Tiden bara flyger fram och imorgon är de redan julafton, ska bli så mysigt och kul tycker jag iallafall.
Fast jag är trött på julmaten men jag får tänka positivt för jag får fira de med min familj.

Vet redan vad jag kommer få av mina föräldrar då dom frågade mig väldigt mycket om vad jag ville ha så där vet jag vad jag kommer få.

Snart är de nyårsafton också och jag har verkligen inget att ha på mig då, men jag har en tanke.
För alla vet ju att man vill glittra lite extra då.

Aja nu ska jag sitta i soffan och bara ta de lugnt då de inte kommer hända något speciellt idag.

Likes

Comments

Hej alla längesen jag skrev jag vet men de har hänt väldigt mycket både i skolan och i livet.
Just nu ligger jag hemma från skolan av att jag är sjuk och de blir ju inte bättre över att man har mens och mensvärk.

Nu på lördag va tanken att min ridskolegrupp skulle ha ett dressyrprogram vilket jag va taggad på men tyvärr kommer jag inte vara med vilket är tråkigt då de är sista Ridlektionen för den här terminen.

Slutar skolan på tisdag vilken ska bli så skönt då jag verkligen vill ha lov.
Vi går först i skolan under dagen sen hänger min pojkvän med mig hem och sen åker vi till julavslutningen då vi har kvälls julavslutning.
Under lovet ska jag väll inte göra så mycket,vara med min pojkvän,familjen och bara njuta av att jag faktiskt har lov.

Likes

Comments

Idag är det fredag vilket betyder att jag ska hem till Märsta igen efter en vecka prao i Enköping.

Tyvärr kom de inget mer inlägg igår som jag sa men jag glömde helt bort att ta kort på det jag skulle och sen när jag väll kom hem så duschade jag och sedan tittade jag på tv och gick och la mig ganska tidigt igår för jag va så trött igår, de kändes som att de va fredag igår redan.

Imorgon blir de hoppning och sen så ska jag och mamma faktiskt titta på en häst vi ska på medryttare på där min kompis @@Vigdisnygaard har sin häst, så ditt ska jag imorgon vid 14:30 vilket ska bli kul för jag och mamma har letat länge över att hitta en häst vi kan vara medryttare på för vi känner att vi inte direkt skulle klara av att vara fodervärd till en häst då mamma jobbar ganska långa dagar och jag har skolan som jag vill prioritera väldigt mycket på och lite annat jag ska prioritera med. Mer information om hur de gick och så får ni höra imorgon helt enkelt!


Likes

Comments

Det är torsdag och de känns som att de är fredag herre gud asså.

Idag blir de pannkakor till middag hos mormor med hallon och grädde mums! Det va så länge sen jag åt pannkakor så jag längtar tills ikväll verkligen.

Mycket händer just nu och jag försöker så mycket jag kan att uppdatera men jag känner att de går bra med uppdateringen just nu och jag kommer nog satts på att försöka skriva 1 inlägg varje dag och ibland kanske de kommer lite flera inlägg om dagen, som i dag då kommer de koma 2 inlägg för ni ska såklart se mina goda pannkakor hahaha.

Imorgon åker jag hem till Märsta igen vilket både ska bli skönt men ändå tråkigt på samma sätt, på lördag så ska jag ju rida och på schemat då står de Hoppning vilket ska bli så kul. Det va ett tag sen vi hoppade sist så de ska bli kul att äntligen få hoppa igen. Förra gången hoppade jag ju 80cm vilket jag är så nöjd med, men på lördag så tror jag att jag ska satsa på att hoppa 80-85cm eller kanske högre man vet ju aldrig!

Vet inte om jag kommer få några bilder för hon som brukar fota med sin kamera kanske skulle åka till Amsterdam så vi får se om det blir några bilder annars får jag se om de finns någon annan som kan fota mig på lördag, men mamma kommer inte kunna de just för att hon också ska rida då.

Det va så länge sen jag red Zirkon så ska kanske försöka fixa de tills någon gång! Men nu på lördag ska jag rida DaCapo

Likes

Comments

​Nu är det redan onsdag och veckan bara flyger fram, känns som att de fortfarande är måndag.

Jag är fortfarande på mitt prao i Enköping hos min mammas moster, och jag tror aldrig jag har haft de så kul på något prao tidigare. Som igår så var jag med när vi spelade in en video på en kille här där jag jobbar som skulle äta en pizza med 6 degar och 10 ingredienser och det va helt sjukt. Pizzan var så tjock och stor så man behövde 2 bord för att de ens skulle få plats, sen så va ugnen 1m och man va tvungen att vika in kanterna för att ens få in den i ugnen.

