidigt och idag hade jag tur. Vi var mellan 4 och 6 personer som umgicks samtidigt. Vilken mysig timma det var, vi skrattade mycket och hade det trevligt.
Även fikarasten senare på dagen blev en succé då jag ser hur dom dukat upp glass. Flera olika sorter till och med! Hur bra?
Jobbpasset var slut vid 17:30, då hämtade mamma upp mig och vi åkte till mormor och morfar en stund. Jag är så glad att jag har dom i mitt liv, vilka stjärnor de är.
Till slut efter ca 12 timmar hemifrån kom jag innanför dörren hemma igen. Energin var dock inte slut och fick till ett träningspass på crosstrainern också. Tog i för kung och fosterland och blev helt slutkörd. Vad passar bättre då än mammas goda korvgryta? Mmhhh.
Nu sitter jag häri soffan, myser och njuter av tanken att jag har sovmorgon imorgon. Hoppas ni där ute har haft en lika bra dag, min var egentligen inget utöver det vanliga utan bara en helt enkel och fantastisk vardag. Klagar inte!
PUSSHEJ

Likes

Comments

Nå, jag har tidigare en blogg på devote. En som jag sällan uppdaterar för jag glömmer dessvärre av med tidens gång. Det kommer perioder där jag skriver regelbundet och sen kommer givetvis uppehållet igen.

Jag vet egentligen inte anledningen till varför jag alls vill ha blogg över huvudtaget. Något intressant att skriva om utöver den vanliga vardagen skulle jag inte påstå att jag har direkt. För utomstående människor kanske inte mitt liv som volleybollspelande, kattälskare och kassörska på Ica låter så intressant.

Vi får helt enkelt se om detta kan leda till någonting denna gången eller om min ovana av att glömma av att skriva tar över igen.

Nu får vi även se ifall nouw är någonting för mig eller om det är devote som känns mest hemma, mycket spännande.

PUSSHEJ

Likes

Comments