Tack för alla fina och snälla kommentarer:) ska ta mer kort på mig och min häst osv så ni får se lite mera. Om det är nåt speciellt ni vill att jag ska göra  så får ni jätte gärna skicka ett mejl. Om ni kollar på mitt tidigare inlägg så står min mail där och ett annat sett att nå mig. Puss och kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan, idag så tänkte jag berätta lite om min nya häst. Hon heter Lady och är 10 år gammal. Hon är 158 i manken och hon är jätte snäll i all hantering. Alla har sina drömmar om den perfekta hästen för just en själv. Det hade jag ett bra tag och jag provred en mängder av olika hästar/ponnys men ingen började vara just den där hästen för mig. Men en dag på min födelsedag så åkte jag och provred en häst. Men när jag såg den så visste jag nästan direkt att det var den perfektas hästen för just mig. Den var så vacker och så rolig att rida på. Nu så står hon i vårt stall. Hon heter Lady och är 10 år gammal. Hon är 158 i manken och snällast i världen. Idag så red lady och jag lite markarbete och det gick super bra. Om ni har några roliga idéer på vad man kan göra med sin häst/ponny så får ni jätte gärna maila mig på Alicia.kanon@hotmail.com eller dm på instagram @aliciakanon. 

Likes

Comments

​Hejsan, och välkommna till min blogg. Jag har inga speciella idéer på vad jag just ska skriva om så maila mig jätte gärna på Alicia.kanon@hotmail.com det behöver inte bara vara just tips det kan vara frågor osv också. Du kan också skriva på dm på instagram @aliciananon. 

Likes

Comments