Vardag

Förstår inte hur det gick till, hur det gick till att männen fick rätten till att äga kvInnans kropp hursom? Förstår inte

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag , Minnen

Att göra konst utav ilska.
Råkade göra sönder en glasvas ( pga ILSKA) :((, så tänkte att jag lika väl kunde göra något fint utav det.

Konst, som också har skapats av en orsak fast MKT större byggnad, helt annan orsak! Så vacker bild!
Tagen runt kvälls tiden i våras i Rom, ser ni hur fint solen lysser på den!

Har precis kommit ur duschen och äter en lätt middag medan TV är på, mysigt!

Har idag hunnit, plugga matte, äta, träna, städat mitt rum, haft ett break down, duschat, varit i skolan och tagit en nap, målat, lagat bananpannkakor! Mkt olika saker på en dag, men det är så mitt humör är.

SNART!!! ÄR DET LOV!!!!!! Två veckor kvar och jag längtar ihjäl! Men tänker även plugga så mkt jag orkar och ge järnet det sista!

Likes

Comments

Tankar

Känslor.
Känslor är något så vackert och speciellt, för vissa känslor är som att tända eld utan syre medan vissa känslor är som att spricka en blåsbubbla.
JAG ÄLSKAR att prata om känslor, för mig är inte känslor något jobbigt ( inte hela tiden), en känsla kan oftast ses som något negativt och ledsamt men det är viktigt att man inte glömmer av att en känsla lika väl är glädjen man känner när man lyssnar på sin favorit låt, eller när man får skratta av sig. Allt är känslor, och det är så häftigt!
Förr var jag extremt rädd för att känna lycka, för då visste jag att snart kommer en dålig dag, eller en jobbig period i livet. Vilket bara resulterade i att jag inte kände riktig lycka på länge för att en rädsla stoppade mig. Och det sitter fortfarande kvar idag, men idag har jag lärt mig att se på mina känslor på ett annat sätt! Känslorna har blivit till mitt liv, och en chans för mig som människa att få nya erfarenheter och lära känna mig ännu mer. För många jag känner är rädda för att få ett förhållande för dem vet att det kommer ta slut och efter det kommer man må skit, men jag ser det mer som att man får en ny erfarenhet och ett nytt sätt att tänka på, fler perspektiv att vidga sina tankar i! Och det är det som är så vackert med känslor, dem kommer aldrig sluta överraska en. Känslor är livet och man måste lära sig att älska sina känslor, och att acceptera att dem finns där

Likes

Comments

Vardag , Mat

Är verkligen inte den personen som brukar testa olika kulturers rätter, men är väldigt glad att jag gjorde för det var så gott, enkel, lätt mat helt enkelt MEN med mycket roliga och nya smaker

Idag så myste jag, mamma, pappa och Fanny till det med att åka och äta på en Libanesisk resturang som ligger vid Berzelii, Samara Lounge. så sjukt gott!!! Vi beställde olika smårätter och hade super mysig stund! Både jag och Fanny är ”vegetarianer”, så detta ställe var perfekt för det var mycket utbud! Guld värt!

KRAMIS

Likes

Comments

Vardag

Kolla vilket fint citat<3
Så vackert och så sant

Imorgon är det onsdag, vilket menas att det snart är helg, skönt
Har ett prov kvar denna veckan, svenska satsdelar! Det är svårt men samtidigt inte svårt, . Sen är det jobb på lördag 07-16?!!!!!!!! hjälppp.
Men innan dess ska jag ha tränat 3 gånger, gjort bra ifrån mig på provet, komma ikapp matten, städat mitt rum, träffat Elin och SOVIT! Små mål men som är betydelse fulla;)

Hoppas ni alla där ut mår bra och om INTE ( like me) är det okej, vi tar nya tag och gör saker som får en att må bra! Till exempel,imorgon ska jag gå ut och gå å lyssna på mina pepplåtar, dricka te i mängder och ta det lugnt! Och TRÄFFA VÄNNER FÖR NI GER MIG GLÄDJE OCH ENERGI!!!!!
För det mår jag som bäst av

Likes

Comments

Kärlek, Tankar

"The reason to all this"

"Why I am not enough"

Att kunna acceptera sina känslor är nyckeln till lyckan

" I love you but not in that way"

" I need you"

Just nu vill jag hitta min egna trygghet i livet och hitta tryggheten i mig själv i de stunder där jag känner mig mindre värd än andra individer. Vill känna mig stabil.

