Search

Vilken seg dag, har bara legat i sängen och varit seg. Men imon börjar skolan och då blir det rutiner igen, på ett sett hatar jag skolan men tycker det är skönt med rutiner. Efter skolan imon ska jag direkt till ridskolan och rida ett ridpass där och sedan upp till Mistel ( våran egna häst) och longera honom tror jag , kanske rider han får se lite hur trött jag är. Nu tänkte jag sova så jag orkar gå upp imon , men ni får ha det bra så hörs vi imorgon.<3

Godnatt<3


Likes

Comments

Alicia

Att skriva detta första inlägget känns konstigt men tänkte berätta lite om mig och sen vad hela bloggen ska handla om.

Jag heter då Alicia och är 16 år. Jag bor strax utanför staden Jönköping i lilla turiststaden Gränna med min mamma. Jag har precis börjat gymnasiet och går samhällslinjen vilket är intressant men väldigt mycket plugg. På min fritid så spenderar jag min tid i stallet med hästarna, jag och min mamma har en egen häst som står i ett stall cirka 10 min ifrån oss. Sen rider jag även på en ridskola som jag ridit på sen jag var 3år så de är ju några år där.

Bloggen har jag tänkt ska handla om det mesta som te.x mitt liv och vad jag gör på dagarna, hästarna , smink och skönhet som jag också brinner mycket för och lite träning oså. Så det kommer bli lite blandade inlägg, men tror ni kommer gilla det?

Likes

Comments