Hejhej,, hoppas allt är bra. Igår fick jag påsklov, jätte skönt faktiskt. När jag slutade skolan åkte vi till stallet och jag liknade Lycka. Dvs att jag red inte utan hon fick springa runt mig i en cirkel😂 jag logerade om ni förstår bättre nu haha. Jag började med att hon fick skritta runt i båda varven jag varierade mellan stora och små volter. Sedan började hon trava lite lätt bara jogga igång sig, och det fick hon göra på valfri storlek på volten. Sedan så var hon igång i kroppen så jag började smacka på henne lite så hon blev mer aktiv. Och började sedan variera storleken på volten, jag höll på i ca 20 min.

Efter vi varit i stallet åkte vi och släppte av en kompis och sedan så åkte vi raka vägen till vår sommarstuga i Söderhamn. Här sover vi bra en natt för att idag ska vi vidare till Stockholm men bara över dagen. I Stockholm ska vi träffa farmor, min faster som kommit hem från Tyskland nu (det var ganska länge sen jag såg henne), mina två kusiner och deras pappa alltså min farbror och sedan träffar jag mina två brorsor. Vi ska käka lite middag och bowla tror jag. På kvällen åker vi hem igen för jag måste trimma Lycka på lördag då jag ska tävla på sön och mån!!❤ har inte så mycket mer att säga just nu så hejdå!!💗💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

oj, hej! Nu var det bra länge sedan. Alltså jätte länge sedan... Jag har helt enkelt inte haft intresse, men nu vill jag börja lite smått. Har tävlat i strömsholm i helgen. Kanske kommer mer om det. Har även en plan på att lägga upp mina dagar i bilder ist för att skriva så mycket. byeeee! :)

Likes

Comments

THE CHRISTMAS TAG🎅

1. Lussebullar eller pepparkakor?

Svar: Jag tycker nog bäst om lussebullar frö att jag älskar saffran och jag har ätit så mycket pepparkakor nu satt det är lite uttjatat.

2. Skumtomtar eller knäck?

svar: Helt klart knäck. Altså jag ÄLSKAR knäck.

3. Glögg eller Julmust?

svar: Jag kan tycka att glögg är gott nån gång ibland sådär men julmust är ändå en stor höjdare.

4 Utomlands eller sverige?

svar: Utomlands helt klart, älskar att va utomlands och jag ska faktiskt utomlands i år över jul, min födelsedag och nyår.

5. Vilka färger tycker du passar bäst på julen?

svar: Grönt guld och RÖD!!!!

Haha men detta få vara nog för idag. kram<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Likes

Comments

Helllloo Hoppas ni mår bra för det gör jag. Igår så var jag på härnösand och hoppade lite. Tänker inte gå in på detalj om ni inte vill. Men idag red jag ut på Flisans ponny Sparven, det gick bra, lite drama men allt gick bra tillslut. Men denna vecka har jag två prov. Ett i SO och sedan hr jag tyska men tyskan är uppdelad i tre. Så idag hade vi läs och hör prov och på torsdag är skriftligt. Vi har satt upp granen och pyntat den, sedan har jag även bakat ett pepparkakshus. Men nu kan jag inte skriva mer för nu måste jag sova.Godnatt<3

Likes

Comments

he! idag så var lycka hur fin som helst!!!! Så glad, vi byte bett vilket vi gör ganska ofta för att hon funkar väldigt bra när vi byter ofta, idag bytte jag till baby pelam efter att ha ridit på Nova bett några dagar. ja ni hör ju ganska stor skillnad på bett, hehe. Men omsagt hon funkar bäst när vi gör så. Jag jobbade henne på plan och jobbade mycket disciplin.

Skrittade frami ca 10 min, sedan innan jag jobbar henne i skritten travar jag alltid på långa tyglar i lätt sits. Det gjorde jag i ca 2 min. Sedan ner i skritt och jobba. Hon var riktigt fin. Mycket serpentiner. Sedan travade jag och jobbade. Var tionde steg gjorde jag en halvhalt för att ha koll på läget hela tiden. Och när det bar iväg i traven och det blev konstig takt och det gick fort så stannade jag ock ryggade. Och efter att jag gjort så bara 5 gånger så höll hon samma tempo hela tiden förutom när jag sa till.

Men imrogon ska vi åka till Härnösands ridhus. När åker vi med några tjejer från stallet. Alla ska nog göra olika men det gör inget fatt det är så stort ridhus. Men jag ska iallafall hoppa bana. Ska faktiskt testa hoppa på mitt Nova bett.

