jobb, Paris

Plåtade för mint magazine hela dagen med en fotograf som är kompis till min kompis Chloé. Vi va ett team på bara tjejer (glud och det bästa jag vet) sen va det visserligen en killmodell men även han va härlig. Vi stationerade oss nonchalant på Café Creme och hade hår smink och styling mitt i Parisiennarnas lunch. Efter 5 outfits blir vi dessvärre utkörda och får förflytta oss till nösta Café för att göra samma grej. Vi plåtade omkring på gatorna i Marais i solen. Det va härligt!! Det blir min första tidnings editorial i Paris, är så pepp på att se tidingen. Jag och fotografen planerar att gå ut och ta ett glas när tidningen har sin release och fira, en månad kvar, whoop.I modeväg är det fett snart. Efter att ha promenerat hem möter jag Julia som sprungit i Parc Monceau och vi sätter oss i solen och sen dricker vi prosecco på favvorbaren. mmmmm, underbart! Nu ska vi dricka rödvin hemma och äta lite mat. Sen kolla Blacklist. Hihihi. BYE

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Paris

Lördags va jag bakis, hatar att va bakis. Men klockan fyra skulle jag på en date så blev tvungen att rycka upp mig! Vi gick genom Montmartre och köpte en flaska vin, vinglas och vindruvor, satte oss på en lång trappa(inte den vid sacre) och hängde. Typisk fransman kände jag, halvbra på engelska så fick öva en del franska, inte ett jättestort fan av sarkasm som så många andra fransmän men han va väldigt söt att titta på så det va ju kul. Nog om det, på söndagen kom Julias mormor och morfar hem till oss på kaffe och berättade att de tänkte köpa blommor med istället köpte de massa frukt, dröm. Eftersom som det va söndag så hade vi planerat marknad, vi åkte till femte och efter gick vi till Jandin de plants, en oupptäckt park to explooore. Vi vandrade vidare till vår favorit gågata där allt ser ut som en dröm och idag kändes som en dag att bara göra allt vi kände för så vi satte oss och tog en drink med en aperitivo och sen anslöt Mormor och morfar till Julia och Matilda. Så mysigt att få hänga med lite familj, trotts att det inte är min familj.

Likes

Comments

Paris

Vi gick till en resturang jag velat gå till så länge, har inte gått ut och ätit sen jag kom hit så man kan säga att jag är lite Picky kanske! Mamma heter restaurangen och de importerar mat från Neapel tre gånger i veckan. Så. Jävla. Nice. Jag och Julia gick all in och delade på förätt, varmrätt(tryffelpizzaaa) och efterrätt och några glas på det då Julia bestämmer sig för att överraska mig med prosecco när jag kommer tillbaka från att ha varit i toaletten. Med skräckblandad förtjusning tar jag emot glaset... tanken va att vi skulle till La Mano, vår favvoklubbish. Vi sätter oss på gatan vid restaurangen och ska beställa en uber men i samma veva går fotografen jag plåtade med i söndags och hans kompis förbi som säger att de ska till Carmen. Kul tänker vi, men orkar inte riktigt gå så långt de pekar 10 meter fram och tydligen låg Carmen dörr till dörr med restun så vi gick dit tillslut. Carmen är kul då man mest känner sig som ett barn som springer omkring i olika lekrum. Tea kom och anslöt ett litet tag med Eira. Men jag och Julia vandrade hem senare, typ vid fyra fem. Enligt min peacer gick jag fanemej 25km igår kväll?  Mycket härlig afton, firade livet afton. Det va dags.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag gick jag till 19onde för att plåta i en studio med en jättehärlig fotograf! Tror bilderna kommer bli riktigt bra, han är verkligen så duktig. Vi sprang in i hans kompis som berättade att han bodde på min gata här, så himlans sjukt! Plåtningen övergick till kaffe sen förflyttade vi oss till en bar i Marais och drack öl, bra dag. Älskar livet. Hejdå

Likes

Comments

Paris

Dimanche: mötte Julia och systrar och gick till Eifel där jag och Ebba gick vidare till ett typiskt franskt place, det vill säga svindyrt och dålig mat men jävligt mysigt ändå! Båda lite bakis och vi fyllde 6 år på Facebook. Tack för idag!

Likes

Comments

Tror typ att jag gick till skolan och gick hem, hängde med Tea, hängde med Julis systrar, drack öl och åt pommes på la butte och sen planerade in lite dater, typ?

Likes

Comments