Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Paris

Hej hörni, I tisdags åkte ag och Julia till Paris klockan 4 på morgonen. Vi kom hem till lägenheten där Emilia hade lagat en maxad brunch. Efter brunchen tog vi oss till Marais till fots med en karta där kollade vi vintage, la oss och solade på Place de Vosges, möte upp Allis och Hanna och åt glass i Solen. På kvällen åt vi middag med Emilia på Marcel som är en mysig restaurang med goda sallader i vårt område. Jag och Julia tog en uber till Mauritz7 för att möta upp Allis, Lovisa och Hanna och dricka öl. Sen klättrade vi till klubben La Mano, Lovisa vann klättringen då hon på något vänster hoppade från bil till bil. Väl inne på La mano spelades salsa som övergick till gammal rock. Vi träffade ett spännande gäng som såg ut att bo på klubben, varav en va från Chile och gavv oss den starkaste drinken någonsin. Inte stark på alkohol utan på chilli, gurkmejja och massa annat shit. Allis och Hanna drog lite tidigare så det slutade med att Lovisa sov hos oss.

Dagen efter gick vi till en park och hade picknick med Elsa tjejerna i hennes klass på KG. När jag och Julia precis slagit oss ner på en solig plats springer en Elmer mot mig från ingenstans som är där för att möta tjejerna från KG, vi hängde länge i parken med ett gäng, drack bubbel, åt jordgubbar och fick solsting. Julia blir väldigt röd, jag har väldigt kul åt Julia. Sen bär det av tillbaka till Marais för att äta falafel. mmmm. Vi sätter oss vid Siene med falafeln, öl och mer sol. Kvällen va tvungen att bli en hemmakväll så energin hade tagit slut.


På torsdagen gick vi upp till sacre couer och tog lite alldeles för ljusa polaroidbilder, vi hamnar i Marais igen och äter falafel igen. Älskar paris. På kvällen möter vi Emilia på vår favoritbar innan Hanna Lovisa och Hanna ansluter. Nästa barstopp blev Dirty Dick, heelt okej bar men jättegoda drinkar! Vi bestämde oss för att gå till Carmen där franska Pierre ansluer sig till oss. Carmen va inte i tomskick den kvällen så vi hamnar på La Mano, igen! Chilenaren är där men är denna gång DJ. Dansade, åkte hem.

På morgonen efter väcker Emilia oss med sång och tårta eftersom att jag fyllde år igen. Den dagen åkte vi till Versallies för att ha picknick och påskjackt! Så härligt.. Sen tog vi en promenad i trägården och jag fick njuta av Emilia och Julias sällskap. Så fint att kunna hänga alla tre som familj och bästa vänner. På kvällen åkte vi på en hemmafest hos en kille de hade träffat på La manooo, han som hade festen va med i något stort band vilket resulterade i livemusik till majoriteten av låtarna. Så nice. Jag och Julia åkte hem och på morgonen kollade vi på nya skam och åt frukost med Emilia. Seeeen ansökte vi till Sorbonne!!! Its done, vi flyttar i höst. Dagen blev därför inte så jobbig trots sista dan. Vi promenerade till Wild & the moon där Lovisa jobbar. allt är veganskt och asnice. Vi gjorde lite last minute shopping innan vi tog en bil till flygplatsen. Julias västa väger 17 kilo och min 12, gränsen va 12. Så efter ett snabbt beslagtagande klär vi på oss 5 kilo kläder och går förbi Securitaarna ännu en gång som tyckte vi va lite tappade. Men vi tog oss igeno kontrollen, yes. Vi lyckades även va två timmar tidiga så vi tog ett glas rödvin eller tre och varvade ner. Sen åkte vi hem.Vi kommer dock tillbaka Julia, så det är okej. Bisous

Likes

Comments

Likes

Comments