Tänkte det kan vara lite kul att hör om min outfit jag tänkte ha. haha nästan allt är från när vi var på horse show (Visar bara, ridbyxor, hjälm,stigbyglar,schabrak och luva för att jag vet inte vart allt kommer ifrån och jag tar bilder från internet)💜

ha de så bra!👋

Likes

Comments

Hej, Long time no seen😕 nej men hej, hoppas ni mår toppen som jag gör! Har inte blivit så mycket på bloggen på ett tag. Mycket i skolan.

Men till dagens ridpass. Jag har varit på SIHS hela helgen så ponnyn har vilat! Det innebar att jag idag jobbade lite mjukgörande. Fört skritt ett bra tag sedan trav på långa tyglar. Efter det så saktade jag av och började jobba mer i skritten. Hon bar riktigt fin! Gjorde skänkelvikning och serpentiner och massor för att hon skulle bli mjuk. Emot slutet var hon riktigt fin, travade även ett bra tag och lösgjorde henne även där. Ingen galopp då underlagets hårt och hon har vilat så många dagar. Men imorgon tror jag det blir lite hårdare träning. Lycka får iallafall en guldstjärna av mig för hon var riktigt duktig. Juste jag provade även nytt bett, ett Nova bett. Det kändes bra och hon svarade fint.😙

Likes

Comments

Hej, idag så tänkte jag ta upp det här med människor på läktaren när man rider och hur det känns och hur man faktiskt kan känna sig som rider.

När jag rider min ponny som är ganska svårriden, det krävs mycket och det ser inte alls så snyggt ut alla gånger. Jag har tyckt att det har varit jättejobbigt när folk kollar på, och kommentar hur man rider varför man gör si och så.

När jag var på tävling en gång så sitter jag på läktaren och tittar på tjejen och hästen som hoppade just då. Vi sitter precis åvanför tjejen/mamman som filmar sin dotter. Dem river en gång, men jag tyckte att det var en jättefin runda. Men iallafall när mamman slutar filma och vänder sig om för att gå, så säger hon tyst (fast endå så att vi hör) "hon rider ju som en jävla kratta". Asså NEJ NEJ NEJ. Man säger inte så och ABSOLUT inte OM SITT EGNA BARN!!
Samma dag denna tävling så säger en mamma till sin gråtande dotter efter ritten "kan du bli placerad någon gång eller"! Folk alltså.

Men tillbaka till hur man kan känna sig om folk sitter och kommenterar när man rider. Som sagt har jag tyckt att det har varit jätte jobbig! Men jag har börjat tänka direkt om jag känner att shit vad dåligt jag rider nu, undra vad dem som tittar tänker nu? Men då tänker jag fort att dem vet inte alls hur min ponny är, vad jag måste göra för att få till det, jag tänker att nej men det är kanske inte alltid stilridning. Men det är kanske inte det allt i ridningen går ut på va?

Med det sagt hoppas jag att många fler faktiskt tänker till innan dem säger nått om hur någon rider, visst jag själv kan kommentera eller prata med min mamma om hur jag tyckte att den personen red. Men jag säger det aldrig eller sitter inte på läktaren och viskar. Men tänkt till hur det faktiskt kan vara att sitta på hästen sjävl😉
Hör kommer en liten bild på min underbara ponny💞

Ha de så bra👋🏼

Likes

Comments

Hej, här får ni se resultatet av håret...

Svårt att se men älskar det😍😍😍
Förresten idag shoppade jag en kjol, jätte fin lite längre grå! Älskart💗 här får ni några bilder!

Ha de så bra👋🏼

Likes

Comments

Hej, ledsen för dålig uppdatering.
Och jag har inga ursäkter om varför!
Nu sitter jag hos frissan😱 resultaten kommer senare!
Ni kan få en sneakpeak

Så, men inget mer😱😱😱😱 Kommer en quiz lite senare under vekcan💕 hade inget mer att säga just nu! Ha de så bra👋🏼

Likes

Comments

Hej! igår var det hopptävling. Jag och Lycka hoppade två klasser, En klass med lager som gick i Lc, då nollade hela laget så vi gick vidare till omhoppning där vi också nollade. Så laget slutade på en 3dje plats i första omg.

Sedan en indeviduell LB, hon var hur fin som helst, tyvärr petade vi hinder nr 11 i omhoppningen. Men det var helt mitt fel, jag får inte störa henne inan hindret för då har hon lätt att hamna i obalans, och efter som att det var omhoppning så ville jag svänga över hindret, men om jag ska göra det måste jag göra det över eller i landningen. Men jag råkade ta i lite för tidigt vilket resulterade att jag störde henne i språnget så en bom föll. Men jag är ändå super nöjd💓

Bästa Clara sov även över hos mig.

foto: https://www.instagram.com/tesz.canon/

​ha det så bra👋

Likes

Comments