View tracker

Vardag , Om mig

1. Första "sanningen" om mig haha är att jag har så svårt för att låta selfies vara kvar på Instagram, vill mer än gärna ta bort dem efter någon timma, det är typ för att efter några timmar ångrar jag mig och känner mest nej V a ful osv, vet detta är super töntigt men kan ej hjälpa de

2. Att redigera bilder och lyssna på lugn musik är nog jag diggar enormt, det gör mig så lugn och jag kan hålla på hur länge som helst, ens vardag blir suddigare för stunden!!

Sitter atm på bussen nu och är påväg till skolan, måndag idag igen, känns som man alltid kmr lika snabbt tillbaka till dessa måndagar.. rätt så deg skoldag idag, sen hem plugga sen träning , och tillslut sova<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Älskade Julia och Fanny<4 Igår vid åtta tiden drog vi in och mötte upp lite kompisar på en fika, älskar å fika!! Var verkligen hur mysigt som helst, bästa med hela kvällen var att en man stod och sjung å spela gitarr vid kungsport, hans röst är galet. vacker, wow.

Vi valde att starta dagen med en löprunda, kan säga att jag inte alls var så förtjust att bli väckt klockan 06:00 ,, men fett gött känns det nu efteråt!! Blev även lite styrka efter, är dock svin trött men ska duscha och sen plugga, sen en nap på det! Måste även in till stan då min mobil har gått sönder så måste kolla hur mkt det kostar å laga osv, inte alls roligt men aja:((
Men idag ska bli en bra dag, hoppas eran också blir bra! Kramis ,,Alle

Likes

Comments

View tracker

Om mig

Åh så här ser jag ut med lugg! Haha, är nog nöd ändå? Hehe, bara jobbigt att spela fotboll då den är ivägen 24/7, tufft de där!
Varför jag skaffade lugg var för att få en förändring, har även klippt kortare men ah ahha! Har typ aldrig gjort någon förändring i hela mitt liv, förutom när jag slingade det ahha? Aja, könns iaf skönt med något nytt! Älskar faktiskt förändringar, typ bästa man kan göra!

Likes

Comments

Vardag

Direkt efter skolan satte jag mig på Le Pain Franche, super mysigt, beställde en vanilj café som på det senaste har blivit min favorit <33 Älskar det, smakar inte så mkt café och rätt så söt haha;)) Men jag satte och pluggade kanske i en timma för att sen dra till frissan ( Yeey)! Har velat klippa mig länge så kändes skönt att få det gjort nu! Klippte lugg och lite kortare men jag är ej nöjd med min längd, tyvärr:// Så får vissa en dag när jag har fixat till det! Men JAG har lugg hihi, känns så himla ovant, but I like IT <4
Ska nu dra pp mig fotbolls kläder och träna,, pöss

Likes

Comments

A & Q

11. Vad saknar du just nu? Kompisar och värmen, känna solen värma upp en efter ett dop i havet, åh

12.Vilken tid föddes dU? Har aldrig haft koll på sånt, så vet ej.

13. Din favoritfärg? Hm,, för tillfälligt är det grått och beige, men sånt varierar, för en månades sen var det militär grönt.

14. Är du kär i någon/ crush? Noope!, har ingen " riktig" crush så, haha bara lite små crushar på snygga killar!?

15. Favorit citat? Oj, har inga? Haha alltid tyckt det är så cheesy med citat, " don´t cry because it´s. Smile because IT happened", hahah klarar inte av sånt, fast än det är sånt så nej nej till sånt för min del.

16.Favoritplats? MIN SÄNG...

17. Favoritmat? pasta med salt

18. Är du någon ironisk? Haha ja, kul ju.

19. Vad lyssnar du på nu? Creep av Radiohead, dock en cover på den.

20.Vad lägger du först märke till hos en person? Det är kläderna eller hur den går, mest hur den går haha, tycker det verkligen är SÅ viktig,tyvärr.

