Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God kväll! Imorgon är det torsdag och det innebär att jag har kört träningsschema & kostschema i 3 veckor! Har tränat 5 gånger i veckan i 3 veckor. För mig är det otroligt bra jobbat, är superstolt över mig själv.
När jag kom hem från träningen runt 5 åt jag lite havregrynsgröt med blåbär i toppat med vanilj propud och en banan. Så sjukt gott!

Likes

Comments

Blev en lyxig frukost eftersom mamma hade köpt hem färska blåbär till mig, så gott!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag kört dieten och träningsschemat i 2 veckor! Är superstolt över mig själv! 10 more to go bara ☺️
Idag fick jag en Nocco med den nya smaken svartvinbär av Kristin (hennes pojkvän jobbar på Nocco). Har inte smakat den ännu dock, sparar den till imorgonbitti. Jag gillar verkligen svartvinbär så tror jag kommer gilla den.

Likes

Comments

Färdigjobbat för idag och nu ska jag till gymmet med Ida. Tänkte köra ben. Dricker proteinpulver som "mellanmål". Blåbärssmak, mums!

Likes

Comments

Likes

Comments

Helgerna är jobbigast med kostschema. På fredagar vill man (jag) äta en god middag och mumsa på något gott i soffan. Därför tänkte jag idag att nej, jag vill inte äta samma tråkiga mat jag äter på varje dag. Så improviserade och resultatet blev en slags tacos. Dock har jag haft på lite salsa som jag egentligen inte får, men det dör jag inte av. Det var så otroligt gott!!! Detta kommer jag nog äta även efter kostschemat men kanske lägga till även majs och toppa med lite god ost 😍

Likes

Comments