Instagram@alicia.leona

Hej på er!

Jag vet att jag tidigare förklarade anledningen till att jag är singel idag.. Men att mitt X gjorde slut pågrund av Julen var en jäkligt bra ursäkt eftersom han är troende Muslim. MEN, jag vet också att hans familj även är väldigt troende om inte mer och kanske tycker det är fullkomligt normalt att gifta bort sina döttrar/söner (det brukar vara så). Jag började tjuvlyssna lite på mamma när hon pratade med sin vännina om min relation och fick höra;.. "Några veckor innan han gjorde slut med Alicia skojade jag med honom lite när vi satt i köket eftersom han skulle åka bort till Turkiet 1 månad, om att hans familj redan har valt ut någon där som han ska gifta sig med. Då blev han röd i ansiktet och det brukar han aldrig bli oavsett vad jag säger men jag hade en känsla av det och när jag har en känsla (är ingen häxa eller så) men jag brukar oftast ha rätt." Och ja mamma brukar ofta ha rätt med sin magkänsla, plus att hon är jävligt duktig på att läsa av folk, vilket jag har ärvt. Det är en gåva!

Just det.. fick mig att börja tänka om, för jag vet att mitt x har vart lycklig med mig även när vi firade jul i Spanien så att jag firar jul är inte helt PLÖTSLIGT ett problem för då hade vi gjort slut för 1 år sedan (vem lotsas vara lycklig med någon i 1år!?). Det var säkert så att det mamma förespådde är sant och att han behövde en bra bortförklaring till att göra sig av med mig innan sommaren. Men jag hoppas verkligen för hans skull att det inte är sant.. för ingen förtjänar att vara olycklig resten av sitt liv oavsett hur man har behandlat andra.

Jag vill absolut inte låta rasistisk, men lite moralmänsklighet måste man ändå ha oavsett kultur eller religion! Att giftas bort är sinnesjukt och fruktansvärt hur familjerna själva är dem som gör valen just pågrund av sitt "rykte" och att de tjejer eller killar följer efter strömmen utan någon egen vilja. På något sätt måste dom räddas ifrån dessa familjer och dem själva måste sätta stopp men ingen vågar göra något, och ja undra varför man inte vill bli heders mördad eller helt totalt utstött ifrån sin familj?. Dessa bör ej komma till kristna länder och ta med sig deras förnedrande tradition, kommer man till ett annat land ska man lära sig leva som lokalbefolkningen och anpassa sig till deras traditioner! (brukar inte vara politisk av mig, men när jag väl blir pist off).

Återigen har jag inga problem med utländska människors som tror på islam (min egna pappa gör det), men det som jag och alla andra delar av världen har problem med är deras sätt att leva och hur de förstör orden "kärlek, familj och vänners" innebörd.. SAMT TERRORISM. Jag är beredd på att få en massa hatiska kommentarer.. men det här ämnet måste bli mer offentligt vi måste sluta vara rädda! Så snälla skriv själva om detta satt fler får läsa om det hemska som pågår i vårt Sverige.

#stopthehate #religion #miljöförstörelse 

Bild: menas att vi icke muslimer har inte hat för andra religioner, utan MÄNNISKOR och så har det alltid varit.


​A.G

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan svejsan!

Här går det undan minsann, Jag har faktiskt en massa jäkla livserfarenheter att skriva om men eftersom jag ej tänker bli en författare så räcker det väl med att jag skriver om ett specifikt ämne av mitt liv UTVECKLING på alla nivåer. Jag kommer främst att skriva om en liten fortsättning av min process med att gå vidare min senaste relation samt om min utredning av ADD som inte ens startat ännu.

