Header

Ganska nyligen har jag börjat inse att jag faktiskt slutat skolan, tagit studenten, och nu finns inga måsten eller mallar framför mig. All tid i livet finns framför mig och jag kan göra precis vad jag vill med den, tiden och livet blir vad jag gör det till. Denna tanke och insikt, allt ansvar och frihet, känns som en fantastisk möjlighet samtidigt som det känns som en otroligt skrämmande press.

Jag är rädd för att slösa bort tiden. Så otroligt rädd. Rädd att jag ska titta tillbaka på livet när jag är äldre och ångra alla de saker jag inte gjorde. Rädd att fördriva tiden med meningslösa saker. Men denna rädsla blir också en motivation.

Det viktigaste tror jag är att ha mål och saker att se fram emot. Det ger många av de sakerna som skulle kunna ses som meningslösa vardagsting en mening. Att hela tiden ha något att sträva mot, annars hamnar man i det där meningslösa-vardagsrutins-träsket.

När jag gick på högstadiet så hade jag jättemånga drömmar om att flytta utomlands, se världen, vara au pair... Många av dessa drömmar knuffade jag undan när jag började på gymnasiet och träffade Filip, för de kändes inte lika viktiga då, framförallt inte aktuella. Men för några dagar sedan när jag fick den här insikten som jag pratade om, så väcktes drömmen om att bli au pair till liv i mig igen. Jag började googla och blev jätteinspirerad, och har väl halvt bestämt mig för att detta ska bli mitt nästa mål, min sak att sträva mot. Nästa år vill jag åka till USA och vara au pair. Först har jag dock en del saker jag behöver göra; skaffa körkort, spara pengar, hitta ett bra au pair program.. Men där har jag iallafall mitt mål, och framtiden känns plötsligt inte lika stor och tom längre.

Fortsättning följer..Vad är era närmsta mål som ni strävar mot?

Ta hand om er! 🌸

Här får ni en fin bild ifrån Italien i somras. Skulle nästan kunna tro att det var någon helt annanstans ifrån?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Något jag har funderat på är att skapa något slags återkommande tema på bloggen, och eftersom smink och skönhet är något som jag är väldigt intresserad av tänkte jag att jag skulle testa mig på att köra en "veckans skönhetsfavoriter" varje vecka. Tänkte att jag recenserar lite nytt och lite gammalt och berättar lite om produkterna och hur det fungerar för mig.

Ansiktsmasker är något jag tycker känns så lyxigt och älskar att unna min hy några gånger i veckan. Ansiktsmasker finns i otroligt stort utbud, från billiga till dyrare, från DIY och "ta det du har hemma"-masker till lyx. Denna vecka tänkte jag tipsa och berätta lite om några favoriter jag hittat hos The Body Shop.

På bilderna ovan ser ni Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask (klick!), en mask jag använt mig av i lite över ett år (detta är dock andra burken) och en av The Body Shop's bästsäljare, och det är inte för intet. Denna mask är verkligen helt underbar! En mask som efterlämnar babylen hy, har en fräsch doft av Tea Tree och faktumet att den är vegansk ger massa plus!

Detta är en lermask som djuprengör, exfolierar, förminskar porer och tar bort överflödig olja/fett från huden. Passar jättebra för sånna som har lite fetare hy som mig. Man känner sig verkligen jättefräsch och nästan som en ny människa efter att ha använt denna!

Det enda negativa är att den går åt ganska fort, (iallafall om man är så kär i den och använder den så mycket som jag gör), plus att kanterna torkar en aning så lite av produkten går till spillo. Trots detta ger jag helt klart denna mask 10/10 poäng, rekommenderar verkligen att testa denna om man inte redan gjort det.

Ovan ser ni två andra favoriter. I fokus på fösta bilden ser ni British Rose Fresh Plumping Mask (klick!), som jag faktiskt tycker är jättebra att kombinera med Himalayan Charcoal och som jag också haft i ca ett år (första burken dock).

