Hej
tänkte att jag skulle försöka mig på Vikt väktarna från idag.  Bara hoppas på att det ger resultat och att det är något hållbart. mim största last är juh godis och chips. jag måste försöka få bort det. och tänka lite på vad jag äter när jag jobbar natt vad det är jag stoppar i munnen. och då är det lätt att godis slinker ner.

nej dags att åka å jobba några timmar. 
ha en bra dag

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår försökt vi ha en lite romantisk kväll med champagne snittar och lite kex och ost. Dock tyckte våran lilla tjej något helt annat. Hehe våran lilla tjej hon är så rolig.  Ville ibte sova och gjorde om alla snittar till igelkottar.  Hon skulle vara i pappas knä hela tiden och mamma fick inte komma i närheten. Så det fick bli mys och lek med henne istället för en romantisk kväll för oss 2.
Idag kommer våran stora tjej hem från mormor. Underbart.  Saknar henne så fort hon åker.
Ne dags att göra sig iordning och åka och jobba hoppas alla får en underbar dag i snön.

Likes

Comments

​Nytt år och nya utmaningar. 

I år hade jag tänkt försöka gå ber i vikt vill värkligen gör ett 100% försök innan jag ansöker om en operation.  Vägde in mig i morse och vikten visade på 111 kg 😯😯😯 

Men men vara ta tag i det och försöka så gott det går. 

Igår hade vi en lugn nyårsafton. Först till svärmor på middag så gott sen till mamma på lite kex å ostar. A vart kvar hos mormor till på lördag så jag å J å R åkte hem. R somnade ganska så fort så det vart film och lite gott framför tvn. Jätteskönt.  

Ne nu ska jag mysa lite med min lilla flicka och se om det kanske blir pulkabacken med henne om en stund. 


Likes

Comments