View tracker

I fredags va det amerikansk fotbollsmatch och Sofia spelar i tjejlaget. Hon drog ihop en härlig efterfest för alla spelare, cheerleaders, tifo men även jag va välkommen!! Hade något otroligt roligt. Viktor tyckte vi skulle mötas innan för att bjuda mig på en öl och sen dök Rickard och Mira upp. Jag nästan hela ölen bara och av någon anledning va jag jättebakis i lördags? Så jävla konstigt. Jag och mamma hade en dag bara vi och gick ut och åt och kollade på Down Town på kvällen. Idag är planen att gå och simma sen gymma med Sonia på kvällen! Planen idag va egentligen att plåta med Tilda och Sonia men vår makeupartist ställde in så får hänga med Sonia på annat vis.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tankar

Undra hur många jag smygföljer på instagram, 408 sv 478 på ettungefär

Likes

Comments

View tracker

Tankar

Vafan julkalendern, hade liksom räknat ner dagarna. Är så jävla besviken.

Likes

Comments

vegan & Kost

Klockan har inte ens slagit 10 och jag har redan hunnit med att gå på yoga, hitta en soywhip och börjat kolla på gossipgirl igen. Trodde drog jag skulle palla kolla om en elfte gång men det visade sig att jag fortfarande inte växt ifrån serien.

Likes

Comments

Vet inte vad jag gör jag bara lever. Tanken med att ha kvar min blogg är ju satt komma ihåg livets äventyr men det blir ju svårt när jag inte ens minns vad jag åt till middag igår.

Förra helgen iallafall va ensåndär jättelång kväll. Snöstorm och annat kul, sen va veckan så tråkigt tillskillnad från helgen att veckan föll till glömska.

Planen va att börja träna mer men det blev bara en jävla massa yoga, börjar bli beroende av yoga. Känner mig som en riktig yogamamma som måste somna åtta och gå upp sex. Men snaart blire riktig träning.

Den här helgen kom Amanda på besök från Helsingfors!! Saknat systerhäng, så mysigt! Vi va på Skansen och sen hade vi adventsmiddag.

Har fått fler förfrågningar än jobb senaste veckan så har inte jobbat något typ fick dock mail idag om castings för FW i januari, och FW är himla roligt å så. Hoppas på att jobba då.

Jag och mamma har en ny hobby utöver yogan som går ut på att dricka te, använda brittiska slang från 1912 och kolla downtown abbey. Ni ser ju, det är händelserikt just nu. Berätta nått kul ni som fortfarande är kvar här, Kan vi hänga?

Likes

Comments

Likes

Comments

Läääänge sen sist, aja. Hejdå

Likes

Comments

Vi va tvungna att motvilligt välja till en 100 poängskurs till 3an, valde design och det visade sig va riktigt kul! Vi går igenom massa epoker och pluggar modehistoria typ.

Likes

Comments