Hej alla fina! Efter vi hade duschat gick vi direkt och började göra Dumle kakor, såklart vill jag dela detta med er!! Här är receptet: sätt ugnen på 250grader,. ta dumlegodisar en plåt med bakplåtspapper sätt tre godisar på varje rad med jämna mellan rum, så att inte de smälter ihop med varandra. sedan stoppar du in plåten i ugnen och väntar till de ser ut som kakor då låter du de svalna sen är de klara!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hej! Jag och Smilla vaknade klockan 09.20 direkt klev upp jag satte mobilen på laddning,Smilla sprang och duscha direkt efter duschade jag.  Efter det tog vi ett stort beslut.. ahha men vi tyckte att det hade varit kul att göra en tumblr frukost och sen fota till bloggen men det är inte så lätt det ser ut det tog lång tid och blev inte alls lika tumblr vi hade tänk. Jaja detta får väl duga. Idag kommer jag uppdatera ganska mycket för vi har hittat på ganska många och roliga saker som ni såklart ska få hänga med på! <33

Likes

Comments

Nu har jag äntligen lärt mig hur man lägger in flera bilder samtidigt ahah det var jättelätt. De två första bilderna utspelar sig igår kväll ungefär klockan 23.14 då jag och Smilla var riktigt trötta så vi bestämde oss för att lägga oss i sängen och redigera men vem tror ni inte kommer då? Såklart valpisarna! Alla tre kastade sig upp i sängen och snabbt tog vi fram kameran och tog några bilder. De andra två bilderna togs imorse den första är på mig och Undra (Smillas hund) och den andra på Petter och i bakgrunden ser man Gissa. (Smillas hundar)

Likes

Comments

Jag och Smilla var på stan och shoppade lite allt möjligt men vårat bästa köp var helt klart dessa uggs för 580 (de var på halva priset) vi hade dessutom presentkort och 7 sopsäckar med pant så ur fickan betalade jag ungefär 270 kronor. Men som ni ser är de svarta (Smillas) uggs lite konstiga, vi var jätteglada när vi köpt de vi satt oss i bilen på väg hem jo gissa vad vi upptäcker när vi ska kolla på de jo ena skon var i storlek 36 och andra 37.. båda var höger fötter ena sulan var fluffig och mysig medans andra var hårt och som silikon. haha vi ska såklart byta de imorgon!

Likes

Comments