"Our feelings are so beautiful and power full"

Jag vill älska mig själv och livet innan jag kan börja älska någon annan

"Don't let the anxiety controll your life"

" I told you to be patient"

" Who will love you and who will fight"

Hitta det fina i dig själv och i ditt liv.



Likes

Comments

Minnen, Om mig

För ungefär två årsen skrev jag dessa punkter om mig själv och tyckte det kunde vara kul att se om det stämmer in än idag och om inte?! Spännande hihi

Jag är en person som tar väldigt lätt illa upp av saker, dels beror det på saker som har hänt i mitt liv,och sen är jag nog inte s nöjd med mig själv så jag har den styrkan att tränga bort saker som jag tar illa upp.
Kommer verkligen ihåg detta och denna perioden av mitt liv! Var så osäker på mig själv och hur jag uttryckte mig! Dock har det förändrats så mkt! Jag är fortfarande en känslig människa men har idag styrkan att skita i saker och se det från positiva vinkar istället!



- Jag berättar sällan för folk att jag faktiskt tar illa upp av kommentar tex " fan va efterbliven du är" eller "du har inte alla hästar hemma". Detta är oftast sagt av kompisar och jag vet att det inte är något elakt bakom det men ändå, jag kanske inte alltid tänker efter innan jag säger och det har gett mig konsekvenser.

Hänger ihop med första! KMR ihåg detta :((( så hemskt! Mådde ju dåligt påriktigt, men vet att ingen menade illa påriktigt! Var ju väldigt klumpig med ord oCh är fortfarande det men är mer säker på mig själv osv

- Sångfågel är mitt efternamn ;) Jag sjunger hela tiden och inte för att vara sån nu men så dålig är jag inte hihi.
Önska det var samma här nu! Har tappat allt med sång, är fortfarande inte sämst men sjunger inte mkt längre för min kärlek har dött till sången,,,,


- Om jag inte får en bra start på min dag så rubbas allt, verkligen allt. Kan inte plugga, kan inte göra nåt utan att lyssna på musik och tycka synd om mig själv. haha så himla sorgligt egentligen men ahopp.

Åh, alltså Jag var ju så känslig för!!!!!!! Nu förtiden kan jag ha en dålig morgon men ha en bra kväll! Har lärt mig att hitta ny energi under dagen, ibland funkar det inte och ibland funkar det!

- Självkänsla och självförtroende är något som jag ofta tänker på, jag tror typ jag är stark i mig själv men bara att jag intalar mig att jag inte får vara det? Så himla konstigt så att det inte är sant men haha what to do.
Denna punkt är personlig verkligen, för jag fick mig själv att må dåligt och ”tvingade” mig att inte ha ett bra självförtroende? För att jag trodde inte jag var värd det? Som tur är är det inte alls såhär längre! Har vuxit som människa och insett att jag är värd mitt självförtroende!


- Jag är en person som har osynlig otur, jag bryter aldrig benen, skadar mig, är sjuk osv. Utan jag har mer otur med kompisar, killar, skolan, livet helt enkelt haha, + jag är sjukt klumpig. Min vanligaste kommentar är " Sånt som händer mig
Tyvärr, stämmer detta än idag! Haha, det är ju bra att jag inte skadar mig men det tär på psyket! Ännu mer än vad det gjorde för

Likes

Comments

Kärlek

Min viktigaste vän, Fanny. Min finaste tvillingsyster

Hon jag alltid kommer dela allt med, fira allt med, upptäcka allt med!
Dig jag alltid har så innerligt roligt med, dig jag har bråkat med mer än vad jag kan räkna!

Du är cool min tvilling syster.

Likes

Comments

Vardag

Nyvaken och en tavla utan ram

Godmorgon
Tisdag, och klockan är 09:39 atm, sitter på bussen påväg till skolan, har endast 3 lektioner och sen slutar jag, Göttans!! Sen hem och träna! Går faktiskt bra med mina #5veckor , tränar på bra men dock, maten är inte den bästa men det ska ändras! Har idag tänkt å träna styrketräning, mage och ben. Kanske armar också haha, fårse hur mkt jag orkar.
Det enda som får mig att hålla igång denna veckan är att på lördag ska Sofia ha champagne brunch!! Hur mysigt? Är taggad på att fixa iordning mig och Aah, å allt annat som ingår den lördagen, men först har vi en tisdags,onsdag, torsdag, och en fredag innan:(

Detta klarar vi, snart helg mina hjärtan
Puss

Likes

Comments