Hej på er! Här om veckan, beställde jag ett par saker från nätet och fick en sak igår och den andra idag! Är så himla nöjd med båda två och vill bara dela med mig av min lycka idag!

Första saken jag beställde är ett paket med sminkborstar från Zoeva, ett väldigt bra och fint märke. Bilder kommer i slutet av inlägget. Men är helt sjukt nöjd med dom och hur fina dom är.

Andra saken jag beställde är ett paket med tolv stycket liquid lipsticks från Dose of colors. Kvalitén är sjukt bra och pigmenten är galet bra de me. Texturen och allt är bara sjukt bra enligt mig. Är väldigt nöjd med det jag beställde och kommer använda de så mycket jag kan!

Sååå nu har ni sett det och kommer nog komma mer inlägg senare i veckan. Funderar på att hålla ett visst antal inlägg i veckan men samtidigt så uppdaterar jag massor på min smink Instagram så den får ni gärna gå in och kolla på. @makeupbyroven heter jag där.

Ha de bra så länge.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har kommit fram till att jag ska börja blogga igen. Börja om på ruta ett, ny blogg, nytt innehåll, nya värderingar, nytt år på gymnasiet. Jag har mycket i mitt huvud som jag inte vet vart det ska ta vägen. Därför vill jag skriva av allt det här på en blogg. Jag tänkte även ta in lite nya kategorier som t.ex Skönhet, Tips, sen kommer jag förmodligen också betygsätta saker. Köra på lite Do and Dont´s, massor med nya saker. En helt ny start.

Detta kommer ske så fort jag fått igång allt jag behöver. Ska bli en hel makeover för bloggen. Hoppas mina läsare kanske fortfarande är intresserade av att följa med mig. 

Likes

Comments