Halvvägs till helgen! Har precis varit inne i stan och tagit en kaffe med min gamla kompis jag inte umgåtts med på evigheter. 
I mitt gamla inlägg skrev jag en lista på vad jag vill ändra i mitt liv. Efter fikandet bokade jag frisör tid för en liten makeover, håller på att göra om mitt rum, slänga lite gamla kläder och jag har dessutom har jag börjat träna igen. Tänkte även boka något kul för att ha någonting att se fram emot. Måste börja plugga igen, men tar en sak i taget så jag inte har för höga ambitioner och sedan skiter i allt. 
Peace

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Äntligen ny mobil, känns så himla bra att skippa sin gamla iPhone 5 som jag har nu haft i 2 år. Kameran på den nya är to die for. Den är ganska lik 6an på utsidan annars som är tråkigt med tanke på att jag hade så stora förväntningar på hur den skulle se ut, ja ni vet "skärmen hela vägen på fram sidan" osv. Så har ni en 6a som fungerar väl är det ingen ide att byta som sagt. Det som är mest irriterande är att jag inte kan ladda och lyssna på musik samtidigt, eftersom jag inte har köpt bluetooth hörlurarna än och tror inte ens dem är ute än. Annars är den helt okej och batteriet (som var så sjukt dålig på min 5a) är också jävligt bra.

Likes

Comments

I ungefär ett år har jag inte haft ork till någonting, varken skolan eller familjen/vännerna. Man har inte märkt det på mig eftersom jag har ansträngt mig sjukt mycket för att inte visa den sidan av mig, jag ville inte visa mig svag. Jag är inte lika glad som jag var för och "mina dåliga dagar" har tagit över nu. Jag har tappat bort mig själv. Hade helst velat ligga i min säng, under mitt täcka med någon film på och ett minikylskåp bredvid mig fall jag blir hungrig. Bara gömma mig i 12 månader. Men det går inte. Precis innan jag skulle gå lägga mig så fick jag nog. Jag orkar inte vara såhär trött, lätt irriterad och nere längre. Istället för att förbättra det som redan är skit ska jag försöka skapa lite nytt och fräscht i mitt liv. Från ingenstans ikväll fick jag ryck och gjorde jag ett nytt Facebook konto och började ta bort mina följare på instagram.
Jag vill börja om på nytt,
både på sociala medier, med mig själv, mitt utseende och mitt mående men även miljön runt om ska kännas bra.
Så jag gjorde en lista:

1. Gör en ny Facebook
2. Rensa i sociala medier (ta bort vänner du inge kan anse som kompisar i verkligheten, bort med gamla bilder som påminner något negativt)
3.Rensa garderoben, sälja allt onödigt och skaffa nytt.
4. Gå till kuratorn, så du kan prata ut
5. Plugga upp det du missat i skolan
6. Gör en förändring med dig själv (allt från hårfärg till tatuering , ny stil)
7. Börja träna igen
8. Gör något kul
Jag kommer uppdatera er om vilka saker jag bockar av, vilka jag lägger och så vidare.

Likes

Comments

Äntligen hemma. Jag som brukar komma hem med minst 5 påsar från Malmö. Hittade absolut ingenting, detta var just sista minuten köp men är ändå nöjd. Köpte en tröja och toning som jag tänkte testa ikväll, wish me luck.

Likes

Comments

Jag och Johanna bestämde lite spontant att vi skulle till Malmö, även på tåget visste vi inte vart vi skulle hoppa av men allt slutade med Emporia. Där åt vi världens godaste pasta. Du kan se hur dem tillagar pastan och välja till de du vill ha, det jag tyckte om mest var att dem gjorde allt själva - från pasta till bröd. Allt var så fräscht, alltså ingen gammal pasta med burk sås.
Shoppade en basic Gant tröja och hårfärg, bilderna kommer ikväll. Nu sitter vi på tåget påväg hem, ganska trötta efter en tripp till storstaden.

Likes

Comments

Så kunde min fredags kväll egentligen vara: ny duschad, ny rakad, sminkad och klädd i någon svart thigt klänning med en cider i handen. Jag skulle träffat några vänner, tagit några drinkar och efter kl2-3 försökt ta mig hem på något mystiskt sätt.
Men nej så blev det inte....

Den slutade såhär: jag ligger i min säng kl halv 1 på kvällen, dusch ? Vad är det ? Håret är uppsatt i en slarvig knut . Jag har en gammal kill T-shirt på mig som varken luktar gott eller är ren för man ser inget annat på den än choklad fläckar. Mina bästa vänner ikväll är ett packet (stort packet) näsdukar och halstabletter som jag säkert redan överdoserat.
Missförstå mig inte, det kan vara riktigt skönt med "a day off" och bara mysa i sängen eller soffan framför sin favorit serie. Men, när du har suttit hemma i ungefär 2 veckor och det känns som att din förkylning aldrig kommer försvinna så är man ganska rastlös och trött på att vara inlåst.

  • 7 readers

Likes

Comments

Eftersom det allra viktigaste för mig i somras var o ha kul, så hann jag inte ta så många bilder.
Man kan summera min sommar med många roadtrips, gott vin och för lite tid. Jag är en av dem människor som verkligen lever livet på sommaren. Just nu sitter jag med en kopp te nerbäddad i min säng, för 2 månader sen hade jag inte ens tänkt tanken att sitta inomhus. Bye summer.

Likes

Comments

Detta är då mitt allra första inlägg. Jag har aldrig bloggat förut och vill jätte gärna testa så för att ni ska kunna lära känna mig bättre ska jag så småningom ge er bildbomb.

Likes

Comments