Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Har varit sjuk hela veckan nu. Halsen är öm och hostar bokstavligen hela tiden. Alla är sjuka och hostar kors och tvärs på varandra i skolan, usch alltså, nej klarade inte av att gå till skolan så stannade hemma idag. Har jobbat med en uppgift i typ 5 timmar nu och har skickat in den, så det känns riktigt bra.

En av mina stora förebilder och inspirationskällor är Angelina Jolie. Hon är så vacker på så många olika sätt. Det beror mycket på hur man definierar ordet "vacker". För mig är hon vacker på insidan som på utsidan. Och visst, hon har ett otroligt snyggt ansikte, men det är många andra faktorer hon gör som gör henne till världens vackraste kvinna. Visst kan handlingar göra en människa vacker. Hon jobbar mycket med välgörenhet och reser runt om i världen för att hjälpa personer som har det väldigt dåligt ställt. Hon har bland annat besökt många olika flyktingläger för att få en tydligare bild på hur människor lever runt om i världen. Hon skänker även väldigt mycket pengar varje år. Hon och Brad har till och med utsetts till det mest givmilda kändisparet då dem varje år skänker flera miljoner dollar till välgörenhetsprojekt. Och så får vi inte glömma att hon är en riktigt grym skådespeleska och har vunnit flera oscars för sina filmroller. Det finns så mycket mer att skriva om denna fantastiska människa, hon är så otroligt talangfull, vacker, duktig och har ett bra hjärta. Hon är en person som flera unga tjejer borde se upp till.


Likes

Comments


“She’s been through more hell that you’ll ever know. But that’s what gives her beauty an edge. You can’t touch a woman who can wear pain like the grandest of diamonds around her neck.”


Likes

Comments


Idag drog jag upp till stan med mamma en snabbis. Det har blivit så kyligt den senaste tiden och på väldigt kort tid, man känner kylan så fort man tar steget utanför dörren. Hösten är en sån period jag älskar att spendera inomhus, i en filt, framför en film eller så, hur mysigt som helst. Älskar att göra massa med inne aktiviteter som baka, laga mat, filmkväll med kompisarna, mysa med familjen och så. 

Nu så ska jag i alla fall krypa in i en filt, fixa mig en varm kopp te och lyssna på den efterlängtade P3 dokumentären "Mordet på 2Pac". Den hittar ni HÄR


Likes

Comments

Hösten är officiellt här. Det börjar blir kallare och mörkare, löven börjar få olika färger. Hösten måste nog vara den mysigaste årstiden. De snygga höst kläderna har också kommit ut, här är några av mina favoriter.1.Här 2.Här 3.Här 4.Här 5.Här 6.Här 7.Här 8.Här

Likes

Comments