​Igår blev jag som sagt kvar i Göteborg då jag fick rycka in och ta ett extra-pass på jobbet. Det gjorde mig ingenting alls, eftersom det innebar en utgång hemma med Rebecka.

Jag slutade inte jobbet förrän klockan 22.00, så efter det skyndade jag mig hem till bästis som redan var i min lägenhet. Korkade upp en flaska mosande och slängde på lite smink. Håret ville inte sammarbeta alls, men det gjorde ingenting. Körde en chill outfit, så det smälte in.

Vet inte om det berodde på löning eller bara magiskt sällskap igår, men det var riktigt roligt. Alla var på så bra humör och ibland är det skönt att bara fnittra igenom en hel kväll med massa busigheter. 

Vi kom hem runt 06.00 imorse och självklart vakande jag klockan 09.00 eftersom jag inte kan sova med alkohol i blodet. Städade lägenheten, tog en sväng förbi K-mässan och sedan raka vägen med bilen upp till Stockholm.

Jag skall jobba här i ett par dagar då jag har injektionskunder, skall dessutom passa på att fira R som fyller år imorgon (förlåt att jag skrev det nu älskling) Han gillar inte sånt, haha!

Nu skall jag somna väääääldigt gott i sängen, puss!

  • 110 readers

Likes

Comments

Jag har haft lite blogg-torka det senaste, som ni vet om. Kan ni inte säga vad ni vill att jag skall blogga mer/mindre om? Help me people!

Likes

Comments

​Här är två läpp-jobb från mina fina kunder i veckan. Nu har jag packat ihop det mesta från lokalen. Det är någon enstaka lampa & stol kvar som skall hämtas, sedan flyttar lokalen lite utanför stan. Mer info kommer om det kommer snart!

  • 321 readers

Likes

Comments

Såhär snygga blev mina naglar tidigare i veckan. Jag provade då en ny salong i Kungsbacka, eftersom jag kommer flytta lokalen (där tjejerna som jag delar lokal med) har gjort mina naglar. Så detta kommer bli smidigare i framtiden :-)

Just den här färgen är en av mina absoluta favoriter, men det är finare när man är brunare, till vita kläder. Så fräscht.

Idag var tanken att jag skulle åka till Stockholm, men jag har stått i stand-by på jobbet, och självklart fick jag en bokning imorgon kväll. Så därför åker jag till Stockholm på söndag istället, sedan bytte jag bort ett pass. Skall bli skönt att bara ta det lite lugnt så mycket som jag har jobbat. Dessutom innebär det att jag kan ha en brak-utgång med Rebecka imorgon. Senast vi gick ut var förra hösten. Det skall bli så roligt!

  • 322 readers

Likes

Comments

Det kändes som jag skulle få hjärnblödning innan jag somnade igår. Så trött var jag! 🤗 Jag & Rachell hade myskväll sedan somnade jag så gott i sängen.
Idag fick jag sovmorgon till strax efter 08.00, för då drog Alfons igång och började terrorisera Izzie. Det är på bristningsgränsen till att han snart får åka till veterinären och bli av med sin manlighet, men jag skall försöka hålla ut.

Idag blir det jobb på kliniken (min näst sista dag i lokalen innan jag flyttar) och sedan har jag nageltid klockan 17.00. Det behövs verkligen vill jag lova er!

  • 604 readers

Likes

Comments

Idag suktar jag lite extra efter dessa grymt snygga träningsskorna från LV. Tyvärr är dom helt slutsålda på hemsidan 😢

  • 684 readers

Likes

Comments

Som ni kan läsa nedan så kommer jag finnas tillgänglig för alla typer av injektioner i Stockholm till helgen! Självklart med bättre priser också! 

