In och kolla för att följa med mig och Saga på Afternoon tea! Jag svarar också på några av era frågor. Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag vill verkligen ha en ny väska! Funderade på att köpa en här i London, men insåg att jag borde fundera lite längre haha. Dessa här ovan är ju såå snygga! Älskar Gucci väskan med fjädrarna, verkligen ett kostverk!

Eller så kan man ju köpa ett coolt axelband från Fendi, som man kan variera mellan väskor. Jag känner mig så töntig, för jag blir verkligen så glad av att skriva om detta haha. Men här ovan ser ni mina favoriter från Gucci, Valentino, Fendi och Stella Mcartney. /Anna

Likes

Comments

-Jag är världens största känslomänniska och har otroligt lätt till gråt. Jag känner alla känslor gånger tusen vilket både kan vara en fördel och nackdel.

-Jag tror typ att jag aldrig har varit arg i hela mitt liv. Om någon gör mig illa så blir jag bara ledsen och aldrig arg. Det finns absolut tillfällen där jag vill vara arg på någon, och gör allt för att det ska verka så. Men helt ärligt så slutar det alltid med att jag jag är den som börjar gråta. Jag är alltså ingen arg person haha.

-Har extremt svårt för empatilösa personer. Jag tycker verkligen det är obehagligt hur vissa inte kan må dåligt av att se någon annan ledsen.

-Jag är dusch beroende! Jag duschar cirka 2-3 gånger om dagen, vilket inte alls är bra egentligen. Är tyvärr helt beroende av den rena känslan man får efter att ha duschat haha.

Likes

Comments

Middag på Nobu. Gick därifrån med årets matkoma verkligen!

Den coolaste utställningen jag varit på! Den handlade om hur mode har utvecklats,
och kommit tillbaka i tiden. Utställningen var av Balenciaga, verkligen tips!!

🙈🙈🙈

Likes

Comments

Framme i Palma!

Likes

Comments

Hej på er! Har helt glömt dela min artikel jag skrev om ätstörningar för ett tag sedan. Skrev artikeln för Veckorevyn och den heter "10 saker att aldrig säga till någon med en ätstörning" och ni hittar den HÄR! SÅ viktigt tycker jag! Ni hittar fler av mina artiklar på hemsidan. /Alicia

Likes

Comments

Picknick med en saknad pojkvän

Glad i min nya kjol

Bastuhäng

Jag försökte agera bartender här om dagen..slutade med att jag tappade ut allt över hela mig själv och köket :)

Lite bilder från mina senaste dagar! Idag tänkte jag egentligen följa med Alicia på dagsfest på Mr. French, men ändrade planer haha. Ska försöka ta tag i mina garderober som inte ens går att öppna utan att kläder faller ut. Så inte lika kul, men sådant man måste. Ha en bra dag! /Anna

Likes

Comments

Nu har jag börjat! Min första vlogg ligger ute på youtube. Skriv gärna vad ni tyckte och om det är något speciellt ni vill se i kommande videos. Men först och främst, prenumerera och titta HÄR!

Likes

Comments