åh så skönt ett väder idag, aningen för varmt att bara sitta och steka till solen, men de blåser åtminstonde lite mer än igår! lånade ena brorsans keps också för att få mindre sol i pannan, men funkar hyffsat dåligt..
Har suttit ute ca 30 minuter, med cola, vattenmelon och vindruvor. Hur mysigt som helst men känns som de är dags att gå in snart, om inte annat flytta mig in mot skugggan, men nog om detta, blir att fortsätta njuta av den lediga dagen och tagga inför helg jobb!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 60 Readers

Likes

Comments

Nu är de ju så att man inte borde klaga på vädret, men det är så brännande hett i solen så de är fruktansvärt. Alla säg att dem ska ut å bada för de är så varmt. men för mig fungerar de inte me hjälp av den badkrukan jag är.. Men vi får se om vädret fortsätter, då kanske man blir gode tvungen att bada. Tänker dock inte dra tabben att bada, frysa ihjäl å återigen bli sjuk, de må mycke väl hända - har tyvärr min egen broder som bevis på de, även om han inte badade under denna hetta! 

Att jobba under dessa dagar har även varit världens plåga, nog är de skönt att kunna sitta ute då och då och fika oså med resten av personalen, men solen steker så man mår illa rent av. Sen blir det bara kvavare och kvavare luft inomhus, blää för mycke värme och alldeles för lite vind! Skulle dock gissa att de snart lär bli regn, annars torkar vi väl ut och då lär jag förmodligen klaga igen, tar aldrig slut känns he som.. usch för väder! 

Men de blev iallafall lite mys ute i skuggan iallafall, kring två tiden hade vi personal + de äldre en mysstund med glass och de va underbart! ledig imorn nu, får se om man orkar ta sig ut i solen å få lite färg kanske..(om de inte nu regnar)  få väl se hur de gå, ingen som ha världens fetaste solhatt att dela med sig av? kan behövas! Tack.. 


dagens låtsak, woho! kanske börjar ge dagligt "nästan" låttips istället? 
låten heter Rude av MAGIC!  :D


Likes

Comments

nää nu orkar jag verkligen inte me dehär dags skiten.. borde skrivit 19-20 nu men känner verkligen inte för de, alla är antingen ungefär likadan, eller totalt meningslösa så vi släpper dedär. Få se om jag hittar nått annat elr om jag bara bloggar lite om mina dagar, om ens de. '

Var hursomhelst ledig ihelgen, hur skönt som helst! sen var de ju swampsoccer så drog dit och kollade då en av mina vänner va me, så va typ me hon å hennes lag å hejjade osånt då dem spelade osv. Dock va de redigt svårt att hålla sig borta ifrån att bli lerig då de flög från alla möjliga håll, men de är bara lera. Ingen har väl dött av de, va då kul att göra nått annat än att sitt inne, blev dessutom hur fint väder som helst, dock lite för varmt ibland men jag klagar inte då solen väl är framme som jag längtat!

Nu blir de att jobba i stort sett hela veckan inkl, helgen så taggar inför de, nu blir de att göra nå fika lata ihop vid datan och sen sova gissar ja, så sjukt trött så de är illa.. kan dela med mig av en låt till jag inte kan sluta varken lyssna på elr sjunga på! 


Likes

Comments

okej, så nu håller jag äntligen denna dag sak, tvekade återigen eftersom ja vill bara gömma mig under täcket och sova, blivit en blandad dag idag, dock helt okej! jobbade som vanligt, väldigt lugn dag, tror vi hamnat i en sån period just nu då allt är lite lugnare, skönt! slutade kring 4, drog sedan ned och kollade på swampsoccern. Varje år ser de lika inbjudande ut att vilja vara med, men usch vad jobbigt de är att faktiskt vara med... nää två år räckte gott och väl för mig, får väl se hur de blir framöver men nu orkar jag inte. 

så kom nyligen hem därifrån, tog en dusch eftersom jag var halvt täckt i lera även om jag inte medverkat i spelet, så skönt att få bort de, höll dock på svettas ihjäl i bastun pga att killarna hele tiden skulle göra de varmare och varmare, speciellt då ja sto ve vanliga kläder. mums va mysigt me genom svettande kläder, fast nä!
Nog om denna dag, nu har jag gjort varma mackor och dricker nyponsoppa till, sen blir de sängen! 

Dag 18 – Din profilbild med flest likes

Den här profilbilden fick mest likes, dock bara runt 39, men de är de mesta av mina bilder så är gode nöjd! 