Den rosa masken är en återfuktande gelmask som ger lyster, fyllighet och verkar fuktighetsbevarande på huden. Doften av ros är helt underbar, produkten är ganska dryg, huden känns len och återfuktad efter användning och även denna är vegansk (plus plus!). Också denna mask får 10/10 poäng och rekommenderas starkt nu när hösten och vintern kommer och huden behöver lite extra återfuktning och omvårdnad.

Den gröna masken, den ni ser i fokus på bild två, heter Tea Tree Anti-Imperfection Night Mask (klick!). Denna mask införskaffade jag ganska nyligen och har inte använt mig av så mycket, men när jag väl gjort det så har jag älskat den och tycker verkligen att jag kan se tydliga resultat. Detta är en gelmask som ska sitta på under natten. Den är speciellt utvecklad för att ta bort ojämnheter i huden, så väl i storlek som mängd, och överflödigt fett, men den är också rengörande och lenar upp. På morgonen vaknar man och känner sig fräsch och len och huden har ett fint lyster. Även denna mask har en fräsch doft av Tea Tree och är vegansk! Ytterligare ett plus med denna produkt är att den känns väldigt dryg, den är nästan lite som slime i konsistensen och man behöver inte alls mycket till en gång.

Eftersom jag inte använt denna länge så kan jag inte helt säga hur den fungerar i långa loppet så som de andra, därför får den 9/10 poäng, men jag älskar den verkligen såhär långt så det blir säkerligen full pott om ett tag när jag använt den lite mer!

--------------------------------------------------

Har ni använt några av dessa produkter? Vad tycker ni om dem? Hade ni velat se fler liknande inlägg? Kom gärna med ideér på vad ni skulle vilja ha recensioner/tips om!

Hoppas att ni får en underbar lördagskväll, ta hand om er!

Likes

Comments

Contains affiliate links

"Nu ska vi ta sååå många bilder ikväll, jag vill lägga ut allt på bloggen!" sa jag till Linnea. Vad tror ni hände? Jag fick ett par suddiga bilder i början av kvällen där 99% var oanvändbara, och sedan glömdes det bort helt.

En bra kväll hade vi iallafall i lördags, även om den inte gick alls som planerat. Jag klädde ut mig till rödluvan efter inspiration från en bild på Pinterest (fullkomligt ÄLSKAR Pinterest) och Filip fick matcha och vara vargen. Jag sminkade honom och både han och jag blev så nöjda, men fick tyvärr ingen bra bild på honom heller...

Vi var ett gäng som hängde hemma hos Filip på kvällen innan utgång (hans lägenhet har blivit standard för förkrök i Borås) och sedan drog vi till Göteborg för att gå på halloweenfesten på Trädgår'n. Dock kom vi dit aningen sent och efter 40 minuter i kön utan att knappt ha rört oss insåg vi att när vi väl kom in skulle vi inte ens nå fram till baren, så vi strosade runt och hamnade på någon mysig krog på andra lång i slutändan istället. Det enda negativa var att det dock bara var vi som var utklädda där, men vi hade iallafall roligt med varandra.

Min outfit

För att skapa mig rödluvan-looken använde jag mig av lite grejer jag beställde mig av på partykungen.se samt lite av det smink jag redan hade hemma. Capen var fin, luvan var mindre än jag trodde att den skulle vara, men det funkade ändå. Fejkblodet var jättebra och lätt att arbeta med, men latexen jag köpte var kaos. Den var verkligen jättedålig så tänker inte ens länka till den. Den hette bara "Latex på tub" och hade fått bra recensioner, men allt i flaskan torkade på en halvtimma efter att jag testat det kvällen innan (stängde den så klart ordentligt) och fick lite smått panik när jag upptäckte på lördagen att jag inte skulle kunna använda den. Räddningen blev lite flytande latex som fanns i varulvskitet som vi beställt till Filip samt näsdukar.

