Header

Kom precis hem från skolan och ett tufft träningspass efter. Skönt att ha det klart!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!

Som ni kanske ser så färgade jag topparna av mitt hår till en lite vinröd/brun färg! Jag färgade nämligen min kompis hår och ville göra en liten förändring själv, tänkte att det var lite höstigt! Om jag tröttnar kan jag ju bara klippa av det.

Likes

Comments

Likes

Comments

Handlade en mössa från Zara home till vintern, den var superfin, varm och matchar till min jacka, men flera jackor jag har också för den delen!

Likes

Comments

Hej jag hoppas alla mår bra, det gör jag!

Jag skulle vilja dela med mig lite av vad jag gjorde för två år sedan, sommaren 2014. Min familj och ca 40 andra personer åkte från Sverige till Indonesien för att hjälpa till praktiskt och utföra arbete som skulle komma att gynna de som bodde där för ett långt tag framöver. Vi skulle nämligen volontärarbeta i samarbete med hjälporganisationen HOPE worldwide. Det är en organisation som vi stödjer med bidrag varje månad men det året fick vi möjligheten att hjälpa till på plats! Vi skulle hjälpa till att bygga en skola från grunden, måla några dagis och städa upp efter att en vulkan hade pyst ut en massa aska. Såklart var det en resa som var livsförändrande för, inte bara mig, utan alla som åkte dit. Att få chansen att se det ungefär en tredjedel människor i världen upplever idag. Hur de bodde, levde, vad de åt och hur annorlunda de var från oss. Det var fantastiskt att se hur barnen där kunde bli så nöjda och glada över att ha en boll att leka med trots deras fattigdom.

Det är otroligt vilka möjligheter vi har som bor här i västvärlden jämfört med de här människorna. Vi förväntar att ha mat på bordet, en framtidsplan och inte behöva kämpa särskilt hårt för att få det. Vi är otroligt bortskämda! Men livet är så, vi kan inte välja vart vi föds eller växer upp. Det vi kan välja är vår reaktion till de som inte haft samma välbärgade uppväxt som vi.

Likes

Comments

Glad lördag på er!

Jag fattade beslutet att köpa min kära väska! Är supernöjd med den. Storleken är perfekt för vardagen och rymlig. Fräsch är den också!

Likes

Comments

Hejsan!

Jag är så glad att det äntligen är fredag!


Likes

Comments

Nu är det så att jag fyller 18 snart och jag skulle vilja handla en klänning men jag kan inte komma på vilken jag vill ha. De här tre var de favoriter jag hittade. Vilken tycker ni var finast?

Om ni vill gå in och titta själva är det hursomhelst super mycket rea just nu!

Klänningarna hittar du här:

Klänning 1

Klänning 2

Klänning 3

Sponsrat inlägg

Likes

Comments

Hade övningskörning idag, det var så kul men jag är alltid så rädd på vägarna. Det kanske har att göra med krocken jag och min familj hade för ca 3 år sedan. Så jag känner mig osäker att jag ska tappa kontrollen på något sätt. Jag kan fortfarande vakna mitt på natten av smällen när vi gled av vägen och in o trädet. Det har verkligen satt sig på minnet, tyvärr.

Nu ska jag äta och fortsätta plugga lite, det är mycket nu.
Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments

Godmorgon!

Hoppas alla sov bättre än jag gjorde. Usch, vaknade flera gånger och var superpigg... vanligtvis sover jag som en bebis.
Nu bär det av till skolan.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Instagram @aliciavlind

  • Blogkeen
  • Nouw