Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vet inte hur kul det är att blicka tillbaka på plugg och träning, men det är iaf så jag underhållit mig hela lovet varje dag. En gång åt vi iof springrolls hos mig, åkte limmo tillbaka till år 2004, drack vin och fick en Julia till hemsläp i vanlig ordning. Skaffade satskort då det krävdes förändring i mitt händelserika liv, men typ värt ändå måste jag säga. Känner att jag kan ha det med gott samvete nu eftersom jag tjänar egna pengar, rimlig prio. Vill kunna träffa  Julia i veckodagarna eftersom att vi bara ses varje helg. hmmm men kul hörni! Kul att ni hänger kvar, en tidsfråga innan jag lösenordsskyddar den här grejen eftersom att det börjar bli så jävla ointressant. Allt blir lite halvbra eftersom att jag gett upp "en blogg" men samtidigt skriver jag väl ändå inte dagbok fullt ut. Återstår att se, hoppas jag dyker upp igen. 

Likes

Comments

jobb, Träning, vegan & Kost

Plåtning med några från sg för Jonas Hallberg

Zucchini pasta hemma hos Julia med hennes pappa och Matilda

Julia och jag sprang på morgonen, första gången jag springer i snö. Lagade frukost och väckte Sonia och Carro med pussar och kaffebeställningar

Frukost övergick till intensiv studysesh

Likes

Comments

Träning, vegan & Kost

På fredagen hämtade jag Julia på hennes släktmiddag för att vi skulle komma iväg men även för att jag skulle träffa släkten, rimligt ändå, vi ska änå bli sambos. Kändes som ett "hej, här är min pojkvän" moment. Mycket mysigt. Vi vandrade vidare till Erik som bor precis vid Kasai där vi skulle möta Mimmi, Carro och Sonia. Vi kom inte in på Kasai ifall någon missade det, båda vakterna tyckte det va helt otrolig av oss att ens försöka och kände därför för att skrika ut "är ni ALLA 98or, hhaahaaaahaa" . Jajajaa det stämmer, efter att ha kännt oss nekade en sekund bar det av till brillo. Kändes ganska bra ändå, att fortfarande vara en liten skitunge som inte kommer in och därför måste gå till Brillo. Där befann sig även alla andra i vår årskull som var lyckliga över lov. Mycket mer rimligt att vi hamnade där tillslut. Trångt, lite jobbigt, men ändå ganska kul.

Julia sov hoss mig, vi gjorde en tung frukost innan vi mötte upp Carro och Jacob vid vattnet och drack kaffe. Sen gick jag och tränade innan jag mötte upp Carro igen för att plugga. Resten är jag inte redo att prata om, återkommer.

Idag ska jag jobba och plåta för Jonas Hallbergs kollektion typ, är taggad! Puss

Soygurt, blåbär, mango, mandelsmör, valnötter, Jordgubbar!!

Likes

Comments

videos från mitt händelserika liv, Paris, Tankar

"Jag tror inte jag kommer vilja flytta hem igen" sa Julia igår. Vi stod i Stockholms kalla vintersol och pratade om flytten till Paris. Kramades hundra gånger om, sa inte så mycket mer men jag förstod precis vad hon menade.

Vad är ett hem? Där ens familj är, där du har varit under en längre tid eller bara en plats där du sover på nätterna. Jag ser tydligt att lägenheten på Rue Ramey är mitt hem. Jag ser mig själv skapa rutiner där, ha semester där, men samtidigt leva där på heltid.

Mamma och jag har pratat lite om att hon kanske också flyttar någonstans höst och det innebär att lägenheten på Kungsholmen kommer hyras ut. Skulle det va fallet så känns det väldigt okej i nuläget eftersom att jag kommer kunna ha möjlighet att flytta till ett annat hem.

Nu har det lagt sig lite men precis när vi åkte och fram tills nu har jag nästan fått hålla tillbaka tårar för att jag är tillbaka i Stockholm. Men missförstå inte, Stockholm är väldigt fint det med och här finns ju allt som ingår i min nuvarande vardag osv... I helgen så fick jag dock bekräftat en miljonade gång att det går, det går att bo där, det är underbart att va där och det är där jag borde va.

Framförallt va hela resan som en idyll, jag fick hänga med Emilia som min syster dygnet runt men vi kunde även träffa Julia, Lovisa, Allis och Vera och hänga. Se att det är möjligt att skapa rutiner och en vardag där genom de gjorde drömmen om att flytta så mycket starkare. Resan skillde sig väldigt mycket från tidigare resor eftersom att vi fick se mer locallife än bara semester.

Resan var intensiv och kort och trotts att jag stannade Emilia mitt på gatan sju gånger om dagen, tog tag i hennes arm och sa saker som "förstår du att det luktar såhär varje dag på den här gatan" eller "asså huuur finnt, kolla arkitekturen" eller standard quoten "Jag är så lycklig, vi ÄR i Paris" så slog det mig att det är helt sjukt att va konstant överlycklig varje minut av dagen. Skulle absolut inte säga att jag är olycklig i Stockholm, utan skillnaden är ungefär som när det är vanligt väder så kan man fortfarande ha asfeta dagar men när det är sol i Stockholm så alla går runt och ler konstant. Så känns det att vara i Paris fast gånger tusen, allt är asfett hela tiden dygnet runt. Det bara är.

" Det tror inte jag heller Julia" svarade jag.


i

Likes

Comments