Heartbreak Kapitel2: (preview)

För bara 3 dagar sen fick jag det utrett för mig, efter att mitt ex hört av sig med frågan om "hur man går vidare.. ?"Att han inte är ute efter att vinna tillbaks mig vilket var hans exakta ord till och med. Det är faktiskt en lättnad att få höra det inte just pågrund av att jag inte fortfarande hoppas att vi hittar tillbaka en vacker dag.. utan nu behöver jag inte gå runt och vara osäker på vad det verkligen är han vill för nu vet jag, och kan gå vidare "In peace". Det gör självklart fortfarande lika ont som dag1.. Men jag gråter inte lika mycket längre för jag vet att all lycka kommer inifrån mig själv.

Den 22Januari är min första tid hos Psykologi mottagningen för att bara komma igång med utredningen och sedan kunna skicka mig till den "riktiga" psykiatrin som då komma ske längre fram beroende på hur dom bedömer mig alltså om ADD verkligen är "the case". Kan inte vänta längre med att få hjälp gaash! Jag kommer skriva mer om detta efter mitt första besök,

Men med så mycket som pågår i mitt liv just nu som skolan en massa tentor (historia just nu), samt körprov och jobb ska jag försöka hinna med att hålla er uppdaterade i hela 30 dagar för denna utmaning tar jag ej endast för att det låter bra. Ska man ta en utmaning så ska man se till att man får ut någonting utav det och växer på något sätt oavsett om man lyckats eller ej, huvudsaken är att man ej ger upp!

So let get started, ser så fram emot att skriva varje dag och dela med mig en bit av mig själv. #nouw30daychallenge

https://nouw.com/nouw30daychallenge . Bild (2016; New York, Brooklyn)

​A.G

Likes

Comments

Hello!

I förrgår gick jag med ett Team; Networkmarketing med fler än 100miljoner medarbetare. Här har jag fått chansen att påbörja min egna resa som "egenföretagare" vilket jag ser fram emot att göra till en framgång.

Det ursprungliga storföretaget grundades i USA sedan 1984 med verksamheter i 48 länder och alla deras produkter har ej testats på djur, alltså är det ett forskningsföretag "spännande" med fullt av natur baserade ingredienser i varje produkt.

Äntligen har jag vågat kliva över min "comfortzone", jag har tidigare blivit erbjuden denna tjänst men jag var skeptisk och tänkte "Vad får jag ens ut av detta?, Tänk om ingen vill ha mina produkter".. Men efter jag blev bemött av en tjej med massor av positiv energi fick hon mig på andra tankar det är dessutom 2018 och jag tänker absolut inte säga "New year, New me" men däremot ger dig varje ny dag en ny chans. Detta nya projekt är ett sätt för mig att hitta min inner styrka, mina förmågor och egenskaper så det här är en möjlighet till fler öppna dörrar samt frihet att kunna ta med sig jobbet vart man vill och när man vill. Jag kan börja 2018 med ett leende på mina läppar!

Att sälja är något vi gör varje dag; Är det inte produkter så är det oss själva vi säljer genom olika rekommendationer alltså kanske ge personliga rekommendationer till din tjej kompis som ej hittar en bra film att kolla på eller låta någon med dålig hy testa krämen som hjälpte dig. Det hela går dessutom inte ut på att försöka tjäna pengar på våra kunder utan de är framförallt personliga rekommendationer vi håller på med, som förhoppningsvis förändrar och hjälper många människor.

Nyckeln till framgång är att våga utmana sig själv, våga göra fel och framför allt våga göra om det ända tills du lyckas! Att ge upp så fort det går dåligt, IT'S NOT THE WAY TO GO, FIND ANOTHER WAY.

Här nedan ser ni även några utav mina produkter jag rekommenderar er att testa som består av:

1. Återfuktande lipgloss som kan göra dina läppar 40% fylligare på bara några veckor, perfekt får er som är rädda för nålar (kolla resultat) ;)

2. Mudmask som gör din hy len och fri ifrån orenheter, överflödig olja och absorberar döda hudceller. Rekommenderas för dem som har acne, man får mycket fint resultat! 

