Nu har ja ju sommarlov, och jag tänker inte på bloggen alls. Så nu tänkte jag ta sommarlov från bloggen och sen kanske jag startar igen när skolan börjar o allt men dett osäkert...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Haloj, nu är jag som sagt hemma! Jag hade tänkt att visa det jag köpte i en video för att jag tycker inte det ser så bra ut när man lägger upp massa bilder. Videon kommer troligtvis komma ut imorgon!

Nu tror jag faktiskt att jag ska lägga mig och sova för att jag har en tidig handbolls match imorgon för imorgon börjar PC (Partille cup) och de ska bli kul!
Här kommer lite bilder från PC 2012:Likes

Comments

Jg bloggar mindre här än vad jag trodde jag skulle göra men det är för att wifit försvinner ibland och för att jag inte har tid..

Nu är klockan ungefär 21.10 vet inte exakt vad klockan är i Sverige men, idag har vi bara varit hemma och legat vid poolen hela dagen typ vilket har varit väldigt skönt eftersom vi är ute och gör något nästan varje dag. Nu är det ganska exakt en vecka innan jag åker hem till Sverige igen och jag saknar verkligen alla.
Sen är det inte så mycket mer att berätta, jag kollade precis klart ett oth avsnitt, första på en hel vecka!! Aja, nu orkar jag inte skriva mer, puss


Likes

Comments

Sorry för att jag inte har bloggat de senaste dagarna men jag har inte haft något wifi.. Men nu sitter jag på en restaurang med gratis wifi så... Vet inte riktigt vad klockan är i Sverige nu men vi ska äta lunch nu så!

Tidigare idag var vi på en jättevacker strand, det kommer fler bilder senare men nu måste jag äta!!
Puss


Likes

Comments

Åh, nu sitter jag hemma med en förkylning som inte vill ge sig... Jag är tät i näsan och har halsont men det kan inte stoppa mig haha, jag ska åka till Thailand även om jag skulle ha feber!!!
Nu har jag även börjat packa och lite så.

Om du vill följa min thailandsresa så är det bar till att fortsätta läsa här eller följa mig på instagram @aliciawallenberg
Puss

Likes

Comments

Jag är överlycklig eftersom det är sommarlov nu och det är bara tre dagar kvar till jag åker utomlands men, vädret här hemma suger just nu, grått och spöregn.. Det vill man ju inte ha nu!!

Atm: tänkte jag äta frukost och kanske kolla på OTH.
Puss

Likes

Comments

Igår efter skolavslutningen åkte jag, Elina Matilda Wilma och Jennifer hem till Elina. Vi (wilma) badade i havet och sen tittade vi på en film och åt massa gott. (Bilden har ja tagit från Wilma eftersom jag inte tig någon bra själv)
Puss

Likes

Comments

Jag var i stan häromdagen och letade efter dessa tomsen men dem var slut i alla affärer i Göteborg typ iaf den färgen, så idag hjälpte mamma mig att beställa dem så nu är ja glad!

Likes

Comments