Vill du boka tid så släng iväg ett mejl till info@instantbeauty.se

Pris för läppar: 2200 / per 1 ML

Pris för kindben: 2300 / per 1 ML

Tear through: 2200 / per 1 ML

Välkomna! :-)

  • 686 readers

Likes

Comments

​Igår skulle jag jobba 07.00-22.00 och jag såg så mycket fram emot att träffa lite vänner efter jobbet & dricka vin. Men dom planerna fick jag lägga på hyllan då jag var tvungen att stannar kvar på jobbet och jobba natten också. Jag kom hem kl. 09.00 imorse efter att ha jobbat 26 timmar i sträck vaken. Lite roligt när jag skrev igår att jag skulle trappa ner, haha.. Men jag jobbar på det!

Jag har sovit runt 4 timmar nu. Kroppen hade behövt mer, men jag har svårt att sova på dagen, även om det är mörkt i mitt rum. 

Jag skall slänga i mig någon ätbart & sedan skall jag mot kontoret och hämta lite pengar som skall in på banken. Skall se om jag kan få någon drop-in tid att fixa naglarna också. Det behövs verkligen! Skall bli skönt med lite egentid. Det är fördelen med att jobba natt, att man har hela dagen fri sedan.

Hoppas ni får en mysig dag!

​Btw, äääääälskar verkligen den här militärjackan jag köpte förra veckan. Kommer nog bo i den till våren!

  • 691 readers

Likes

Comments

Jag har satt upp 3 mål som jag har insett är livsviktiga för att jag skall må bra. Man kan jobba hur mycket som helst, men någon gång måste man ju faktist stanna upp och leva också. Jag sitter inne på över 40 semesterdagar för jag knappt unnat mig själv att vara ledig på 2 år.

Varje gång jag gjort en resa byter jag pass med mina kollegor så jag jobbar helt galet intensivt så jag slipper ta semester. Jag vågar inte ens skriva ut här hur mycket övertid jag hade förra året. Jag driver mitt egna företag vid sidan om. På en bra månad kommer jag ihåg att lämna in min moms-och skatte deklaration i tid. Tacka gudarna att jag har en snäll revisor som håller bättre koll på mig.

Men när skall man stanna upp? Jag jobbar så mycket att jag somnar om mina vänner är här på besök. Jag blir grinig och ofokuserad. Men samtidigt älskar jag att jobba, och framförallt = Att tjäna pengar.

Men detta är mina 3 måsten till våren:

1. Ta hand om mig själv. Det innebär att fokusera på träningen. Försöka undvika snabb-mat som är lätt-tillgänglig då detta är en stor bov för min ork.

2. Unna mig själv saker. T.ex åka iväg en dag på spa med mina vänner, en resa, eller shoppa fina kläder, eller bara dricka goda drinkar på stan. Jag kan nästan inte minnas när jag sist hade smink på mig. Eller jo, förra helgen, men innan det pratar vi månader sedan.

3. Tagga ner på jobbet. Jag vill fortfarande jobba mycket, och utveckla mitt företag, men är jag ledig två dagar, så vill jag kunna tillåta mig själv att vara ledig & njuta av det. Att vara ledig en dag ser jag endast som förlorade timmar då man hade kunnat tjäna pengar just nu. Helt flippat, jag vet. Jag måste slappna av lite.

Har ni några mål?

  • 775 readers

Likes

Comments

​Det är lätt att det blir mycket blogg-torka när det enda jag gör är att jobba, men nu är snart min jobb-helg över. Det innebär också att jag endast skall jobba två dagar nästa vecka, men det vet vi ju alla att det aldrig blir så, haha.

Igår kände jag att min kropp är utmattad. Balansen sviker mig och kroppen är trött. Rachell kom hem hit efter mitt jobb igår. Jag övervägde i kanske 5 sekunder att följa med henne ut, men kändes sådär lockande då klockan ringde 05.15 imorse. Det slutade med att vi totaldäckade i min säng klockan 21.00 istället. Sååå skönt!

Jag tror Alfons har blivit könsmogen nu också, så han låter inte Izzie vara. Vaknar mitt i natten av att han försöker para sig med min stackars lilla prinsessa, som inte riktigt är redo ännu.. Men jag tror det blir bebisar till sommaren. (jag skall avla dom) så vi får se om det lugnar ner sig, annars måste jag sära på dom tills Izzie blivit någon månad äldre.

  • 784 readers

Likes

Comments