3. Whitening toothpaste som förstärker emaljen ej skadligt för sina tänder, gör dina tänder lysande vita! 

Passa på att beställa nu när första frakten INGÅR! 

xoxo. 

    

​A.G

Likes

Comments

Detta år har jag i huvudet planerat massor av saker jag vill lyckats och utmana mig själv med. Det finns så mycket jag vill göra samtidigt och jag vill helst att det händer på en gång, jag vet inte ens vart station nummer 1 ligger..

Men som jag ser det just nu är mitt första steg att bli klar med min utredning av ADD. När jag var cirka 7år började mina lärare upptäcka en del felaktighet i mitt skrivande, jag skrev upp och ner även omvänt. Men min utredning av Dyslexi gick inte igång för ens jag var 10år och det kom sig att det var exakt det jag hade, men samtidigt fick jag "gränsfall" av ADD. Läkarna bad oss vänta tills jag blev äldre innan jag gjorde om utredningen vilket är det jag tar tag i nu. Detta har jag märkt av med tiden att jag känner igen mig i alla dessa "symtom" som man får när man har ADD.

exempel; ADD står för Attention Deficit Disorder och man skulle kunna säga att det i princip är samma sak som ADHD men de som har ADD besitter inte samma hyper- eller överaktivitet. Och jag kan oftast känna mig riktigt trög, inte lika snabb på att reagera med vissa saker eller på det folk säger. Jag har också nedsatt funktioner i den delen av hjärnan som sköter uppmärksamhet, impulskontrollerna och aktivitetsreglering. Många gånger har jag tyvärr sårat mina nära och kära just pågrund av min impulsivitet även gjort många misstag, eftersom min hjärna funkar så att jag agerar först och tänker sedan i vissa lägen men det har aldrig vart meningen att göra illa någon eller mig själv.  

Jag hoppas bara att jag får diagnosen satt jag kan få den hjälp jag behöver samt kan lära mig att leva med den. För allt jag vill göra just nu hindrar mig just pågrund av mina svårigheter som uppstår samt att jag ej kan kontrollera mina handlingar eller knappt kan förstå varför jag gör som jag gör och är som jag är. 

​A.G

Likes

Comments

För cirka 2 år sedan mötte jag efter ett äckligt och lömskt "förhållande" med ett fling, en person som killen innan var ifrån Turkiet. Det roliga med hur jag träffade honom var faktiskt pågrund av att jag ville göra mitt dåvarande fling avundsjuk lika som han fick mig när han var med en annan tjej framför mig, så jag bestämde mig en dag för att ta kontakt och skriva till personen som var flingets barndomsvän.

Jag hade redan sedan innan fått en bra vibe av honom, så jag förväntade mig inget annat än att han ville träffas vilket vi gjorde och det blev till vår första dejt på Neverland ett ställe på Söder. Vi hade hur trevligt som helst, men i början vågade jag inte berätta för morsan vem jag dejta för hon diggade inte turkar med andra ord. Och när orden väl kom ut blev hon såklart små sur, men det var hon tvungen att acceptera. När han för första gången fick träffa mamma blev hon ändå positivt överraskad, för han var annorlunda snäll/trevlig med bra humor och artig.

En kväll var vi ute tillsammans men där var även mitt gamla fling med hans nya tjej, jag brydde mig inte ett dugg om dem men det verkade som att han var tvungen att övertyga mitt fling att jag bara var något för skojs kull och det blev jag ju små irriterad på (en varning). Men efter den kvällen var det vår 4de dejt.. och jag skulle dagen efter åka till Spanien (Grand Canaria) för praktik under cirka 3 månader så jag kände att nu är det dags att ta detta till nästa nivå innan jag åker.. Men det slutade inte som förväntat han fick inte upp den, än idag är jag fundersam över vad det kunde varit för orsak (ännu en varning). Fast inget vi går in djupare på... Under mina 3 månader i värmen med festande och killar på ett o annat håll, lika så hade han tjejer på sitt, trots detta höll vi kontakten och vi chatta ganska ofta.

