min helg var helt okej. Spenderade fredag kväll på valand med bästa brudarna och sen hela lördagen med Jonna. Måndag är det idag och jag är på väg hem, åkte till gothia ink för att kolla gadd tid och hur Mycket det skulle gå på.
kollade lite i stan också och hittade mig en fin jacka som jag nog ska köpa! ska nu komma hem och duscha och sen käka nått gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

sitter här helt själv i min säng och käkar i mig choklad. har precis duschat och ska skicka iväg lite cv till olika jobb. Så får vi väll se om nån tar emot mig!
jag är ledig imon, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, skolan idag var sjukt chill. Hade egen gympa lektion med två andra tjejer i klassen och vi hade dans lektion, gick super bra verkligen, så hoppas dom andra också tyckte det! men iaf nu ska jag sätta mig själv i arbete så slänger jag in nått inlägg senare.

Peace


Likes

Comments

Har spenderat hela min dag här hemma för jag vaknade små sjuk imorses, Linnea kom hit efter skolan och hon ska även sova här i natt.
vi ska nog titta på en film snart med en go kvälls mat!

Likes

Comments

Jaa nu är det så att jag har bestämt mig att börja blogga igen. Har väl inte hänt nått specielt sen den dagen jag sluta blogga,förutom att jag inte längre är med identitycrew,varför? Jo för att jag kände att jag inte klarade av dom sena kvällarna med plugg och allt och även all drama som var. Nu ska jag satsa hårt på skolan och tillbringa massa tid med mina vänner och min familj. Jag ska försöka göra 3 inlägg varje dag iaf. Så hoppas ni börjar läsa bloggen igen!

puss!Likes

Comments

Japp nu kör vi på det tills kag känner att jag är pepp till det och har nått roligt att skriva om! Ciao så länge!

Likes

Comments

Haha orka alla dom här häfterna, brorsan den går bra nu.. Eller..?


Likes

Comments

har inte bloggat nånting på det senaste, men nu ska jag allt börja igen! jag har faktiskt inte gjort nått speciellt efter nyår..
Har bara vart med vänner osv!
idag börjar jag på nytt med bloggen.

Jag har målat naglarna..
Träffat elin
Jag har vart på kalas
Vart och solat
Börjat skolan
Och börjat träna med crewet nu:)
Och var på sabis 18 års fest i lördags!!
träffade massa gamla hos vänner jag inte träffat på länge, vilket var skit kul!:)

Mycket jag gjort.. Mitt liv suger känner jag..
Likes

Comments

jaåå jag har färgat det till mörkt,varför? för att jag kände för att göra en förändring och sen att det är jobbigt att färga det ljust hela tiden. Mitt hår är lite grönt men jag får helt enkelt vänta 1 månad innan jag färgar igen.
första gången jag färgade blev det verkligen grå grönt,så jag fick panik och köpte hårfärg dagen efter och färgade igen. och nu har jag nästan svart! and i like it :)

Jag är lite små sjuk så jag sitter just nu bara i min säng och tittar på the vampires diaries!Likes

Comments

ja igår var man i Mölndal och firade nyår med alla mina brudar. Vi började hos mig med middag och bara snacka och tog det lugnt. Sen åkte vi in till mölndal på en lokal fest.
det var ju helt okej.. tur att dom hade bra låtar så man dansade ju hela tiden, vilket va kul!
sen så åkte man hem igen och var hemma vid 04:00 och gick hem med bästa Isabelle. Jävla go Powerwalk .. Haha
Ah det var typ det som hände inget speciellt haha
Likes

Comments

har vart en helt okej dag med familjen, synd att min bror inte är här bara, men annars helt okej! Sitter nu och tittar tv för mig själv för dom andra tittar på nått annat, vilket jag ibte tycker är kul! Men iaf detta var det jag fick

En dator
Två parfymer
Ring från Kenza
Skinjacka
Halsduk
och 1000 kr :)
Så är nöjd!:)Likes

Comments