Äntligen fredag eller ja nu lördag:/
Denna fredagen har inte riktigt varit som en fredag borde vara. Inte gjort något alls idag bara varit hemma, hur tråkigt en fredag??
Men vi får väll hoppas att ni har haft en bra fredag och får en fortsatt bra helg. Imorgon blir de att kolla hockey och umgås med vänner. Hoppas ni mår super bra och jag ska bli bättre på att uppdatera hehe;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej fina ni, hoppas ni mår super bra! Nu kommer ännu ett sent inlägg då jag inte hinner skriva något under dagen. Skolan har ju dragit igång igen och direkt en massa prov o läxor att plugga på men de e bara till att kämpa på nån månad till sen är det äntligen jul och nyår (!!). December måste ju ändå vara den mysigaste månaden. Ännu bättre blir den ju eftersom jag fyller år då. Fast det är ju iförsig inte särskilt kul att fylla år så sent menmen. Fast julafton är ju ändå mysigast med december. Att bara få vara hemma med familjen och umgås och samtidigt få paket. Sen är ju även nyår min favorit för då hittar man alltid på något kul och det kan ju inte bli en dålig dag. Skönt att ha något o längta till iallafall men gonatt på er!

Likes

Comments

Asså det här med att vi ska klä oss på ett speciellt sätt för att bli omtyckt av andra och inte få konstiga blickar eller bli utstött?!? Löjligt, riktigt löjligt faktiskt. Ska man inte få klä sig och se ut hur man vill? Ska man bara bli omtyckt om man har rätt klädstil? Nej det är inte rätt. Det gäller inte bara kläder utan även resten av ditt utseende. Alla modeller nuförtiden är alltid alla jätte smala superfina i ansiktet och ser helt perfekta ut. Detta gör ju självklart att speciellt många unga också vill se ut så. Tycker personligen att de borde tänka på det lite mer menmen.

En sak till är ju dehär med ¨girlpwr¨. Asså snälla varför säger ni så när vi tjejer ändå är dom som snackar mest skit om varandra och nej drar inte alla över en kant men det är många tjejer som ser ner på varandra av olika skäl. Något att tänka på kanske. Var stolta över den ni är och kasta dom ¨vännerna¨som snackar skit om er, dom är inte värda er.

Kände bara för att skriva det en sån här kväll när man ändå inte kan sova. Ska göra ett försök till så godnatt!

Likes

Comments

Hej igen efter några dagars uppehåll!

Hoppas ni har haft det bra. Har inte riktigt känt att jag har haft lust och ork att skriva något nytt inlägg. Det har varit några ganska intensiva dagar och humöret har gått upp och ner hela tiden och just idag har väl varit en sån dag då man inte riktigt vet hur man mår egentligen. Har haft både bra och dåliga stunder men nu på kvällen kom allt det dåliga på en och samma gång av många olika anledningar. Men känns ändå skönt att skriva av sig trots att man inte får svar. Har även funderat lite på vad ni vill läsa om så ni får gärna skriva det i kommentarerna eller kontakta mig någonstans. Ni får också gärna skriva frågor jag kan svara på i ett inlägg.

Och hur söt är inte den nya familjemedlemmen då?

Likes

Comments

Gomorron hoppas ni sovit gott! Jag vaknade idag vid klockan 10 och gick upp för att äta frukost. Sedan fick jag ett hemskt meddelande av mamma där det fanns en påminnelse om tandläkartid idag, fyy.

Tandläkaren är en sak jag aldrig har tyckt om och kommer nog aldrig göra heller. Känns så obehagligt att sitta där och dom har fullt av verktyg i min mun. Men de ska säkert gå bra. Nej nu får jag fixa till mitt ansikte hår och ni kan få se outfiten i ett inlägg lite senare .

Oh juste beställde även kläder igår som kommer om ca 4 dagar wiho. Det är alltid lika kul att handla kläder på nätet för man blir alltid lika glad varje gång man får hem paketet. Det känns dock lite säkrare och bättre att handla i klädaffärer i ex gallerior så man kan testa grejerna och få dom direkt. Zalando är alltid en bra sida att shoppa på, kan lämna en länk nedanför.

Ni får ha en en väldigt bra dag och önska mig lycka till hos tandläkaren så hörs vi snart igen!

ZALANDO: https://www.zalando.se/kvinna-home/ Likes

Comments

Det första inlägget är alltid stelt och jag tänker inte skriva massa tråkiga saker om mig själv ex. favorit mat, färg m.m. Jag kan berätta att min vardag består till mesta del av skola, hockey och umgås med vänner. Blir även en del netflix på de tråkiga dagarna.Idag var det en sådan dag. Har hunnit kolla tre avsnitt av riverdale, nya favoritserien som rekommenderas starkt.

Nu ska jag snart träffa några vänner och tillbringa resten av kvällen med dom. Hoppas ni också får en bra fortsatt kväll och har ni några frågor kan ni skriva dom antingen här eller på någon av mina sociala medier:

Instagram: Alicialinnea

Snapchat: Alicia021215

Facebook: Alicia Liljeroos

Likes

Comments