Header
View tracker

Hejsan!

Det var faktiskt ganska länge sen jag bloggade sist, det är för att jag absolut inte haft någon motivation alls och sen har jag även haft mycket i skolan. Jag började som sagt i höstas på en ny skola för att jag vile byta till handelsprogrammet och det går faktiskt ganska bra, skolan är jätte bra och jag trivs med programmet!

Jag har i alla fall fått motivation och blivit inspirerad att börja blogga igen, så jag tänkte göra det. Hoppas att ni kommer tycka att det är lika kul som jag gör! 😊


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

För ungefär en vecka sen bestämde jag mig för att klippa håret kortare. Jag var liksom så himla trött på att hela tiden platta håret så därför ville jag prova något nytt.  Nu är även det slitna och dåliga bort så nu när håret växer ut igen så är det ju  friskt!


Innan:


Efter:

Likes

Comments

View tracker

Idag fyller världens bästa mormor år. 💕

Likes

Comments

Äntligen påsklov! Hur skönt är inte det?

Jag sitter på tåget mot Värmland, tänkte vara där några dagar under lovet. Tänkte också berätta att jag inte har något internet där uppe, så kommer inte kunna blogga.

Hoppas iallafall att ni får en jätte bra påsk!

Finaste vovven. 🐶

Likes

Comments

Hallå!

Som ni kanske har märkt så har jag bloggat väldigt lite, har iallafall inte haft någon lust och satsat lite mer på skolan. Men nu tänkte jag att jag ska börja blogga igen, ska försöka så mycket jag kan! 😃


Likes

Comments

Hej på er!

I onsdags var jag ock kollade på skolan jag tänkte byta till i höst. Jag var och kollade på handels programmet och programmet verkade väldigt bra, likaså skolan. Sen fick jag även veta att man kan lägga till en profil, så tänkte lägga till media! Hur kul verkar inte det?

Nu efter jag har kollat på skolan är jag helt säker på att det är dit jag vill söka, är också väldigt taggad på hösten bara för det! 😊


Haha, hade tråkigt förut. 👀

Likes

Comments

Älskar verkligen denna låten! Förstår verkligen inte hur den inte kunde gå vidare i melodifestivalen. Men som sagt melodifestivalen blir bara sämre & sämre för varje år, så har typ slutat kolla!

Tycker iallafall att ni ska lyssna på den! 

Likes

Comments