Jag har funderat i några år. Det här har ingenting med att göra att jag nyss blev singel utan jag känner att jag vill diskutera det här med mig själv. Here we go.

Att göra slut känns piss. Den där känslan när man vet att det är slut och man aldrig kommer uppleva de fina stunder man haft tillsammans eller ens prata varje dag som man brukade göra. Ibland så önskar jag själv att jag var en vampyr så jag kan stänga av känslorna för jag är en person som känner mycket och tänker för mycket. Både på gott och ont. Det har gjort att jag har gjort drastiska drag eller vad man kallar det. Men nog om det. Grejen jag inte förstår är:  varför ska man låtsas som man inte känner varandra efteråt? Det är ju en väääldig massa som man har delat med varandra. Är det meningen att man bara ska glömma och låtsas som inget hänt? Hur kallhjärtat är inte det. Visst det har hänt att jag också sagt ifrån att jag inte vill prata osv men då är det för att det antagligen hänt något allvarligare som jag inte vill minnas av. Vem vill inte minnas ett förhållande? Det är omöjligt att bara trycka på en knapp och radera, så fungerar det inte. Det tar tid.

Jag själv vet inte vad jag vill efter att ett förhållande tar slut. Vill jag fortsätta hålla kontakten? Vill jag ens se personen igen? Allt beror på hur man har haft det. Oftast vill jag behålla kontakten men det slutar fungera för att han tycker det är jobbigt..? Logiken? (om det var han som gjorde slut alltså) 

För mig är det viktigt att man kan prata i ett förhållande, det har blivit prio 1 för mig, jag hatar att inte veta helt enkelt. Jag blir hellre sårad av sanningen än glad av lögner. Tror att det är många som känner så.

Blev tomt nu i huvudet på mig, redigerar om jag kommer på något mer. Ciao

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heeej!
Igår:
Mösspåtagning


Trädgårdsföreningen och krogen men har inga bilder därifrån.

Likes

Comments

Kunde verkligen inte släppa att försöka fixa sims på min dator och jag lyckades faktiskt!😄 Så nu behöver jag inte tänka på det mer haha.

Är i alla fall hemma nu och har duschat, vilket var så himla skönt! Har även sett på några avsnitt av Lie to me, dock så finns det inte fler avsnitt på Swefilmer så får försöka hitta resten någon annanstans. Jag har egentligen inte bråttom i säng för börjar inte fören 13 imorgon men känner mig ändå ganska trött så får se när jag avrundar för idag.


Likes

Comments

Godmorgon!

Jag har ätit lite frukost nu och idag ska jag försöka fixa något annat roligt spel på datorn så jag har något att underhålla mig med, låter lite depress men haha. 

Mycket fint väder idag till skillnad från hur det var igår! Idag kan jag även sitta inne utan att frysa..😷 Jag borde väl passa på att vara ute nu och sola lite innan studenten men äsch det hinner jag.

Likes

Comments

Okej jag ger upp nu. Jag orkar inte mer, inte för idag.. Ska gå ner till källaren och bädda ner mig i madrassen. Jävla spel som ska vara så envist.😪

Likes

Comments

Jag har försökt i ganska så exakt 12 timmar nu att få Sims att fungera men icke! Så nu håller jag på att installera om alla och förhoppningsvis så ska det gå den här gången. Jag märker inte ens att klockan tickar iväg, det var ju nyss morgon? 

Imorgon är det söndag och jag har absolut ingen söndagsångest som man brukar ha. Det är nämligen mösspåtagning på måndag! Hur kul är det inte att få visa upp sig i sina fina mössor?☺ Senare på kvällen blir det trädgårdsföreningen med några i från klassen förhoppningsvis! Efter det ska jag till krogen med framförallt mina kompisar, sen får man väl se vilka man stöter på där. Ska sova hos My sen efter.

Likes

Comments

Nu sitter jag här igen och försöker ta tag med det här att blogga. Vi får se hur länge jag lyckas vara kvar denna gång.

Jag är i alla fall hos mammas kille nu och har laddat ner och installerat sims nästan hela dagen, haha. Har även fastnat för ett nytt mobilspel The Test. Man spelar tillsammans mot vänner, det är kul fast lite smått jobbigt när man spelar mot flera samtidigt.☺

Nej nu ska jag testa om Sims vill fungera!

Likes

Comments

That's right bitchezzzz.

Likes

Comments