Just nu sitter jag på Huddinge sjukhus och väntar på svar från röntgen. Var här hela Lördagsnatten och igår ringde dom in mig igen. Jag hoppas VERKLIGEN inte jag behöver sätta min fot på ett sjukhus igen. Inte innan bebis vill titta ut! Förhoppningsvis får vi veta varför jag har sån huvudvärk.

Jag måste börja tänka mer på mitt mående och inte köra på så hårt. Jag har ju trots allt ett litet liv som växer i mig. I Lördags fick jag se dig och du mådde så bra så. Att få se dig ligga och sparka och vifta med armar.. allt är förlåtet. Är redan så kär i dig. Älskade unge ❤️

Likes

Comments

Om tre veckor har redan halva tiden gått. HALVA TIDEN!! Just nu känner jag mig mindre gravid än någonsin. Och när kommer magen? Börjar bli orolig över att du ens finns där inne? Finns väl en anledning till varför dessa månader i andra trimestern kallas för spökmånaderna så jag får nog bara ha lite tålamod och njuta av att jag faktiskt mår bra och kan leva min vardag som vanligt.

I början av graviditeten var jag fruktansvärt trött. Annars har jag klarat mig rätt bra från allt vad man kan behöva stå ut med. Mådde knappt illa. TACKSAM! Tröttheten har nu försvunnit och jag har mer energi än någonsin. Sover dåligt och vaknar ofta med huvudvärk. Men det kan jag ta.. ska bli bättre på att ta mina järntabletter om det kanske beror på det.

Likes

Comments