Sen så gör jag lite allt möjligt här, de är verkligen trevliga personer här och vi skrattar och har allmänt kul faktiskt, ska bli tråkigt faktiskt att få lämna på fredag men kommer säkert komma tillbaka någon gång!

Idag ska jag äta ute och ska försöka ta någon god sallad  för jag är verkligen sugen på någon god sallad, och en cola till de nam nu blev jag ju hungrig av tanken på mat.


Likes

Comments

​Ja här fick ni lite bilder som jag vet att jag har lagt ute men kände för att bara lägga ut lite bilder. Ska försöka fixa lite nya bilder så ni inte bara får samma bilder hela tiden.

Likes

Comments

​Okej, om ni redan nu har problem av att läsa långa texter så borde ni inte läsa just nu för nu kommer jag skriva ett långt ilägg om just Djurplågeri.

Varje dag, varje sekund blir ett djur skadat eller i värsta fall dödade. Dom här djuren har inte gjort något mot dom personerna som skadar djuren. Vissa personer tror att djur inte har känslor men tänk om, tycker du de ser ut som att djuret ser glad ut när du sparkar den till döds eller bränner dom till döds, tror du som gör de att de här djuret är glad över de??

Och svaret på den frågan är självklart nej!

Folk skadar djur som inte ens har gjort något, som bara lever ett bra liv tills dom blir infångade i små burar som dom inte får plats i med 5 djur till i samma bur, dom här personerna står på burarna, hoppar på dom. Alla djur ska ha ett bra liv, och inte behöva gå igenom massa skador eller döden när dom inte ens är 1 år.

Ett djur ska vara glad, springa runt, vara med sin familj bara ha ett bra liv som dom kan vara lyckliga i, slippa bli skadade av personer som är helt dumma i huvet.

Tänk på elefanterna och noshörningarna, dom blir sövda så personer jag såga av elefanternas betar eller sågar av noshörningarnas horn bara för att kunna sälja dom och få pengar för de.

De finns många personer som försöker få de här att bli bättre som faktiskt vill hjälpa djuren att få leva ett bra liv, och inte bli skadade.

Jag vet inte om jag klarar av att skriva mer om de här för de här ämnet är känsligt mot både mig och massa människor där ute i världen, så jag slutar skriva här nu. Men tänk nästa gång när ni ser en hund som blir slagen tänk hur den hunden mår, se sorgen i deras ögon. Istället för att gå därifrån gå fram till hunden och hjälp den, för du kan faktiskt rädda liv!

Likes

Comments

Hej alla jag är ledsen att jag inte har uppdaterat något men har helt enkelt glömt och har även haft annat att tänka på. Just nu sitter jag på Enköpings tidning och har prao den här veckan hos min mammas moster så jag ska sova hos henne nu den här veckan och nästa vecka är de äntligen HÖSTLOV vilket ska bli så skönt att bara få vara ledig och ta de lugnt.

Igår var jag även hos en travhäst som min mammas moster har och ska väll någon gång få köra henne, hennes namn är Agnes B.T. och är inte så gammal men har redan startat några gånger med de negativa är att på upploppet så stannar hon gärna och vill inte riktigt springa lika fort som hon gör resten av banan men de kommer säkert bli bättre med åren. Och ja såklart som ska ni får se lite bilder på henne, och hon är verkligen hur fin som helst.

Likes

Comments

Förlåt för att de inte kom något inlägg idag men har haft lite mycket att göra och sen blev klockan mycket och nu ligger jag i sängen och är jätte trött.
Men jag lovar imorgon blir de fler inlägg.

Likes

Comments

De är väldigt många som vill att jag ställer upp i idol,startar ett Instagram konto för jag sjunger eller en youtube kanal där jag sjunger.
Jag kan redan nu säga att jag kommer inte ha tid med en youtube kanal för de är enormt mycket i skolan och jag börjar liksom i gymnasiet nästa år och känner att jag måste lägga tid på skolan.
Visst jag skulle jätte gärna börja med ett Instagram konto där jag lägger ut när jag sjunger,men frågar är vara hur många som ens skulle titta på de.
Känner att jag inte tänker göra något om de inte ens är folk som tittar på de om ni kanske förstår vad jag menar.
Och sen är de det här med idol,de är väldigt många i min klass dom vill att jag ska ställa upp i idol nästa år vilket visst skulle vara väldigt kul att göra och gå igenom men man vet ju aldrig vad som kommer hända.
Men aja vi får se hur jag gör med allt men jag kan säga redan nu att jag INTE kommer börja med en youtube kanal.

Likes

Comments