• 27 readers

Likes

Comments

Idag har jag kört dieten och träningsschemat i 2 veckor! Är superstolt över mig själv! 10 more to go bara ☺️
Idag fick jag en Nocco med den nya smaken svartvinbär av Kristin (hennes pojkvän jobbar på Nocco). Har inte smakat den ännu dock, sparar den till imorgonbitti. Jag gillar verkligen svartvinbär så tror jag kommer gilla den.

Likes

Comments

Färdigjobbat för idag och nu ska jag till gymmet med Ida. Tänkte köra ben. Dricker proteinpulver som "mellanmål". Blåbärssmak, mums!

  • 50 readers

Likes

Comments

  • 53 readers

Likes

Comments

  • 61 readers

Likes

Comments

Helgerna är jobbigast med kostschema. På fredagar vill man (jag) äta en god middag och mumsa på något gott i soffan. Därför tänkte jag idag att nej, jag vill inte äta samma tråkiga mat jag äter på varje dag. Så improviserade och resultatet blev en slags tacos. Dock har jag haft på lite salsa som jag egentligen inte får, men det dör jag inte av. Det var så otroligt gott!!! Detta kommer jag nog äta även efter kostschemat men kanske lägga till även majs och toppa med lite god ost 😍

  • 65 readers

Likes

Comments

Klar på gymmet för idag! Nu har jag precis ätit min matlåda bestående av kyckling och ris med grönsaker. Hade kycklingen klar och medan jag tränade kokade min snälla mamma ris till mig. Bästa mami!
Imorgon jobbar jag 09.00-18.00. Så himla segt på en fredag men å andra sidan har jag ändå inget planerat på kvällen. Blir ett sprintpass imorgonbitti vid 07 så har jag träningen avklarad, skönt.

Godnatt!

  • 67 readers

Likes

Comments

Med tanke på hur lite sömn jag fick och stressig dag jag hade idag kände jag att jag bara behövde åka hem och lägga mig och ta det lugnt när jag slutade. Skippade gymmet idag, ganska skönt med tanke på den sjuka träningsvärken jag fortfarande har i benen och i armarna sen igår. Imorgon tar jag nya tag igen, ska köra ett riktigt mördarpass då!

  • 71 readers

Likes

Comments