Fruskost nedanför oss på ett veganfik som va så mysigt

Sol vid sacre och kramar och bakis

Lunch på andra sidan montmarte på ett annat veganfik

Tillbaka till sacre där vi hängde med Julia och co, Emilia köpte crep och va taggad

Emilia va turist på mina bilder, inte lika taggad

Tillbaka på Jules Joffrin för att gå hem och chilla

Öl och pommes middag och långa mysiga samtal om fina vänner

Likes

Comments

Dagen efter äter vi en riktigt bra frukost, därefter åker vi till Marais igen. Pratar om lyckan i Paris och älskar livet. Vi hamnar på falafel där vi ska möta Julia som bodde med Allis, Lovisa och Vera. Jag är väldigt mån om att få tillräckligt med sås på min falafel så jag hälsar lite slappt på Julia innan jag återgår till att få ögonkontakt med min falafemonsiour för att snabbt slänga ut mig den franska meningen " beaucoup du sauce!!"


Sen hänger vi på place du vousges i solen.
Julia och co fortsätter åt ett håll och Emilia och jag går för att vintage shoppa lite. Kvällen närmar sig och vi går hem och äter middag, målar naglarna och dricker bubbel. Jag dricker nöjt vilket bubbel somhelst men Emilia är inte riktigt likadan. Det är väldigt kul, efter fyra glas och inser jag att Emilia inte druckit upp sitt egna och jag häjdar mig att ta ett till.

Likes

Comments


Kommer hem och möter Emilia en kvart i lyckorus. Kramas och pussas lite innan hon åker till skolan och jag lagar lite te och äter lite frukost. Bestämmer mig för att gå en prommis upp till Sacre, går upp, njuter och går ner.
k.Jag kommer hem igen och laddar ner tinder, letar efter en date för dagen men hittar inget napp. Då åker jag till Marais för att vintage shoppa och spana på snygga klädstilar folk alltid bär där. Går omkring längst Seine tills det börjar regna och då går jag till monoprix för att köpa vegansk chark bestående av olika hummus sorter, oliver, valnötsbröd och viktigast av allt: en flaska rödvin. Kommer hem och väntar in Emilia, vi myser och har ansiktsmas

Likes

Comments

I Paris

Likes

Comments

Likes

Comments

Kom igång med träningen i veckan! Så. Jävla. skönt. Blir ett trött, grått sjunkande vrak när jag inte tränar. Orkar absolut ingenting då. Men lyckade komma igång lite lätt varje dag hela veckan. Det kändes som att jag missade massa i skolan, men missade ingenting för vi är lediga lite då och då tydligen. Sprang och jobbade för Nitty Gritty igen på torsdagen och hängde lite med Sonia efteråt. I fredags Gymmade jag och Tea ihop, också så himla skönt då vi har samma typ av mål och sätt att förhålla oss till träning. Det visade sig att vi skulle jobba ihop på lördagen.
Såå lördagen började tidigt i Gamla stan för nån hårgrej vi skulle hå visning för. Som alltid med hårjobb så skiljer det sig väldigt mycket från en vanlig modevisning och efter många intensiva timmar är energinivån inte superhög. . Men jobba med kompisar är alltid mycket mysigare och teamet va väldigt förstående innan vi drog och hjälpte oss ta bort håruppsättningar och t bort smink. Tea och jag mötte upp Eithan och tog ett glas på vigårda för att vända dagen, dagen vände <33

Likes

Comments

Sålänge vi har varandra, då är allt underbart

Likes

Comments