Av det "extra" sminket jag hade hemma så använde jag mig av Ardell's Wispies (äääääääälskar dem, rekommenderar verkligen, 10/10 så snygga och lätta att hantera) och ett rött, matt läppstift från Isadora (som också är otroligt bra! Lätt att arbeta med, fin färg och sitter länge).

Vad klädde/ska ni klä ut er till till halloween?

Likes

Comments

När jag började med bloggen lovade jag mig själv att jag skulle vara aktiv, att jag inte skulle låta det gå allt för lång tid mellan inläggen och att detta inte skulle vara ytterligare en sak som jag var exalterad över att påbörja men som sedan rann ut i sanden. Efter att det tog ett tag mellan andra och första inlägget så lovade jag mig åter igen att jag inte skulle låta det gå så lång tid utan att jag faktiskt skulle satsa på bloggen. Men nu är jag här igen, och det har gått två veckor sedan senaste uppdateringen.

Förra veckan påverkades av ännu en dipp i måendet och ännu några dåliga dagar. När det händer, när måendet förstör så mycket för mig, så bildas en sådan ilska och frustration över situationen, att jag ska behöva bli så begränsad i mitt liv och det jag vill göra på grund av min mentala hälsa. För depressionen förstör så mycket. Den förstör mina drömmar, mitt hopp, mina planer, mitt sociala umgänge, min förmåga att ta mig framåt i livet. Jag kan inte bli annat än frustrerad och arg när jag ska behöva bli begränsad i vad jag klarar av, vad jag kan jobba med, hur mycket jag kan jobba, vad jag kan plugga till. Men något av de första sakerna jag försökte intala mig själv när jag för några år sedan började jobba på att bli bättre var att det finns ingen mening med att stressa upp sig över, vara orolig för eller lägga ner energi på något som man inte kan göra någonting alls åt i stunden. Man lägger bara ner onödig energi på det som skulle behövas till så mycket annat för att ta sig framåt i situationen istället.

Jag har alltid haft höga ambitioner och krav på mig själv, och på gymnasiet så byggde jag upp så mycket frustration över att jag inte kunde göra bättre än jag kunde i stunden, för jag visste att jag hade kunnat göra så mycket bättre ifrån mig om jag inte hade varit sjuk, för jag visste att jag var duktig, men just då gick det inte. Jag kämpade så mycket med att acceptera det, och att det ändå var helt okej, för om jag hade kämpat mer hade jag inte orkat alls. Men jag klarade av mina uppgifter, jag gjorde det bästa jag kunde varje dag och jag fick lära mig att det som var det bästa jag klarade av varierade från dag till dag.

Det är likadant med bloggen, det är likadant med allt jag möter på i livet, och jag tror att det gäller alla och inte bara mig eller de som har liknande problem som mig. Man måste acceptera att det man klarar av varierar från dag till dag och det okej att inte göra lika mycket en dag som en annan. Så länge man tar sig framåt så är det okej, och även att inte göra något en dag är att ta sig framåt, för som man hade gasat på varje dag hade man till slut istället tagit sig bakåt, för man hade inte orkat mer. Vila är så viktigt, acceptans av ens dagliga förmåga är så viktigt.

Hur som helst, så har jag accepterat nu att det kommer troligtvis gå lite upp och ner med bloggen, för mitt liv och min ork går upp och ner, och ibland orkar jag blogga mer och mår jättebra av det, och ibland orkar jag inte alls. Sånt är livet mina vänner, man får lyssna på sig själv. Helt ärligt, om man inte lär sig att lyssna på sig själv, hur ska man kunna bli hörd av andra?

Likes

Comments

När jag var yngre, si sådär 13-15 år, så var jag en av dem som verkligen ÄLSKADE One Direction. Jag ska inte gå in på den historien nu (läs typ aldrig), men det för oss vidare till det jag faktiskt ska berätta om - nämligen London. Ända sedan dess har jag verkligen velat åka dit, och trots att besattheten av bandet försvann så gjorde aldrig suget av att åka till staden det.

