Nämen tjenare ni!

Det va ett tag sen, jag har tänkt igenom just nu om bloggen men just nu är det lite svårt för nu i 8an går vissa betyg in till Gymnasiet. Så jag ska göra allt mitt bästa för att kunna blogga här. Sen imorgon har jag även matteprov & sen på fredag har jag franska prov. Men om 2 veckor har jag chemical test (har glömt vissa ord på svenska lite va det heter så kommer även skriva svengelska för jag just går i en Engelska skola).

Sen har jag även SPT (utvecklingssamtal) lite tidigare i år för jag ska kolla hur jag ska höja upp mina betyg osv.

Tanken på skolan, så kan man undra ju redan vilken linje & gymnasiet jag ska gå. Har hört av så många att dem ska gå i den osv, jag hade tänkt mig att bestämma det i 9an för det ska va enklare för mig & se hur det är.

Men även så kan skolan ta kol på mig, ibland jag orkar inte alls plugga för jag orkar inte. Men eftersom man ska ha nationella prov i 9an så är det nog dags att plugga extra mycket, känns även konstig att vissa av sina betyg går in redan t gymnasiet & så.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 458 readers

Likes

Comments

Just nu så skrev jag ganska rätt lite & uppdaterade jättedåligt. Det kan påverka för att jag har skola & att för jag har varit lat, men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan för er.

Jag är en tjej, asså inte den vanliga tjejen. Jag är rätt glad ofta, men även må lite dåligt. Jag vill utveckla denna samhälle, jag vill se massa med girl power. Det kan vara för vi tjejer får mer hat än vad killarna får & det är detta jag vill ändra på, men såklart ska inte min blogg innebära detta bara liksom det ska även handla om mode & osv, vad jag själv gör i livet & så.

Jag är 14 år & har precis fyllt år, jag är 02a, jag är heter Alicia. Själv har jag utsatts av chagga sidor på insta osv. Har haft det lite tufft men även ska man kämpa för att visa dem att man är stark. Jag älskar att träna & shoppa rätt mycket, just nu när man går i 8an är det lite mer svårare man hade tänkt sig, såklart måste man lägga ner på plugget & därför ska jag även försöka va aktiv här.

  • 469 readers

Likes

Comments