Igår fick jag en riktig vårkänsla. Efter att jag var klar på gymmet började solen skina, det var inte jätte kallt och faktiskt ganska skönt. Så jag ringde min vän Linnea och frågade fall hon vill ut och gå på stranden. Vi tog med oss hundarna och gick en bit längst havet och ut på bryggan. Tyvärr när vi väl kom till stranden blev det kallt och dimma. Längtar tills man kommer kunna gå runt i vårjacka, sneakers och ha solbrillor. Liksom när det varken är för varmt eller för kallt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min dygnsrytm har varit helt förstörd på sistone, jag har sovit ungefär 4 timmar på dagen och varit vaken hela nätterna... Idag hade jag bara 1 lektion på morgonen som var ganska skönt sedan gick jag och min vän Theo och åt en tidig lunch på khai mui. När jag kom hem däckade jag direkt och sov ändå tills halv 12 på kvällen.. som tur så är jag ledig imorgon, skönt med en långhelg. Min träning har gått och helvete med tanke på att jag sover om dagarna och är helt slut. Jag hoppas på att komma igång så fort som möjligt igen.

Likes

Comments

För någon vecka sedan bestämde jag och några kompisar oss för att boka en resa! Jag är flygrädd och gillar inte riktigt den obekvämligheten att man inte sover i sin egen säng därför har jag inte valt att resa under en längre period. På sistone kände jag att jag verkligen vill komma iväg lite, vart som helst. Ikväll samlades jag och några vänner och bokade en resa till Magaluf. Längtar efter värmen och att inte behöva ha 5 lager kläder på mig.

Likes

Comments

Det är populärt med svarta peel-off ansiktsmasker som ska rengöra porerna som "blackhead killer" "pilaten" osv. Jag testade dermatrisse och tycker den är jätte bra bara man lägger på rätt mängd. Det värsta är nog att man får sitta i 40 minuter med ett stelnande ansikte som man knappt kan röra för att sedan dra av ansiktsmasken och det gör så himla ont på vissa ställen. Resultatet blir rengjord hy, dock ytterst lite torr.

Likes

Comments

Nu känner jag att jag har fått tillbaka en del av mig själv. Många har en uppfattning av mig som en väldigt lat person och det är kanske så jag har blivit. För några år sen var gymmet mitt andra hem tills jag blev sjuk på grund av fel kost. Det gjorde att jag började se träning som något negativt och fick upp dåliga minnen. Jag var så rädd att om jag skulle började träna igen skulle det bli fel igen. Åren gick och jag tappade både kondition och former. Jag slutade ha rutiner, motivation till allt och blev väldigt trött. Nu står jag här med hantlarna efter min ätstörning, allt festande, noll rutiner och dåliga betyg. Jag är tillbaka för att få tillbaka det jag en gång hade och jag vet att jag kan lyckas.

Nu har jag fått med mig en tjejkompis som också vill börja träna så det känns riktigt roligt. Vi har inga "fasta" tider då hon jobbar väldigt olika dagar och olika tider.

Likes

Comments

För någon anledning så har människor kommit på något som kallas för nyårslöfte. "Detta året ska jag sluta röka" "från och med januari ska jag börja träna" känner ni igen er? Krigar i januari för att bevisa något för sig själv eller någon annan. Jag har inget speciellt nyårslöfte faktiskt bara en liten önskning. Såklart vill jag höja mina betyg, fortsätta med träningen och försöka lägga mig tidigare än 5 på morgonen alltså få tillbaka rutiner i livet. Detta räknas nog mer som mål. Ett tips till er som tycker om sånt med nyårslöften, ha inte ett mål som är för långt iväg eller som ni inte är pepp på. Försök förändra era liv för er själva aldrig för någon annan. Håller tummarna.

Likes

Comments

Att hitta en klänning i år var ett rent helvete. Hittade verkligen ingen (ja jag var ganska sent ute med det". Sen jag fyller typ 13 har jag haft bara svarta eller vita klänningar (har en orange i garderoben). Samma dag som nyår lyckades jag hitta en klänning, dock i Emmies garderob. Den satt sjukt bra. Till den hade jag mina svarta sandaler med en liten klack. Jag var dock den ända tjejen med icke svart klänning så människor som inte kände mig där gav mig ett smeknamn: glitter.
Hoppas ni alla har haft ett fantastiskt nyårs natt.

Likes

Comments

Äntligen är 2017 här och vi kan lämna det gamla året bakom oss. Min nyårsafton har varit riktig bra. Jag gick upp vid halv 12 för att duscha snabbt och sedan åka till en tjejpolare som är grym på att göra lockar! Sedan var det bara hem och fixa sminket. En tjejkompis till mig skulle hålla i festen så innan alla kom åt vi tacos middag och förfestade lite. Eftersom jag sov så himla lite på natten så var jag ganska trött hela kvällen så det blev en hyfsat tidig hemfärd (runt kl 02:00).

Likes

Comments

Jag hade en väldigt stressig "dag innan nyår". Klockan 2 skulle jag göra naglar i Kristianstad. När jag kom till salongen var dem försenade, jag blev så himla förbannad eftersom jag hade på mig en timme bara att bygga naglarna. Som tur han jag sedan sprang jag till nästa salong för att göra spraytan. Det kändes så himla bra att äntligen få lite färg. Tyvärr är mina pigment skit dåliga så får knappt en linje efter jag solat solarium. I alla fall kände jag inte för att se ut som som ett lik på nyår. När jag fick lite tid över gick jag och köpte nya lösögonfransar från "house of lashes" , som visade sig vara jätte dåliga ! Fransarna var för tunga, plastiga och tjocka dessutom fick man dem knappt på plats. Inget jah rekommenderar!
Efter det åkte jag och mina kompisar o handlade tacos till nyår. Jag hade inte ätit på hela dagen så det fick bli en pizza och lite champagne mot kvällen för att koppla av.

Likes

Comments

Efter en natt med 3 timmars sömn bestämde jag mig för att boka en frisörtid, tyvärr hade dem bara tid idag så det blir lite stressigt och spontant. Sen 2 år tillbaka har jag haft väldigt svårt och hitta en frisör jag blir nöjd efter. Jag har nog varit i varenda frisörsalong i centrum av mitt lilla Kristianstad, trodde jag. En dag sa min tjejkompis att hon skulle gå till salongen xclusive som jag inte hade hört så mycket om. Resultaten på hennes hår var otrolig. Efter att ha sätt hennes hår bokade jag en tid och hoppades på det bästa. Resultatet jag fick var kanske inte det jag hade tänkt mig men det blev jävligt bra ändå! Så jag fortsatte gå dit. Idag blev det en spontan makeover. Jag har varit blond innan och är ljusbrun i mig själv men såhär ljus har jag nog aldrig varit. Det var en liten chock men jag har börjat vänja mig. Efter att ha suttit på salongen i 3,5 timmar hade jag lite nog, jag var otroligt trött (fastän jag drack 2 stora koppar kaffe) och hungrig. Precis innan jag blev klar kom 3 av mina tjejkompisar förbi sedan stack vi och åt sushi.

Likes

Comments