View tracker

​Hej på er!

Det var verkligen ett tag sen vi sågs, eftersom jag är hemma och latar mig i sängen idag hela dagen och sova så skulle jag vilja fråga er om en sak. Frågan är verkligen basic men hade fråga er om ni ville se mig på youtube fast asså det kommer ta tid att lägga upp videos för just nu håller jag på med att redigera bilder och såklart lata mig. Jag har ju egen youtube kanal men måst bara fixa lite till det, saken är att jag försöker inte få mig att vara lat men det går bara inte för jag kommer ändå inte göra något speciell på sommaren. Men ska verkligen försöka uppdatera så mycket jag kan puss till er alla!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Hej!

Idag var jag i skolan hade bara tre lektioner det kan beror och för att mina idrott lektioner är så sjukt långa hihi.. Snart så kommer jag få sommarlov och det kommer bli så himla underbart faktiskt, för jag åkallar inte med skolan längre haha såhär lätt har jag börjat bli men aja skiti. Imorgon så har jag en sista prov innan sommarlov tänk er att det är typ bara 2 veckor kvar tills man får se sina betyg och får sommarlov asså det kommer vara så himla underbar bara.

Likes

Comments

View tracker

Idag har jah inte gjort någonting speciellt bara städa såklart.. Men tydligen så kan det vara för att jag har gjort om mitt rum och då är det stökigt! Vi kommer möblera om mitt rum då och då. Så det kommer ta tid tills det blir klar just nu städar mamma och jag mitt garderob för att den va sjukt stökigt.

  • 618 readers

Likes

Comments

Idag så är jag sjuk tydligen för jag har mått illa dem här senaste dagarna.. Det har varit sjukt jobbigt att vara sjuk medan ni andra är friska! Idag har jag inte gjort någonting speciellt men ni kommer få se det jag har köpt saker till mig själv imorgon för ska inte uppdatera så mycket direkt tydligen så kan det vara för jag är sjuk och vill bara ta det lugnt idag.

  • 619 readers

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag bara varit hemma en stund & sånt, eftersom jag har studiedag idag & har inte gjort någonting speciellt direkt men vaknade lite senare än alla andra (som dig kanske) men iallafall vaknade typ 10:11 ungefär & latade mig u min säng i 30 minuter! Jag brukar va då på morgonen när jag är trött & så. Men idag åt jag frukost & jag brukar inte göra det på vardagar bara helgerna iallafall jag åt iallafall..

•Macka

- Bagel
- Philadelphiaost
- Gurka
- Tomat

•Smoothie

- Jordgubbar
- Banan
- Hälso fil
- Honung

+ ett glasvatten!

Jag brukar inte äta så mycket nyttig mat eller frukost men jag tror att jag ska börja göra det nu för det kommer bli bättre för mig själv!

  • 640 readers

Likes

Comments

Hejsan!
Nu är det ganska rätt tidigt jag har varit uppe men det är bara för att min mormor ligger på sjukhuset å vi måste veta resultatet snart eller ska vi säger snart det har gått 5 timmar & 36 minuter. Iallafall vi har väntat as länge & jag är as trött & vill bara sova.. Det känns att det har gått 600 år man har väntat! Jag har såklart skit ont i röven eftersom jag har har suttit hela natten & har inte sovit något är rätt as trött..

  • 671 readers

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag inte gjort någonting speciell eftersom jag är ganska rätt lat nu & orkar inte gå upp från sängen. Det är rätt många som är ute, eftersom det är fint väder säger rätt många! Men idag kommer jag bara vara hemma och inte göra någonting bara chilla och sånt och bara ta det lugnt med familjen!

  • 678 readers

Likes

Comments

Hej på er där ute som kanske är inte vakna än, men jag har fortfarande sportlov och jag försöker och försöker att sova men det går inte bara att sova därlfr tänkte jag göra en inlägg nu!!

Jag vet att klocka är mycket den är 03:59 alltså snart 04:00 och det är söndag idag men iallafall jag har inte kunnat sovit så bra på kvällarna det kan vara pågrund av att jag sover för länge på dagarna istället på dagarna. Snart så börjar ju skolan igen och då måste jag sova i form annars kommer jag inte klara skolan, men på min sportlov har jag inte alls gjort något speciell har bara sovit, shoppat, varit med vänner å varit sjuk sem såklart har jag gjort massa med andra saker. Jag är faktiskt sjuk just nu men var faktiskt ute igår med min kusin och hennes kompis så jag känner mig lite helt okej faktiskt men hostar ganska rätt mycket bara, men det ända jag ville bara säga att hoppas att ni där ute har haft en underbar helg bara!!

Tusen tack för mina läsare som läser detta!
Skulle faktiskt betyda mycket om ni sprider min sida till dem andra där ute också

  • 701 readers

Likes

Comments

Men hej på er!

Sorry, för en jättedåligt uppdatering men nu har jah haft en liten "möte" med mig själv hur jag ska börja uppdatera på dagarna som jag själv har inte fullt upp med. Nu i årskurs 7 så måste man plugga jätte hårt med alla ämne upp till årskurs 9 därför har jag själv inte haft så mycket tid på mig, just nu går jag och tränar och pluggar därför har jag inte haft så mycket tid på mig. Men tanken när jah säger "möte" med mig själv så skulle jag berätta några saker att jag ska snart ungefär skaffa en youtube kanal där ni kan också börja och kolla på mig. Eftersom det allt det här kommer hänga med och jag kommer börja ha mer tid på mig då, därför tänkte jag att jag skulle börja också med youtube kanal för det finna sjukt mänga där ute som har skrivit på min mail "snälla kan du inte skaffa youtube kanal, medan du också håller på med blogg också t.ex Linn Ahlborg bloggar och filma in sig själv på youtube" jag har faktiskt tänk på sjukt mycket om det och har tagit beslut att jag ska göra båda sakerna. Men just nu håller jag på att tänka vilka dagar jag ska börja kunna blogga och filma in mig eftersom jag har några saker att göra och sånt + att jag måste också börja köpa studiolampor, ny kamera och dator fast såklart ska min mormor köpa en dator till mig snart eftersom den jag använder nu suger verkligen. Men jag hoppas att ni gillar denna inläggen så ses vi nästa gång puss puss älskar er alla!!

  • 701 readers

Likes

Comments

Hej!
Jag vet att jag har inte uppdatera men nu tänkte jag att blogga så mycket jag kan nu och sånt för att ni där ute ska inte ha så tråkigt. Jag vet att klocka är mycket men jag vaknade nyss och kan inte somna om igen bara!!

Likes

Comments