Likes

Comments

Dag 14 - Din favorit stad
Dag 15 – En person du litar på
Dag 16 - En låt du gillar
Dag 17 - En sanning om dig

Självklart skulle jag lata ur från att skriva. Jag som i stort sett sitt vid datorn dygnet runt men orkar inte skriva ett inlägg på några minuter, snacka om lat! 
Men jag har en förklaring för tisdag-onsdags inläggen, elr de är ingen bra sådan men den fungerar. 
I måndags var jag ledig, det var bland de skönaste någonsin att jag fick sova ut eftersom jag var död.. i söndags! må vart den jobbigaste dagen någonsin, kände mig som en zombie! sedan i tisdags var ja också ledig, så for till Lycksele en sväng och hjälpte mamma att fixa massa grejer till hennes lägenhet, sedan tog jag det bara lugnt den kvällen och sov som en gud i min soffa igen (för ja, mamma snor min säng! men inte allt för länge till) de är faktiskt bekvämare än man kan tro. Sedan på onsdagen fixade vi en tv, gungstol och tv-rumsbord till tv-rummet då, tv.n va inte allt så lätt att bära och de bevisar träningsvärken, men de är la gött å känna att man gjort nå! sedan idag har jag jobbat, inget mer speciellt me de, det var bland de lugnaste dagarna någonsin idag kände ja, och de va väldigt skönt! nu taggar man morgondagens arbetspass sen är man ledig i helgen! Får väl se om man orkar ta sig till swampsoccern och kolla, men de blir säkert en snabb sväng dit ner, de är ju som en tradition elr så satt..

till alla 4 dags bildsaker, nr 14. jag har ingen favoritstad så den skiter vi i tycker jag!

dag 15. Jag litar på mina föräldrar till 10000% dock blir de inga bilder på dem! tror inte ja får tillåtelse iallafall så :) 
dag 16. En låt jag ständigt börja få på huvve tack vare min käre kompis.. 
dag 17- en sanning.. okej, öh. Min fader är inte svensk, därför är jag inte heller helt 100% svensk! för ni som inte visste elr kan se de på mig litegrann :) 
så. de va snabbt och enkelt tycker jag! blev visst ingen bild alls idag, så får räcka med låten då. nu ska ja lata vid datan en stund sen sov! hejdå! 


Likes

Comments

Har haft fullt upp nu i helgen så har som vanligt blivit seg uppdatering. Men nu kör vi alla  tre dagar som en snabb kort sammanfattning då! i fredags var det ju min första vanliga arbetsdag, gick hur bra som helst. Gått bättre även igår och idag, vilket känns skönt att jag börjar komma in i sammanhanget. Måste bara bli lite duktigare på att konversera med mina medarbetare, men de kommer väl med tiden också. I helgen har de varit marknad, samma gamla saker som varje år. Dock va det lite saker som fattades, bestämde mig för att köp en klocka så de blir lättare att inte använda mobilen på jobbet, men självklart fanns de ingen som sålde dem iår så de sket se.

Men remmar och sånt funkar alltid att köpa också! man mååste köpa remmar på marknaderna, annars är nått fel! 
Vad mer exakt jag gjort i fredags he minns ja inte.. men ja vet att jag inte va vaken allt för länge för ja, som sagt jobbade ihelgen! 

Sedan var det ju dansgalan igår kväll/natt.. gryymt bra kväll! Fick träffa Danny Saucedo, fick autograph och krama han osv, sen på dansgalan hört vi han uppträda så de va en perfekt en kväll, efter de umgicks jag me nå vänner inne på isladan då där en hel del olika band turades om att spela lugna och låtar man kan bugga till. Det blev helt enkelt packat med folk där inne och de va bland den roligaste dansgalan av alla år, träffade bland annat ett helt gäng folk som de va så sjukt längesedan man sågs, himla trevligt vart he! 
bjud på nån enkel bild också! 
till bild dagarna nudå- Dag 11 - Något du älskar att göra.

haha ah men, jag älskar att lyssna på spotify! de är en väldigt stor del av mitt liv. Så här är en bild på några spontana låtar!


Dag 12- en låt du lyssnar på när du är ledsen.
är inte ledsen allt för ofta, men kan alltid ske.. lyssnar på en hel del långsamt fina låtar osv, men mer och mer blir de att jag lyssnar på dessa två. Som nog är mina favoriter.. eller så! 

John Legend - All Of Me             P!nk- Dear Mr President. (låtarna är längst ned)

Dag13- Något du gör när du är ensam.

Mestadels då jag är ensam spelar jag hög musik och hittar på något onödigt, ofta brukar de leta till att jag kan plocka upp saker från golvet och små städa och sådant, men de händer allt för sällan. Annars sitt ja som vanligast och kollar på filmer inkl. serier. 
Just nu kollar jag på två serier. 

-Hart of Dixie- och -Supernatural- Likes

Comments

Hejsan! så.. igår glömde jag helt enkelt att skriva, om jag ska vara helt ärlig glömde jag de inte. Jag rent av orkade inte, va så fruktansvärt trött och visste inte heller vad jag skulle visa för något som gjort mig lycklig..