Därför, när jag fyllde år i somras och fick en resa av Filip som ännu inte var bokad, så bestämde vi oss för att åka till just London, och sista helgen i september bar det av.

Fredag 

Vi åkte tidigt på fredag morgon och strosade runt ett bra tag när vi kom fram, eftersom vi inte skulle få checka in på hotellet innan 15:00. Big Ben (som typiskt nog skulle ha fullt med byggställningar runt sig när vi var där) och Nandos var de saker som först blev avbockade från To Do - Listan. Måste bara inflika att Nandos var typ det godaste jag någonsin ätit så det är absolut ett MÅSTE om man är någonstans där det finns en sådan restaurang i närheten.

Tanken var att vi skulle besöka Churchill War Rooms på eftermiddagen, men vi missade stängningen med tre minuter (typiskt oss) och vandrade istället runt i några av Londons underbara parker; Hyde Park, St. James's Park och Green Park. Min favorit var helt klart St James's Park. Den var hyfsat liten (till skillnad från Hyde Park som är typ Londons största), men den var så mysig med alla olika fåglar som gick runt och man kunde se ekorrar precis överallt! Att se en liten ekorre så fort vi kom in i parken, som var så närgången den nästan klättrade upp på oss - det var en av de häftigaste upplevelserna i mitt liv. Jag försökte knäppa några bilder, men den var verkligen så otroligt snabb att det gick ju inte att få en enda skarp bild.

Vi spenderade sedan några timmar till i parkerna och såg på solnedgången i Hyde Park innan vi väl begav oss tillbaka till hotellet.

Eftersom dagen varit lång och vi varit uppe tidigt så orkade vi inte gå ut på kvällen utan stannade för det mesta i vårt rum och bara umgicks, På hemsidan hade det visats bilder på hotellets skyelougne som såg jättefin ut, så vi begav oss upp dit för att ta oss se hur det var och ta oss en drink. Skyeloungen var rätt så häftig och mysig, man hade bra utsikt, men på bilderna såg den ut att vara större än vad den var (wow hotell-bilder brukar ju aldrig ljuga, så förvånande!) och vi fick betala närmare 150 kr/var för var sin drink så det var inte direkt någon höjdare. Kvällen slutande ändå mysigt och den första dagen i London var avklarad.

Lördag

Lördagen började med att vi köpte med oss frukost och tog oss till en gammal kyrka/ruin som jag hittat online; St Dunstan's in the East. Det var verkligen så otroligt mysigt där, det var som en stilla oas mitt i en stad av konstant rörelse.

Dagen spenderades sedan på att shoppa, gå på Oxford Street (som för övrigt ALDRIG tog slut, vi gick där i fyra timmar och nådde inte ens slutet av gatan) och utforska Londons gator lite mera. Jag hittade en jättesnygg jacka, en vinröd velvet-hoodie, en skjorta plus lite smink. Kan bli så att jag lägger upp bilder på detta i ett senare inlägg eller så får ni se det i olika outfitinlägg.

Eftersom Filip fyllde år på söndagen (så resan blev till att fira bådas födelsedagar litegrann) så hade jag planerat en liten överraskning till honom till lördagskvällen.

Ett tag innan vi åkte så hade jag letat runt efter bra klubbar/krogar på nätet, och hittade ett ställe som var inspirerat av serien Breaking Bad. Eftersom Filip älskar den serien och baren hade fått väldigt bra recensioner så bestämde jag mig för att förbeställa två biljetter.

När lördag kväll väl var kommen så hade Filip ingen aning om vad vi skulle göra, han fick helt enkelt bara lita på mig och följa med. Väl framme i ett område som såg ganska sketchy ut, där jag sa åt honom att hjälpa mig leta efter en RV eftersom det var dit vi skulle, så tvivlar jag inte på att han övervägde varför han följt med.

