Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En underbar semester vecka! Så otroligt glad och energifylld efter den här veckan. Åkte till Gotland i söndags, blev en dag fylld med fest och kompishäng. Sedan har jag åkt ön runt nästan för att sedan avsluta med ett dygn i Visby. Dygnet bestod av shopping, god mat och spa. Igår blev det en uppfräschning av håret och sedan en jättemysig middag ute på Grinda och sedan några drinkar på stan. Imorse så blev det en Gateau frukost innan jag begav mig ut till landet, där dagen har spenderats med lite kompisar på vattnet. Såååå härligt!!!

Lite blandat från den underbara veckan

Likes

Comments

Från när dessa tre, jag och några härligheter till hängde på Mr French. Fler sånna kvällar i sommar tack!!

Likes

Comments

Efter ett litet jobb pass, åkte jag och pappa till graven en sväng. Därefter firade vi nationaldagen lite, mötte upp ett gång tjejer korkade upp lite bubbel och hade lite picknick i Vasparken. Sedan satte vi oss på en uteservering en sväng när kylan smög sig på...

Likes

Comments

Så jävla rolig helg, har innehållt lite av allt. Brillo häng, massa kompis häng, en utekväll eller två, shopping, födelsedagskalas och tre lägenhetsvisningar!!

Likes

Comments

Hängde med pappa hela dagen igår. Lite senare på eftermiddagen tog vi oss till nya hotellet Continental, för en drink. Deras rooftop bar var helt fantastisk, så härlig blandning av människor, en riktigt bra bar och för att inte tala om utsikten.

Sedan rörde vi oss ner till Nybrogatan för middag på Piatti, lika trevligt och gott som vanligt!

Likes

Comments