Header

Jag har denna veckan gått och börjat skolan, tråkigt? Haha faktiskt inte. Började på Hair (frisörskola) i måndags och har nu gått en vecka och det är så himla kul. Vi har fått alla våra saker, gått igenom vad som kommer hända det kommande året osv. Man blir helt extas och vill bara sätta igång med allt på en gång. 

Idag började vi med att tvätta, massera och föna hår. Jag tvättade och fönade Mathildas hår med rundborste och visst blev det fint, rakt och glansigt? Hon gjorde även mitt och det blev ännu finare!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mellanrum

Mellanrum

​Mellanrum

För ett bra tag sedan köpte jag ett par vida svarta byxor på Nelly, tänkte att dom skulle vara sköna att ha i skolan eller när man bara inte orkar ha jeans. Men jag tycker att de är hur fula som helst, de är för vida, för tighta, genomskinliga och för långa. Visst jag är ganska kort och har väldigt korta ben så de skulle ju helt klart sitta snyggare på någon med längre. Två positiva saker är väl dock att benen i alla fall SER lite längre ut och att man får värsta bootyn, skojar inte. Synd att man ser igenom bara, får använda dem som mysbyxor istället.

Byxor - Nelly.com HÄR, Blus - Berlin, Sneakers - Nelly.com HÄR

Likes

Comments

Har förr varit dålig på att tvätta mina sminkborstar vilket är väldigt dåligt då det är ganska viktigt att hålla dem rena. Men nu på senaste tiden har jag som ''regel'' att göra det varje tisdag, så det är vad jag gjort idag, tvättat mina sminkborstar. Jag använder mig av vanligt schampo och det blir superbra!

Likes

Comments

Igår hade Lizette 20-årsfest, dock fyllde hon i Juni men bättre sent än aldrig. Det var i alla fall super duper mysigt och nästan alla var där. Vi körde bal på lite musikquiz och kubb. Det var en äkta perfekt sommarfest ni vet! Det var perfekt väder och varmt och INGA mygg. Gårkvällen ägde kort sagt.

Likes

Comments