Det tog ett bra tag innan vi hittade stället då det var ganska undangömt, adressen stämde inte helt och ingen som vi frågade hade ens hört talas om det. Vi var nära på att ge upp, men med några minuter kvar hittade vi det. Har nog aldrig varit så glad över beslutet att åka tidigt till ett ställe, annars hade vi missat vår bokning.

Allt slit för att hitta stället var dock värt det. Det var en så häftig upplevelse och Filip blev såååå nöjd!

Dem hade verkligen lyckats med att spegla Breaking Bad in på detaljen. Baren var inuti en exakt likadan husbil som finns i serien, man fick klä sig i gula galondräckter och det var så många detaljer som gjorde att det nästan kändes som man var inuti serien. Konceptet var att man fick beställa drinkar som man sedan fick "experimentera" med, och hela stället såg ut som ett hemmalabb. Personalen var otroligt entusiastisk och hade verkligen gått in i rollen för att göra kvällen speciell och i anda av serien.

Det bästa under kvällen var ändå när personalen fick veta att det var Filips födelsedag, fick alla gäster att sjunga Happy Birthday och bjöd sedan alla på shots on the house.

Om ni åker till London och vill ha en unik barupplevelse så rekommenderar jag verkligen detta stället. Länk till hemsidan hittar ni här.

Söndag

Den sista tiden vi hade kvar innan vi behövde ge oss av till flygplatsen på söndagen tillbringade vi på Natural History Museum. Själv är jag väldigt intresserad av allt som har med biologi och jordens historia att göra, så det var väldigt häftigt att gå runt där och se allt från dinosaurier och andra utdöda urtidsdjur till saker om rymden och klimatet vid jordens början och framåt.

Både jag och Filip tyckte iallafall att det var supermysigt att gå där, och tyvärr hade vi inte jättemycket tid så vi hann inte se eller läsa allt, men vi bestämde oss iallafall för att vi ska gå på museum oftare tillsammans.

Vi bestämde oss för att åka till flygplatsen ganska tidigt då resan dit tog en timma och vi ville ha tid att gå runt på taxfreen utan att stressa. Baileys, te och praliner var det som fick följa med från flygplatsens shopping, sedan bar det av hemåt till Sverige igen.

Helgens Bästa

Nedan följer det bästa sakerna med helgen i London (utan inbördes ordning)

1. Nandos. Är kär.

2. ​De mysiga parkerna och alla grönområden, jag älskar ju verkligen natur och mår så bra av det.

3. Arkitekturen, allt det nya blandat med det gamla, allt de hade bevarat, det var så vackert.

4. Människorna. Det gick att prata med alla, alla var så öppna och vänliga och jag tycker verkligen att det var en helt annan grej än att prata med främlingar i Sverige. Det var verkligen en sådan kulturstad med människor med ursprung från alla världens hör och det märktes också var man än gick med olika butiker osv. Det var helt fantastiskt.

5. Vädret var verkligen fantastiskt den helgen, det var nog up emot 20 grader och me hösten på gång i Sverige så kändes det så bra att få en helg till att hålla kvar lite av sommaren.


Detta blev det längsta inlägget hittills, men jag ville verkligen få med och återspegla hela helgen, både för att berätta för er, men också för att skriva ner för mig själv att komma tillbaka och se på när minnet sviker, för detta var verkligen en fantastisk helg som jag sent vill glömma.

Ni som varit i London, vad tyckte ni var det bästa? Vad får jag inte missa näsa gång jag åker dit?

Likes

Comments

Bortsett från första helgen i oktober när jag och Filip åkte till London så var detta min första lediga helg på otroligt länge. I somras jobbade jag på Borås Djurpark, där jag jobbade alla olika dagar i veckan och väldigt oregelbundet, vilket gjorde att jag knappt hade någon möjlighet att träffa mina vänner. Jjag jobbade när dem var lediga och vise versa. Denna helg var det dock annorlunda. Efter att jag börjar jobba på Nelly så har jag börjat få tillbaka någon slags normal veckorutin med lediga helger, och jag bland annat passade på att ta tillfället i akt och äntligen dra ut med mina vänner.

