December. Årets kanske mysigaste månad! Jag värderar egentligen inte vinter och snö speciellt mycket (och tycker det är skönt att backen än så länge är bar), men den här tiden på året, perioden innan, jul ligger mig varmt om hjärtat. Jag verkligen älskar julen, vi har fått upp julbelysning, stakar i fönstren och pyntat i ridhuset. Så fint! I söndags när det var första advent åkte vi och handlade adventsbrunch efter stallet var klart som vi åt framför Stockholm horse Show. Så mysigt! 

Jag hade egentligen så mycket på hjärtat idag utan ville kika in och lämna några rader. Jag vill däremot dela den här bloggen -> http://nouw.com/johannahenriksson​. Hon skriver om ångest och psykisk ohälsa och tror många kan känna igen sig. Jag tycker verkligen det är så strongt att skriva så avklätt om sina egna upplevelser så som hon gör. Så klok och cool.

Ha en fin helg. Kram 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sist jag skrev var jag "nykläckt student" och hade precis gått ut gymnasiet. Det var en märklig omställning att gå ut skolan och ha fullt ansvar att ta kontroll över sitt liv. Även om man inte varje dag uppskattade skoltiden, så är det en trygghet att veta vad som väntar. Samtidigt är det otroligt häftigt att nu ha möjlighet att "välja" sin vardag.

Idag håller jag på med hästarna på heltid och jag och Falkner tränar för MSVB nästa år. Vi kvalade i somras! :)

Drömmen om frack lever kvar och det är den största anledningen till att jag vill gå upp tidigt varje morgon. Jag vill bli bättre och varje dag ges jag en ny möjlighet att bli det. Jag försöker ta vara på den chansen.

Lite kort uppdatering om nuet. Inläggen kommer lite sporadiskt nu, när jag har lust och känner för att skriva. Hoppas ni mår bra. Kram

Likes

Comments

Nu var det riktigt riktigt länge sedan jag lämnade några rader här. Mitt i slutexaminationer, gymnasieprov, yrkesprov och nationella, min dressyrsatsning och jobb har jag helt enkelt inte hunnit med att författat några inlägg. Nu kan jag känna att jag saknar skrivandet lite ändå. Det var nog i februari sist jag publicerade något, och det har hunnit hända en del sedan dess. För bara en vecka sedan sprang jag och min goa klass ut efter 3 fina år tillsammans. Vilken resa vi gjort allihopa, varje enskild individ och som klass. Många härliga, glada minnen. Det är nästan ofattbart att jag tagit studenten, är klar med skolan och är färdigutbildad hästskötare. Det känns ballt, ändå. Jag är stolt över min insats.

Nu har jag flyttat hem igen. Känns tomt att inte återvända till sin studentlägenhet och all gemenskap igen. Gymnasietiden är några av livets bästa år och jag är evigt tacksam mina föräldrar för att de låtit mig leva min dröm här.

Visar också några bilder från balen. Det var en fantastisk kväll!

Likes

Comments