Nu var jag tillbaka, och första gången på ett tag jag träffade honom märkte jag på hans leende att han hade saknat mig och det hade jag med. Det fanns ETT problem i vårt förhållande och det var Religion.. han var "religiös" muslim och jag var född som kristen, hur skulle detta gå? DET VAR JAG SOM FÖRST SA ATT JAG ÄLSKADE HONOM, FICK SOM RESPONS ATT HAN INTE VÅGADE SÄGA SAMMA SAK ÄNNU.(kan vara en varning) Och han sa inte det för ens; Det spreds via ett fake konto att jag vart otrogen mot honom, och han verkade tro på det men jag sa bara att "tro vad du vill, men skulle jag slösa min tid på dig ifall jag ville ha andra". Han blev lugnare efter ett tag men jag var fortfarande förbannad över att han trodde på ryktet, så dagen efter i skolan ville han ses, när jag skrev svarade jag is kallt och sa att jag ej ville men då var det tydligen så pass viktigt att han ändå var på väg.. Jag satt utanför skolan och läste, sen såg jag hans bil i snabb fart, jag han bara resa på mig innan han hoppade på mig med öppnade armar och sa "-jag älskar dig" sedan tystnad innan han förstörde det hela och sa "-men jag vet inte vad jag ska tro".. SÅ FRÅGAN ÄR HUR MYCKET ÄLSKADE HAN MIG? (verkligen varning!)

Så, det blev så att till slut kom vi in på att jag ej var oskuld sedan innan samt att jag firar kristna högtider och det reagerade han väldigt negativt på. Jag sa till honom "-Antingen är du med mig hela livet ut och älskar mig, eller så är det över för oss om du ej kan acceptera att jag är kristen" Och han valde mig. Efter några månader fick jag träffa hans föreldrar som också var ett hinder då dem från början tyckte att jag inte var någon han skulle gifta sig med (här borde det ta slut). Ännu en gång trots det valde han att försätta vara ihop med mig, Med tiden började hans föräldrar acceptera mig mer och mer jag fick en känsla av att de gillade mig ändå. En tid punkt i vårt förhållande var allt perfekt emellan oss för jag "visste" att våran kärlek var för stark för att låta något komma emellan, jag hade aldrig känt mig så lycklig eller haft någon så nära mig som han var, han var min bästis och jag berättade allt till och med det värsta man kan tänka sig säga till någon (vilket jag trodde skulle skrämma iväg honom). Det tog dock ett tag för honom att öppna upp sig, men efter ett år tillsammans kände jag mig lika delaktig i hans känslor och tankar som han var i mina.. vi var verkligen årets par för vår kommunikation gick så bra.

Sedan blev det juletid.. och senast firade vi det tillsammans fast i Spanien då, men enligt honom kändes det inte bra alls vilket han inte berättade för ens efter ett år och han ville aldrig mer fira jul med mig igen... Då var jag tvungen att ta upp en ordentlig diskussion om hur vi skulle lösa det. Gissa vad!? Hans lösning var att GÖRA SLUT. En dag av 365 dagar kunde han inte ens försöka offra för mig eller ens försöka få det att funka.. Det kändes exakt som att där tog hans "kärlek"/intresse slut för mig och jag var inte längre någon han ville kämpa för. Som att han visste att vi har kul och är "kära" ett tag men sedan måste någon lämna, vet inte och kommer aldrig veta om det verkligen var hans ide att leka med mig eller hans familjs/släkts ide.

Så med denna historia om min senaste relation vill jag meddela er om att kärlek finns för alla men vem det är menad att dela den med är inget än erfarenhet och livet själv kan ge svar på. MEN LÄR ER EN SAK, ATT RELIGION KROCKAR FUNKAR I 1% av 100 RELATIONER BEROENDE PÅ HUR RELIGIÖS PERSONEN ÄR .

​A.G

Likes

Comments

YouTube
alicia gustavsson