View tracker
View tracker

Träning

onsdag: cardio och mage med Sofiaaa

Torsdag: springtur och ben med Sofiaaa

Sim med bastu och tehäng med Sofiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

View tracker

jobb

Söndag: Mötte Naima vid mikas kontor, som var stängt. Det resulterade i att många saknade setcards. Vi mötte Ellen på Stand som hade gjort sitt enga....

Åkte vidare till Bunsel castingen där jag stog i kö i 40 minuter och blev castad i 8 sekunder för att va exakt.

Mellanlandade hos Elias på st eriksplan och hängde i solen på hans balkong medans jag lyssnade till familjära pianolåter <33 Det må ha varit dagens bästa del.

Avlsutade resan på Il cafe med ladiezinparis och snackade skit. Gick sen hem och insåg att jag inte hade sovit mer än 8 timmar hela helgen. Efter det sov jag.

Likes

Comments

jobb

Lördag: så jag sov ca 4 timmar och sen mötte jag upp Tea och Elsa på kontoret för att gå castings inför FW! Vi hämtade våra setcards och sen gav vi oss ut. Lite alla möjliga hängde på och vi träffade gårdagens gäng på alla castings. Stämmningen va sådär suddig som när man drömmer, alla va på samma humör och det var helt fantastiskt. Vi avslutade på Pom & Flora med Teas kompisar. Gick hem och åt middag med Emilia, Pierre och Mamma.

Likes

Comments

Fredag: Firade Kim som hade fyllt år tillsammans med Pierre och Emilias kompisar. Vi åkte ner till munchenbryggeriet på elle galans efterfest, eller nått. Hade kul! Så kul. Hängde med Sonia, Carro och mimmi och massa härliiga människor som jag jbbat med tidigare. Det fanns basket, spel ,öppen bar och inte en tråkig stund. Kom hem vid fem och sov.

Likes

Comments

Använder bloggen mest för att se exakt vad som hände för ett år sen, men 10onde januari 2018 kommer du bara minnas tre selfies. Hahah det trodde du inte va, fu

Likes

Comments