Jag tänker ta dag -9- en bit bakåt i tiden, dock ingen aning exakt hur långt men jag var liiten. Jag har den teorin att jag var väldigt lycklig i denna ålder, fanns ingenting dålig i livet just då och de klassar jag som bland den bästa tiden i mitt liv. 10 däremot, något som gör mig lycklig skulle jag väl säga hur mycke som helst! typ mina vänner, familj, atm mitt jobb för ja, de är så söta och trevliga! Så har ingen bild att lägga upp för dag 10. ¨

Men förutom de, så har min dag varit riktigt chill, har vart ledig idag och var som sagt klar med inskolningen igår. Så från och med imorgon jobbar jag som en helt vanlig personal, utan deligering dock, men de klarar jag mig utan ett tag till. Marknaden börjar även imorgon, ingenting jag inte sett förr. Samma gamla vanliga saker som händer hele tidn, och de är aldrig  något nytt och spännande så ja, att jobba ihelgen gör inte så mycket. Vi får bara hoppas på fint väder, massa olika väder sidor har förespått regn och fint väder på olika nivåer, så vi får la se hur det blir i slutändan. Drog även till bibblan idag och lånade en bok, ca 514 sidor på den och har snart läst till 200 på sådär 6h? och nej, jag har inte suttit stumt i 6h och läst för då hade jag hunnit längre, men har ungefär suttit 6h med boken i min famn, och de är både spännande och väldigt vidrigt! Men jag ska läsa! ha en bra kväll osv folket! här kommer då bilden för dag 9- de är jag! :D 


Likes

Comments

jag tror att detta var dag 8. För tillfället skriver jag inlägget via min mobil för jag mår alldeless för illa för att sätta mig vid datorn. Så skriver lite enkelt här.
Min dag har varit trevlig, har som sagt haft min andra inskolningsdag och de gick även riktigt bra. Gick med min handledare som jag hade under praktiken så gick hur bra som helst, fick även hjälpa till med mer saker, jag känner att man lär sig så mycke bättre då man får utföra saker än att bara stå och glo! Dock har jag känt mig illamående ikväll så hoppas att de ej är magsjuka eller liknande på gång. Det har jag aldrig tid för.

Dag 8 ja, någon jag saknar. Det är en hel del folk jag saknar, så vet inte vem jag ska välja. Men eftersom bild krävs är det nog lättast att ta en som jag har bild på redan.
haha om hon ser detta kommer hon nog mörda mig, men tycker det var en vacker bild som borde finnas på internet!
Jag och gumman min! Amanda gumman, vi gitt träffas snaaaaaart😘❤
hursomhelst. Blev ett sent inlägg men de gråter nog ingen över! känner mig så himlarns trött nu, är nog av jobbet. Så blir att sova strax osv. Hejdå!

Likes

Comments

Förstår att meningen med denna bild är att den ska få mig att gråta, som i ledsna tårar. Men jag har ingen bild som jag kollar på och börjar gråta av sorg, så delar med mig av en bild jag skrattar åt varje gång jag ser den, och den ger mig mängder med tårar! (bilden kommer vara i slutet av detta inlägg! haha, enjoy it! )

Min dag: idag har jag ju som sagt jobbat, första arbetsdagen osv. Alltid lika trevligt att vara tillbaka där, ingen av dem kommer ihåg mig, men dom välkomnar mig lika vänligt som varje gång! de är ingen som är emot de nya sommararbetarna, och de känns himla skönt!  Så nu är första av mina 3 inskolningsdagar över, och jag kan inte påstå att jag lärt mig något nytt, tror jag lärde allt som va viktigt att veta under vår APL då jag va på exakt samma plats i en månad. Men två dagar kvar, sen jobbar jag på helt egen hand- vi ser ju, kanske blir överraskad!:) aja, nu har jag pladdrat på nog. Inget mer spännande elr ospännande att berätta så här kommer bilden! njuuut :) 

          

Likes

Comments

sååå, har både längtat och inte längtat tills denna dag. "alltså bloggdag?" 
Finns sjukt många fina och coola ställen jag skulle vilja fara till, men det finns ett speciellt ställe jag alltid snackat om att jag vill fara till. Hawaii. Dock har jag aldrig valt något speciellt område kring Hawaii, men skulle jag dra dit en vacker dag, tror jag att jag tar mig till Honolulu "deras huvudstad" först. Det ser ut att vara ett riktigt fint ställe. Googlade på det och denna bild poppade upp, så bestämde mig för att låna den från google! annars då ja sökte på Hawaii hittade jag en del strandbilder, men vet ju inte om de är äkta elr bara nå påhitt, så ni får nöja er med 1 bild idag, och vill ni se mer får ni såklart alltid googla på de! :)

Har inte så mycke att berätta från igår heller, förutom att jag var friskare än vanligt och spenderade därför nästan hela dagen med min kära mamma, moster och mormor! helt underbart, även om mormor kämpar med hörseln, men de funkar sakta framåt! ikväll blir nog en vanlig chill kväll hemma, och fortsätta dricka te och äta halstabletter så de inte blir någon ny oväntad förkylning igen, för imorgon ska jag minsann jobba! :)

Här har ni bilden jag hittade på Hawaii Honolulu! ser så sjukt mysigt ut, 


Likes

Comments