Idag har jag bara varit i skolan hela dagen och gick faktiskt till 16.30, vilket var rätt jobbigt! Jag har även återställt hela min dator, vilket gjorde att alla mina gamla as snygga uppsatser försvann samt alla min 2600 bilder. Men det kanske var värt det. Innan, var min dator sjukt seg, fryste hela tiden och var allmänt jobbig. Men nu är datorn rätt snabb, fortfarande varm, men det gör ingenting! Imorgon börjar jag runt 14.00 och det ska bli rätt skönt att äntligen få sova ut!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ibland vill man bara skrika av ilska och ibland vill man skratta av lycka. Det jag talar om, är det där förbaskade men älskade körkortet. Började med det samtidigt som jag fick sommarlov på och för några dagar sedan bokade jag uppkörning, skrivning, halka, stadskörning och så liknande. Men efter dagens körning känns allting bara åt skogen. Gjorde några små missar, alltså ingenting att gråta över, men besviken som jag var brast jag ut i gråt så fort jag kom hem. Efter mycket stöd av mina vänner så känns allting mycket bättre. Jag ska fasiken kämpa med det där jäkla körkortet tills jag får det!

Likes

Comments

Igår var jag och mina klasskompisar och åt på en relativt ny resturang i Örebro, Fratelli. Det var verkligen hur goda pizzor som helst och efterrätten (bilden till vänster) var helt gudomlig! Det var som en pizza, men istället för ost och liknande på var det Nutella och frukt. Hit kommer jag helt klart gå fler gånger!

Vi överraskade även Mary och firade henne lite med paket. Hon fyllde 18år för några veckor sedan och vi tänkte att vi lika gärna kunde passa på när alla i gänget var samlade! Eftersom det var första dagen i skolan igår, anade hon inte heller någonting, tjoho!

Likes

Comments

Nu har jag efter många om och men, skapat mig en ny blogg. Har bytt från blogg.se till Nouw.com nu och det är endast pågrund av nystart. Har för mycket gammalt skräp, fula bilder och liknande på min andra så valde att sätta lås på den! Men nu kanske ni undrar vem jag är? Jo, jag är en 18 årig tjej som heter Alicia. Jag pluggar beteendevetenskap på plusgymnasiet i Örebro och igår gick jag in på mitt sista år! Jag älskar träning, kost, kalorier men någonting annat jag brinner för är inredning, levande växter, mode, mat och bakning. Enjoy!

Likes

Comments