View tracker

Idag saknar jag sommar, sol och västkusten en gnutta mer än vanligt. Nu har vi spikat två veckor i början på juli där jag, Oliver och familjen åker ut på båtsemester längs västkusten. Jag ler av lycka!

Ni får ursäkta min urusla uppdatering. Köksrenoveringen är ännu ej klar, väntar otåligt på att få se slutresultatet och det beräknas vara inpå nästa vecka. Små problem som dykt upp som dröjt renoveringen. Men som sagt, lovar er bilder!!!

På tal om min vardag, när jag inte jobbar så ser jag till att få så mycket plugg gjort som möjligt, nu är det drygt en månad kvar tills högskoleprovet och jag börjar redan känna prestationsstressen.. Bare with me då bloggen kommer ligga lite på hal is denna månaden. Lovar att jag ska försöka göra mitt bästa, men misslyckas jag så ses vi dagen efter högskoleprovet, vill säga 10:e april! Vet att det är en hel månad kvar men.. Håller ni ut tills dess?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag måste bara visa er mina nya byxor från H&M med snörning vid ankel. Hur balla? Sprang förbi deras skyltfönster och föll pladask. 400 kronor för dem. Ett riktigt kap! Knäppte bilder ovan igår efter stängning. Trivs så bra på Nordiska Kompaniet, hoppar runt lite i alla butiker i varuhuset men är mestadels på Filippa K Dam och älskar det! Kollegorna & kläderna. Vill ha mer av deras plagg i min garderob. Håller tummarna på att få en fast tjänst där i sommar. Hur mår ni annars?

Likes

Comments

View tracker

Godkväll läsare! Kikar förbi här denna söndagskväll för att fråga er vad ni vill läsa mer utav på min blogg? Vad uppskattar och gillar ni bäst? Vardagsbilder, mode, inredning eller vill ni ha mer personliga inlägg, så som mina åsikter, kärlekstanker och funderingar? Hade vart kul att läsa vad ni uppskattar mest varav minst och vad ni vill att jag skriver mer om. Dela gärna med er, skulle göra mig glad! ❤

Likes

Comments

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR 4. HÄR 5. HÄR 6. HÄR

Nellys egna underklädsmärke har så fina bralette, sets & bodies! Förälskad i det första setet med hjärtan på brösten. Föreställ er bära den när man är solbränd med en slapp vit linneskjorta ovanpå. Ramlar av stolen så fint! Ni missade väl inte att Lisa Olsson släppte sin bohemchica kollektion för Nelly trend i måndags? Om inte så har ni nog inte heller missat hennes ljus rosa body i mesh & spets. Verkligen fått en dille för kläder så som underkläder i nude- och ljus rosa färger. Hur fint i vår och sommar?

Likes

Comments

Klickade precis hem denna fina kornblåa bikinin ovan från Kiraswim. Såg @MATILDADJERF ha på sig den. Hur fin?

Oliver har lovat en resa utomlands utanför Europa i två veckor fall han klarar sin tenta på måndag. Förhoppningarna är såpass höga att jag beställer hem en bikini när jag egentligen borde spara mina pengar haha. Någon förlitar sig på att han ska klara provet. Till helgen blir det jag, han och hans tentaplugg. Ska hjälpa han så gott jag kan. Han har mitt ord för vem vill inte åka utomlands? Jag vill!! Håll er tummar!

Likes

Comments

Här är hela gårdagens outfit. Kommer aldrig sluta vara förälskad i min kappa. Måste vara det bästa köpet jag gjorde i höstas. Fått en dille för att knäppa skjortkragen hela vägen upp i halsen, det ger en mer classy och preppy look. Funkar fint utan att ha en kofta eller tröja ovanpå. Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Likes

Comments

Och så kom snön och kylan tillbaka till Stockholm. Helgen är här och haft fullt upp med att flyttstäda inför morgondagen. Hantverkarna ska vara på plats tidigt, redan vid soluppgång och då börjar äntligen köksrenoveringen. Det beräknas vara klart nästa måndag. Ååh längtar tills jag får visa er efterbilder! Hur har ni haft det i helgen? 

Likes

Comments

Väggen ska rivas & nytt vitt kök ska monteras upp, samt nytt ljust golv ska läggas.

Äntligen är köksmaterialet på plats och på måndag startar renoveringen. Känslan är obeskrivlig! Har levt i flyttlådor sen början på december då jag fick tillträde till lägenheten och längtat ihjäl mig tills jag får packa upp alla köksprylar och börja inreda. Nästa fredag ska det vara klart, iiiiih!!!! För/efter bilder kommer!

Måste tillägga att jag känner mig så vuxen som tagit tag i allt detta själv - köksplanering, besiktning, kontakt med hantverkare/elektriker/rörläggare etc, betalning och till sist hemleverans. Känns som det tagit en evighet då jag började planera köket innan jag ens fått nycklarna lägenheten (slutet på november). Nu äntligen är dagen här, man brukar säga att köket är hjärtat i en lägenhet och att det finns ingen helhet i ett hem utan ett. Tack och lov att jag drygt om en vecka står med ett ordentligt, funktionellt och fint kök som jag inrett helt utefter min inredningsstil!

Likes

Comments

Står mitt i ett dilemma där jag inte kan välja mellan dessa två. Vad tycker ni? Båda är i mocka. Röd med silverkedja eller beige med guldkedja? Vilken är er favorit? Hjälp mig välja!

Likes

Comments

Alltså kappan. Måste ha! Vart är den köpt?

Svar: Den är köpt på Massimo Dutti. Älskar den!!!

Vad pluggar du nu och vad är det du vill plugga till hösten?

Just nu läser jag Matematik D, krävs som behörighet för att komma in på den utbildning jag vill läsa i höst samt på sidan av övar jag inför att skriva högskoleprovet. Jag vill läsa Fastighet och Finans, 3 årig utbildning på KTH i Stockholm.

Förälskad i tavlan! Vart kan man köpa den?

Det var faktiskt min gamla klasskamrat Anna som målade den till mig för snart två år sedan. Visst är den fin? Så stilren!

Vart har du köpt din Kenzo-tröja? Sååå snygg

Men åh tack! Jag köpte den på Nordiska Designers på NK i Stockholm, fynda den på rean!

Likes

Comments

Instagram@alicianiklasson