Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!! Idag ska jag iväg till Västerås och bara strosa runt och förmodligen fixa mina naglar också, ska bli mysigt!

Kappan är från Zara, väskan från Guess och overknee-skorna från Dinsko!

Likes

Comments

När jag först fick tanken på att starta en egen blogg så fick jag upp en bild i huvudet om hur den skulle se ut, att jag skulle vara en inspirationskälla och hur snyggt och prydligt mitt liv skulle se ut.

Men det är ju långt ifrån sanningen. Jag vill ha denna blogg till att även visa baksidan, då jag ofta känner mig så liten och ja, till och med värdelös när jag läser bloggar om personer som målar upp en bild där de har det perfekta livet.
Ingens liv är helt perfekt. Om jag visar upp en fin bild på min lunch och kanske en selfie där jag har ett stort leende så betyder inte det att allt är sådär bra, eftersom att ingen vet allt som händer utanför bloggen.

Alla mår dåligt ibland. Jag mår dåligt i princip hela tiden. Det är något som jag tycker är viktigt att ta upp och normalisera. Nu säger jag inte att alla ska göra depp-bloggar och aldrig visa upp roliga saker - såklart ska man visa roliga saker också, men jag vet att det kan skapa en osäkerhet hos många läsare.

VÅGA ta upp varför det kanske inte kom upp något inlägg någon dag för att du egentligen kanske hade världens ångest och bara inte orkade hålla upp bilden av ditt "perfekta" liv. Våga visa baksidorna också. Jag tycker att det är viktigt och det är något jag tänker att göra.

Det var det jag ville få sagt, godnatt ❤️

Likes

Comments

Hej allihopa! hoppas att ni har en asrolig fredag, jag är ganska uttråkad så jag tänkte dela med mig av mina smink-favoriter!

Produkterna i bild är; Too faced Born this way foundation, Nars Radiant cream concealer, Mac pro longwear concealer, Benefit Hoola bronzer, Mac studio fix, Smashbox photo finish primer water, ABH Brow wiz & eyebrow Pomade, Mac lipsticks; pretty please A15, cremecup, VIVA GLAM A75, och den sista har jag glömt haha..

Likes

Comments

Godmorgon! Efter en jobbig natt är jag uppe på benen igen och ska iväg till skolan. En sak som jag kan glädja mig åt är att det är fredag idag!! Det ska bli så himla skönt att bara få sova ut nu i helgen, och snart är det ju höstlov och jag åker till stockholm !

Min tröja på bilden är från Bondelid, och örhängena från Lily and Rose. Jag älskaaar Lily and Rose, så himla fina smycken!
Vi hörs snart igen, kram

Likes

Comments

okej detta kommer nog jävligt plötsligt men jag måste få skriva av mig. klockan är nu som ni ser i titeln halv 12 och jag har försökt att sova så länge nu men mitt huvud är bara helt kaos. Jag vet att många av er känner igen er i känslan, jag menar, varför måste alla hemska och jobbiga tankar komma på natten? Varför måste man gråta sig till söms till något man trodde att man redan kommit över? Man tänker på alla gamla minnen och man tror att man ska explodera inombords. Så känner jag just nu iallafall. Vad ska jag göra? Hur kunde personen jag älskade mest bara lämna mig som ingenting? Eller varför har den kompisen man umgicks och pratade med varje dag bara slutat att höra av sig?

Detta är så jävla jobbigt. Detta är fjärde natten i rad. Förut var detta varje natt men helt plötsligt blev det bra igen, men nu har allt blivit ett helvete igen. Men jaja, jag antar att man bara måste lära sig att acceptera det. Jag sätter på musik i lurarna nu och säger godnatt. Hoppas ni iallafall sover gott.

Likes

Comments

Hej hörni!!! 

Denna blogg kommer jag mest använda till att skriva av mig. Jag, som är en person som alltid har tusen tankar i huvudet samtidigt, behöver verkligen en blogg. Här kommer jag kommer att dela med mig av allt möjligt. 

Mina favoritsaker i hela världen är träning, feminism, djur, kläder, min familj och smink.

Mer om mig kommer inom kort! Kram 

Likes

Comments