Header

Är sjukt glad just nu! På kvällarna så mår jag oftast bra, liksom sjunger, har på musik osv. Jag känner mig liksom allmänt glad!

Iallafall, har testat appen 'yellow' och det är typ en dejtingapp för yngre? Haha den är sjuk, mina kompisar höll på med den idag så jag testade liksom. Men haha, den är ett helt stort skämt.. asså, dejting? Via internet? I min ålder? Nae, skulle inte tro det haha.

Förrästen, någon här som spelar Starstable Online? Skulle vara kul ifall någon som läste min blogg gjorde det ;)

Funderade på detdär med "veckans blogg". Ska jag börja med det? Vad tycker ni?

Hoppas ni alla har en bra kväll, kram på er!
💗🍁

Bjuder på bilden, från Tumblr tror jag ;) 🍁🎃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Snart höstlov då! :) Skolan idag har gått väldigt segt, har frusit sjukt mycket och vart väldigt trött. Så jag gick hem sista lektionen, då vi endast hade elevens val kvar, vilket enligt mig är sjukt tråkigt.

Har tänkt mig att bloggen ska få ett "hösttema" under de sista höstdagarna.

Gjorde även om mitt rum igår! :) Flyttade möbler, tog bort en TV bänk osv. Blev sjukt nöjd! ;)

Bjuder på en bild på några rosetter jag vunnit med hästarna! Kram på er alla!
🎃🍁💗

Likes

Comments

​Funderar på att skapa en ny blogg här på nouw. Den jag har nu trivs jag inte riktigt i.. Det är inte jag. Vi får se antagligen.

Till dagen: Har vart hemma hela helgen. Helgen är då man ska få vila upp sig, och förbereda sig för helvetet aka skolan.. Vår skola är helt sjuk!...

Såg även på Harry Potter ( alicia aka harry potter nörd? )

Hoppas ni alla har haft en bra dag! <3Likes

Comments

Hej!

Pga att jag har sjuuuuuk mycket grejer jag inte behöver, så har jag skapat en 'bloppis' sida på Instagram! Skulle vara sjukt kul ifall någon skulle vilja kika in där!

@bloppis_sida

//Kram! ❤️

Likes

Comments

För tillfället så är jag i stort behov av pengar. Nu när jag blir äldre så vill mina föräldrar att jag ska tjäna och ta vara på pengar utan deras hjälp. Jag har googlat runt lite, och jag vet att man kan tjäna pengar på bloggandet. Läste villkoren för att tjäna pengarna, och det sprack direkt. Man måste vara 16+? Är endast 13, då går det ju inte?

Iallafall., förstår att man måste vara i en speciell ålder, men det är fortfarande lite tråkigt att det är så..

Har ni som läser bloggen några tips på att tjäna pengar? Tacksam för alla svar jag kan få! KRam <3

Likes

Comments

Hej alla!

Nu ska jag börja blogga igen, och tänkte updatera er lite om vad som hände just nu!

Bloggens design kommer att ändras en aningen. Jag vill ha mer vitt, blått och rött. Lite mer "stilrent". Har kommit över den rosa fasen i livet just nu, och känner att jag vill ha mer vitt och sådant!

Jag ska göra om mitt rum efter jul! Väggarna ska vara vita, byta ut sängen till en mindre, byta garderob pch byta ut allt färgglatt! Ska ha lite Tommy Hilfiger stil över det hela.

Är verkligen beroende utav roomtours på youtube, så har du någon roomtour som du gillar så kan väl du skriva den här i kommentarerna?

//Kram
❤️

Likes

Comments

​Hejsan! Nu så kände jag för att det var dags att uppdatera bloggen igen! :D

​Jag har då börjat 7:an, och alltså.. Det är typ hemskt haha! Visst, alla lektioner ( förutom hemkunskapen ) är 1h långa, 
och vi har alltid 20min rast efter varje lektion, vilket är skönt, haha!

​Men till det lite mindre roliga.. Först så har jag underskåp, vilket är HEMSKT! Haha xD Och sedan första dagen så låste jag in mina nycklar i skåpet.. Första dagen? Rip mig kände jag bara då! xD

Och folk är sjukt dryga där, kaxar och knuffas och allt möjligt. Man = jag vågar knappt göra någonting, är typ rädd för alla!

Haha, ialafall, hoppas att ni får en bra dag! Kram <3Likes

Comments

Hej igen :)
Nu så lovar jag att börja uppdatera mer här igen! Det har bara vart så mycket runt om kring mig som jag har vart tvungen att gjort, så jag har faktist inte haft så mycket att blogga om hehe ;)

Iallafall, mina andra sociala medier är då:
Insta: itsonlyalicia_
Snap: Alicia.030 ( Addar inte många, bara de jag känner typ )
Musical.ly: ItsOnlyAlicia

Ja, här var lite utan mina sociala medier som ni kan få följa ❤️

Hoppas att ni har en bra dag, kram! ❤️🌺

Likes

Comments

Funderar på att ändra tema på bloggen.. Vet dock inte ifall jag ska ha mer stilrenare eller mer personlig, dvs mer färg mm..? Vad tycker ni? Dock så kommer jag inte att kunna ändra och fixa förrens nästa vecka, då vi är på semester nu, och semester = inget internet :( Använder mobildata nu, hehe :))) Men iallafall, ha en bra kväll allihopa :❤️

Likes

Comments

Nu är det bestämt.. Snowy ska avlivas imorgon.. Asså, tårarna har sprutat hela dagen.. Men han mår inte bra, han kan bara andas med ena näsborren, eftersom att den andra är full med snor.. Han ser nästan inget, och jag är ganska säker på att han är döv.. Älskade vännen.. Men han får det bättre, utan att lida.. Kommer sakna dig finaste vännen.. ❤️😭

Likes

Comments