Likes

Comments

Tankar

Den där jävla plugghetsen och kroppshetsen, som FINNS överallt, skolan,internet,hos mig själv. Att komma hem när det är bäcksvart ute, sätta sig ner och plugga medan man känner en ångest över bröst, ögonlocken som somnar,jag sover nästan alltid varje dag efter skolan. Alltid trött, tränar 3 gånger i veckan med laget + match på det, sen jobb varje söndag och massa plugg och FESter eller kompisgäng, sen vill man även hinna med att träna själv för att fixa den där jäkla drömkroppen som man måste ha. Allt det där ska hinnas med, och det går men det är som att springa i motvind varje vecka, varje vecka vill man bryta ihop pga stress och press, den där jävla pressen. Nej tack
På det senaste har jag börjat känna en stor press, press att ha en bra kropp och få bra betyg, jag har inte känt så mkt alls innan¨lite då och då såklart men ibland blir. Det för mycket, för mycket ångest. ORKAR inte mer, och när det blir för mkt släpper jag allt, skiter i att plugga ,göra det egentligen behöver utan jag bara lyssnar på musik och går in i min egen värld. Fast helt, ärligt tror jag det är bra, ibland, att släppa på allt, elr va fan vet jag haha. Jag är bara trött på den press och stress som alla ungdomar har, ( antar jag )?)
Vill Här ifrån, släppa AALTT verklgien AALLT.

Något som hade varit skönt är att fika, fika med mina kompisar, snacka om allt och inget. Igår så träffade jag några av dem och fikade med dem hemma ho Tilda, var så sjukt mysigt och behövligt.

Likes

Comments

Vardag

Okej, jag är helt fast i norska serien Skam, en kompis i klassen tipsa om den och nu kollar jag så fort jag får tid! haha, och ja, så klart börjar jag med lördags morgon med några avsnitt haha;) Gjorde även Go frukost idag, te och avokado macka, super<333

Dagens planer idag är typ bara att städa rummet och spela futsal, är verkligen så taggad! Whiio, så uppdaterar ikväll hur det gick! Sen till kvällens planer är at bara att dega! Den senaste helgerna har varit super lugna, och ärligt så känner jag lite panik! Villl göra nåt, nåt med fart och lite skoj liksom, men jobbar ju imorgon så det får bli lugnt som sagt! Nästa helg dock;) då ska det ( hoppas jag) vara lite mer fart!
Men ska titta klart på ett avsnitt nu och sen börja med städningen
Kram å Pöss Alle

Likes

Comments

Vardag

Min kärlek till Håkan, älskar han<33 Lyssnar för tillfälligt på Ingen oro, tjabo! En av mina favoriter låtar, så lugn å vacker!

Tisdag, en helt ok skoldag ändå. Inga super jobbiga lektioner elr så, deg men ändå så långt ifrån helgen . där av blir den helt ok;)
Ingen träning idag, VILKET är riktigt skönt, ska bara plugga hela kvällen. Har redan plugget en timma men ska plugga lite till, har ett prov imorgon men känner att jag har hyfsat koll så blir nog bara att skriva på en inlämning å repetera lite till haha.
Men emellan allt plugg har jag lyckats lova min syster att sticka ut å springa ( eeh?)' hatar att springa, verkligen. dock är det bra träning ju så aja. Får se hur det går, fast först lite plugg sen träning. Puss

Visst var himlen vacker idag? Sånt gör mina dagar TUSEN gånger bättre.

Likes

Comments

A & Q

1.Namn? Alicia Julia Leander

2.Stjärntecken? Fisk haha

3. Tre rädslor som du har? Att bli gammal, förlora mina nära å kära och att misslyckas

4. Tre saker som DU älskar? Skratta, träffa nytt folk å mina vänner å musik hehe ( fyra st blev de, sorry)

5. Fyra avtändande saker, enligt dig? Svettlukt, killar som har hybris, killar som inte har nåt liv, asså typ bara spelar data ( Sry, ni som gör det men det faller inte in i min smak) och tillslut långanaglar

6.Har du lärt dig något nytt språk? Si si senorita, har "lärt" mig spanska, kan noll men kan typ kommunicera haha ..'

7. Har du en bästa vän? Ja, ja älskar verkligen ALLA mina vänner och har svårt att ute se vem som står mig närmast, men självklart har man några som sticker ut haha.

8.Din sexuella läggning? hetero

9. Din första dejt?, haha det var i slutet av 8:an, minns det så väl. De var faktiskt en bra dejt

10. Hur lång är du? Eeh, typ 165/167? Tror jag.

Likes

Comments