jobb

Älskar att gå visning med kompisar och folk man träffat tidigare, så jäkla mysigt, fett bra dag.. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

jobb

Yo, hur har jag det, kallt? Ja! Fryser, påväg till visning för Tiger of swe, sen ska jag försöka avsluta min franska analys. Den är riktigt otrevlig, laddade ner tinder igår igen och skickade den till mina matchningar från Paris ihopp om att de skulle rätta den. Ingen har nappat än men än finns det hopp. Det va dagens anekdot, på återseende!

Likes

Comments

"Betty du är alldeles för inspirerande för att inte blogga och det gör mig förbannad" så lyder min vardagliga påminnelse till Betty sen vi va 16. Nu tog hon äntligen tag i sig själv och det va fanemej på tiden. Asskönt också om ni vill veta mer om intressanta dagar på Kg så slipper jag grundligt blogga om allting. Slutligen så välkomnar jag er till hennes blogg, läser den mer än min egen!! Det ni, okej det va det, ha en mysig lördag! http://nouw.com/bettyvanessas 

Likes

Comments

Tankar

Så efter att ha spenderat 6 dygn med klassen får jag fan abstinens. Vissa funkar ju så, att man anpassar så bra efter situationer att man får separationsångest. När jag va i Paris med tjejerna i somras va det jobbigt på riktigt, vi saknar fortfarande varandra. Jag behöver nog närhet dygnet runt, blir otroligt rastlös av att vara ensam. Det är så fint att få möjligheten att resa med sina vänner då man kommer varandra så nära samtidigt som man inser om man faktiskt funkar ihop under en längre tid.

Likes

Comments

Resor

Heej hörni! Nu är jag hemma igen, kan inte greppa att vi va i Rom imorse och nu är jag i mitt rum som är så jävla nice. Uppskattar min säng mer än någonsin! Jag kan inte heller greppa att jag ska va på en casting hos Tiger of sweeden om typ en kvart, eller att jag nyss stavade fel på Sweden haha. Äsch, jag uppdaterar mer ikväll, eller imorgon eller kanske om tre veckor. Puss!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Det här är alltså datumet jag kommer hem från Italien, gissar starkt på att wifi inte kommer va på plats på hotellen vi kommer bo på. Det kommer bli så spännande, vi höres hörni. Byeee

Likes

Comments

vegan & Kost

Har alltså helt enkelt inte pallat uppdatera, så sammanfattningsvis va det säkert inget viktigt som hände. Jag har typ jobbat lite,gjorde en visning som inte va en visning, mycket champagne, träffat Bertil, plåtat för en grej som kommer ut i slutet av oktober lol hatar när bloggare skriver sådär det är verkligen inte ens så intressant haha, sen har jag hängt på kaffeverket med Mira, Betty och Sofia.

Igår hade Sofia en KGfest så som alla hade i ettan, det va för underbart. Alla som har varit på utbytesår har kommit tillbaka, 97orna och 96orna byttes ut mot assofta 99or och allt va i sin ordning. Jag har verkligen inte bråttom att bli klar med gymnasiet nu, njut!! Idag däremot har jag bara gjort det här inlägget som utan att överdriva har tagit mig tre och en halv timme, kunde inte ge upp när jag hade kommit halvvägs liksom. Hur gör ni som bloggar på riktigt? Det kräver så mycket tid haha, asså heelt orimligt.

Okej så tillbaka till detoxen, jag och Siri bestämde oss för att testa tre dagar av råssaftcentrifugering (man kan använda en blender men det är inte klassat som lika coolt och hipster). Jag kan nu i efterhand säga att det va ganska ossoft, fine jag känner mig "renad" men jag tycker man fick en märklig mättnadskänsla, som att det skvalpar i magen typ, fy. Jag behöver kolhydrater i sin fasta form inte mixade, dock va juicerna fett goda!! Siri fick även underbara humörsvängningar, det tyckte jag va ett underhållande tidsfördriv. Nu råkar Siri inte ha en ond tanke i sin själ och därför va det bara som att hon va lite borta, därav ganska kul. Dock så förelsår jag att om man testar det här med en vän att inte välja någon som blir typ passivt aggresiv och elak haha. Jag kommer nog fortsätta göra juicer till frulle men dricka de i samband med 8 bananer. Eller nått. Hejdå

Rödbeta 3st - Äpplen 3St - Citron 1

Bara äpplen toppat med kanel

Morot 4st - Ingefära - Apensin 4 st

​Spenat - Kiwi - Mynta - Banan

Likes

Comments