Header

Om en timme eller så ska jag och familjen iväg till en nyårsfest hos min bästa vän och hans familj, plus massa andra familjer jag känner. Det ska bli så kul! Efter tolvslaget kanske jag och alla ungdomarna som är där ska dra vidare och träffa flera! Älskar att jag inte känner mig oroad över var jag ska fira!

Gott Nytt år på er!

Fler bilder från kvällen kommer upp imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu under black Friday köpte jag två saker jag länge velat ha, som nu även var på rea!

Först ett par träningstights från Gymshark som jag varor sugen på att köpa i säkert tre år! Det kostade betydligt mindre än vad det gjorde utan rean.

Sedan köpte jag också ett par blåa linser! Något jag har velat köpa sjukt länge, men har inte vetat vilka slags linser jag ska köpa för jag har ju så mörka ögon. Men nu när jag såg dom på Fyndiq och hur billiga de var så slog jag till! Och jag tycker dom är så coola!

På bilderna ser mina ögon dock är irriterade ut. :)

Kram!

Likes

Comments

Ikväll bakade jag med lillebror och mamma. Vi åt också sushi! Älskar verkligen det!

Likes

Comments

Glömde helt att visa mina naglar som jag gjorde i onsdags, jag är så nöjd!

Likes

Comments

Det här skulle egentligen varit min outfit på festen i lördags men eftersom paketet var försenat kunde jag inte ha på mig den :( eller skorna.

Får ha på mig detta en annan gång då!

Likes

Comments

Mina vänner vet verkligen att jag gillar allt som är mysigt, så jag fick massa myssaker som ni ser. Sedan fick jag Therese Lindgrenws signade bok, mawssa smycken, en Bailys osv, ni swer ju! Sedan var det lite andra nödvändiga och mycket uppskattade saker, som pengar till körkortet, eltandborste, en ny beautyblender osv.

Tack alla!

Likes

Comments

Hela veckan har jag fortsatt praktik på Waynes, därför är det svårt att hålla uppe bloggen. Men ska försöka blogga lite här o där. :)

Hoppas er vecka blir grym!

Kram!

Likes

Comments

Igår alltså den 24 november var det min födelsedag och jag fyllde 18 år. Dagen började med sång och en god frukost som varje år. Pappa åkte iväg till bageriet och köpte nybakade bullar. Sedan drog jag iväg till praktiken på Waynes och var är i princip hela dagen.
Och sjukaste hände!! Min bästa vän Alva som bor i New York kom till Waynes och överraskade mig! När jag vände mig om och såg henne kunde jag verkligen inte koppla att det var hon! Jag trodde typ att det var någon som liknade henne!

Fick en liten present av dem också, blev så glad! Har trots allt bara jobbat där i 4 dagar.
När jag kom hem så kom mormor och morfar hit från Finland och sedan åt vi en god middag. Dagen avslutades med lite FaceTime. :)

Jag fick så många gratulationer och uppmuntrande ord! Tack alla!

Kram!

Likes

Comments

Hade en superbra första dag, hade sköna kollegor och lärde mig mycket! Nu kom jag precis hem från ett träningspass, körde axlar. Hoppas er måndag var lika bra som min!

Likes

Comments

Instagram@aliciavlind

Blogkeen
Nouw