Fredagen spenderades bara lugnt med Filip. Vi båda har varit sjuka under veckan och inte kunnat ses, så vi gjorde tacos och bara myste.

Lördagen började med att vi åkte hem till Filips föräldrar. Vi umgicks, åt och hjälpte dem sätta i ett nytt fönster. Efter detta tog vi bussen in till stan och mötte upp med några kompisar för att se våra vänner som hade en spelning. De har en duo som heter Tiffany & Louise och de är så ooooooootroligt bra jag är så stolt över dem!!!! Ännu har de inte blivit direkt stora, men jag är verkligen helt säker på att de skulle kunna slå igenom om de fick chansen. All musik är egenproducerad och deras utstrålning på scen är så professionell.

Efter spelningen tog vi oss alla till Filips lägenhet för lite förkrök och sedan drog vi ut till en krog i stan. Det var så kul att få träffa alla igen! Vi alla gick i samma klass i gymnasiet, och det är fortfarande så ovant att inte se alla varje dag varje vecka i skolan, helt ärligt vet jag inte om jag någonsin kommer vänja mig vid det.

Söndagen fick bli en lugn dag då jag övningskörde med pappa (har glömt att nämna att jag jobbar på att ta körkort), städade och umgicks med familjen.

Jag fick tyvärr inga bra bilder i helgen, varken vid utgången eller på spelningen då vi fick så dåliga platser, men jag bjuder på en från när Tiffany & Louise var förband för The Fo&o på Stora Torget i Borås på sommartorsdagarna i somras;

Passar på att göra lite smygreklam för mina vänner också!! Ni kan hitta dem på Spotify (se nedan), iTunes, YouTube, FaceBook och Instagram. Bara sök på deras namn (Tiffany & Louise) och enjoy.

Likes

Comments

Jag står i Filips nya tjocktröja (som jag 100% överväger att stjäla - den också) och blickar ut över stadens nattljus, genom ett fönster fyllt av regn. Filip har hängt upp sin nya ljusslinga i sin lägenhet, och den bidrar stort till mysfaktorn. Med en varm kopp chai-te i handen är jag övertygad om att detta är i toppen av kvalitetstid på hösten. Att jag knappt kan urskilja staden utan bara konturerna på grund av min dåliga syn är en helt annan femma.

Det var meningen att jag skulle uppdatera mycket och ofta, men som mycket annat blev det inte riktigt så. Livet kom vägen. Jag har legat hemma sjuk och mått dåligt hela veckan och har inte orkat med någonting. Det var längesen jag var såhär slut, både fysiskt och psykiskt. Tanken var från början att mitt mående skulle inspirera mig till att skriva, och det har det väl gjort en aning för jag har påbörjat säkert 5 inlägg, men det har också stoppat mig från att slutföra någonting. Lite så kan egentligen påverkan av mitt mående beskrivas i det stora hela. Jag får inspiration både i bra och dåliga perioder och mål och drömmar och hopp om saker jag vill göra, men sen stoppar de dåliga perioderna mig och jag får börja om från början igen, bygga upp hoppet och tron om att det finns en mening och jag kommer att klara det. What doesn't kill you makes you stronger, right?

Det har verkligen varit så dock. Jag har gått igenom så många jobbiga perioder att det är vardag för mig nu. När de kommer vet jag aldrig hur jag ska hantera dom dock, visst, men jag vet att jag blir hela tiden starkare av dem. Så många gånger som jag sagt att även om jag hatar att allt dåligt som har hänt runt omkring mig ska ha behövt hända, så skulle jag aldrig velat få det ogjort, för jag har fått så mycket gott ur det, jag formas mot den personen jag vill bli på grund av det. Jag har lärt mig att se saker ur så många olika perspektiv och verkligen tänka till ur olika synvinklar när jag ställs inför många situationer, och det är jag jätteglad för. Livet blir så mycket rikare när man väljer och lär sig att bredda sina perspektiv.

