Hej alla mina fina läsare !!
Idag har jag inte gjort nått speciellt förutom & varit på sjukhuset inne i Fridhemsplan. Ja, ni undrar ju nog va har hänt Alicia?! Med mig har det inte hänt nått men min pappa var på sjukhuset idag pågrund av han skulle till magnetröntgen idag. Men allt gick bra sa han, men det tog långt tid för att vänta på hans tur & såklart blev jag uttråkad där, men kunde ändå sitta still & snacka med mina föräldrar om lumpen, Thailand osv.

Juste jag glömde bort nästan..
jag tänkte göra en Q&A här på min blogg & undrar om ni kunde skicka lite frågor till mig här på bloggen till mig eller så kan ni skicka i chatten på snapchat (har öppet snap så alla andra kan skriva till mig). Men hoppas att många av er har haft en bra dag idag mina fina läsare <333

Puss & kram Alicia !!

Snapchat: Miinsessaa
Instagram: Secret.thaii & Aliciiaas_
Email: aliciazandaya12@gmail.com men helst till alicianatchaya02@gmail.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 53 Readers

Likes

Comments

Hej alla mina älsklingar !!
Dem senaste tiderna har jag tagit en lång paus. Det har ju varit pågrund av skolan & sen för jag har kört mycket thaiboxning så jag har knappt inget mer tid för att blogga här. Men allt jag ville säga är att jag ska börja igen med allt igen innan jag börjar 9an, för då kommer jag knappt ha tid för att uppdatera här, men hoppas att ni alla fina här har haft en underbar dag idag.

Kram & puss Alicia !!
Snapchat - @miinsessaa
Instagram - @secret.thaii

  • 56 Readers

Likes

Comments

Nämen tjenare ni!

Det va ett tag sen, jag har tänkt igenom just nu om bloggen men just nu är det lite svårt för nu i 8an går vissa betyg in till Gymnasiet. Så jag ska göra allt mitt bästa för att kunna blogga här. Sen imorgon har jag även matteprov & sen på fredag har jag franska prov. Men om 2 veckor har jag chemical test (har glömt vissa ord på svenska lite va det heter så kommer även skriva svengelska för jag just går i en Engelska skola).

Sen har jag även SPT (utvecklingssamtal) lite tidigare i år för jag ska kolla hur jag ska höja upp mina betyg osv.

Tanken på skolan, så kan man undra ju redan vilken linje & gymnasiet jag ska gå. Har hört av så många att dem ska gå i den osv, jag hade tänkt mig att bestämma det i 9an för det ska va enklare för mig & se hur det är.

Men även så kan skolan ta kol på mig, ibland jag orkar inte alls plugga för jag orkar inte. Men eftersom man ska ha nationella prov i 9an så är det nog dags att plugga extra mycket, känns även konstig att vissa av sina betyg går in redan t gymnasiet & så.

  • 518 Readers

Likes

Comments

Just nu så skrev jag ganska rätt lite & uppdaterade jättedåligt. Det kan påverka för att jag har skola & att för jag har varit lat, men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan för er.

Jag är en tjej, asså inte den vanliga tjejen. Jag är rätt glad ofta, men även må lite dåligt. Jag vill utveckla denna samhälle, jag vill se massa med girl power. Det kan vara för vi tjejer får mer hat än vad killarna får & det är detta jag vill ändra på, men såklart ska inte min blogg innebära detta bara liksom det ska även handla om mode & osv, vad jag själv gör i livet & så.

Jag är 14 år & har precis fyllt år, jag är 02a, jag är heter Alicia. Själv har jag utsatts av chagga sidor på insta osv. Har haft det lite tufft men även ska man kämpa för att visa dem att man är stark. Jag älskar att träna & shoppa rätt mycket, just nu när man går i 8an är det lite mer svårare man hade tänkt sig, såklart måste man lägga ner på plugget & därför ska jag även försöka va aktiv här.

  • 532 Readers

Likes

Comments