Hur som helst, detta skulle inte alls bli ett deppigt inlägg, det var inte tänkt att bli ett peppande inlägg heller, det skulle bara vara ett inlägg om ytterligare en regnig kväll i Borås och det nya chai-teet jag köpte idag (som btw är supergott???). Om jag ska vara ärligt vet jag inte riktigt vad inlägget blev i slutändan, men det känns för första gången denna veckan som att jag kunnat slutföra något, och det känns så bra. Jag känner mig nöjd.

Nu ska jag iallafall försöka avsluta det där inlägget om när jag och Filip var i London för två veckor sedan och se om jag kan få ut det någon gång.

Ta hand om er själva och varandra, och jobba på att se världen ur ytterligare någon annans perspektiv.

Likes

Comments

"Beskriv dig själv", "vem är du som person?", "vilka är dina bästa egenskaper?". Jag tycker att dessa frågor är så otroligt svåra att svara på, oavsett om det är inför en jobbintervju eller om man träffar någon ny man ska lära känna. Man vill säga rätt saker, göra ett bra första intryck, bli omtyckt. För mig är det inte ovanligt att övertänka det man säger i en sådan situation både en och två gånger, både innan och efter man sagt det. Men att leva på ett sådant sätt är väl inte direkt hälsosamt, så det är en av de saker jag jobbar på att bli bättre på. Att bara ta saker som de kommer och inte se så allvarligt på allting. Det är en bra filosofi, men att hålla sig till det i alla väder är inte det lättaste.

Lite mer allmänt så är jag 20 år, bosatt i Borås, bor för tillfället fortfarande hos mina föräldrar, men kämpar för att hitta en egen lägenhet så jag kan flytta ihop med min pojkvän Filip och starta mitt egna liv på riktigt. I våras tog jag studenten från musiklinjen, har nyligen börjat arbeta på Nelly.com (ett jobb som jag stormtrivs med, såå bra arbetsplats!) och förutom att leta efter eget boende så är mina intressen att umgås med min pojkvän, vänner, kolla på serier, smink, mat och resor. Plus bloggen nu då. Jag har egentligen velat blogga sedan jag var ca 14, och har väl get det 2-3 halvhjärtade försök, men med mycket runtomkring så har orken inte riktigt funnits där och det har aldrig blivit av. Lusten har dock växt sig starkare, så här är jag nu.

Det jag kommer att skriva om här är min vardag och mina funderingar, olika mer eller mindre speciella händelser, drömmar, intressen och ibland även en aning om psykisk ohälsa. Psykisk ohälsa är något jag har haft runt mig så länge jag kan minnas, jag kämpat med depressioner, ångest och en del andra grejer som kan komma till under allt för lång tid. Än är jag inte helt av med det, men det är mycket bättre än det en gång var. Denna kategori är inget jag kommer fokusera på jättemycket, för mestadels av tiden så mår jag bra och då vill jag inte tänka på det dåliga allt för mycket, men något som jag drömt om länge är att kunna hjälpa andra som mår dåligt genom att inspirera och uppmärksamma ämnet, och det kommer jag förhoppningsvis kanske kunna göra genom denna bloggen.

Innan jag började skriva detta inlägget så var jag säker på att början skulle vara det svåraste, men just nu känner jag mest att hur avslutar man bäst ett första inlägg?????

Om ni har ytterligare frågor om mig eller vad som så är är det bara att hör av sig. Affärskontakter (tänker stort redan från början) eller frågor som rör bloggen skickas till; alicia.r.pettersson@gmail.com. Ni får också gärna följa mig på instagram; @aliciarosanna, eller bara kommentera här. Har inte helt lärt mig nouw än så får se vilka upptäckter jag gör vad det gäller kommunikation (och allt annat).

Önskar er alla en fin dag, ta hand om er själva och varandra, ciao!

Likes

Comments