Hej! längesen jag faktist skrev ett inlägg. Kommer vara aktiv lite då och då beroende på plugg mm. Har precis gjort ett prov nu i måndags, första för i år till och med. Komiskt nog mitt sämsta prov av alla jag någonsin gjort haha! Så min vecka har väl vart lite sådär, inte självförtroende på top om man skulle säga så. Men för övrigt är det mesta bra.

Har faktist kikat in på ett par jeans från replay, sjuuukt snygga vill ha så gärna! Lite oklart vad de faktist heter men hittade om man sökte på ''jeans skinny donna hyperflex replay''


​Åhh är så sugen på de alltså! Hur snygga?

Nej nu ska jag faktist ta och plugga då jag har spanska läxa och 2 inlämningsuppgifter. Hoppas ni har en fortsatt bra dag!

KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har märkt att jag på senaste tiden blivit sjukt musik beroende. Lyssnar på musik varje dag. Först när jag fixar mig på morgonen, påväg till skolan, under plugget, påväg hem, sen ibland när jag pluggar och till sist när jag fixar ordning mig för att sov. Helt sjukt egentligen hur mycket jag lyssnat detta år. Så för mig har det vart värt att köpa premium på Spotify! Mina 4 favoriter denna vecka är dessa

Puss och kram!

Likes

Comments

Hej! Jag har haft en väldigt långtråkig dag kan jag säga om jag ska vara helt ärlig. Som däremot blev bättre åt slutet. Vaknade ungefär 8, då åt jag frukost och kollade på tv:n. Sen tänkte jag gå till träningen men skippade den för var sjukt trött. Efter det låg jag i sängen till halv fyra och kollade på how i met your mother medans jag myste med vovvarna. Hur sjukt är inte det egentligen? Haha men iallafall så kom min kompis över och vi tog en promenad med vovvarna och pratade om en massa saker! Sjukt mysig dag har det vart. Nu ska jag fixa ordning mig för säng. Lite senare än vanligt faktist. Hur har eran dag sett ut?
Puss och kram

Bild som jag tog på min syrra och tiger, gosisar <3

Likes

Comments

Igår på ridningen red jag Mike. Vi hade en uteritt vilket var jättemysigt och som jag tror kommer jag ha Mike nästa väcka med. Dock tror jag att jag kanske fått en spricka i knät för när jag skulle lämna sadeln i sadelkammaten så har vi stål/betong dörrar som är tunga och då nickade den till mitt ben så vi ska se om det är bra eller ej.
Kram

Likes

Comments

Lite bilder från Spanien
Kram Alicia

Likes

Comments

Idag har jag vart inne i stan för att kolla några butiker och en klocka som jag fick i konfirmationspresent. Annars har jag inte gjort något speciellt men jag bjuder på 3 bilder.
KRAM

Likes

Comments

Är sjukt in Love i denhär låten
KRAM

Likes

Comments

Aldrig mer få duscha eller bada i varmvatten ELLER Aldrig mer få använda schampo eller balsam

Jag skulle välja att aldrig mer få använda schampo eller balsam eftersom jag inte gillar att bada eller duscha i kallt vatten haha.

Själv tycka att du luktar bajs, men för andra luktar du alltid fantastiskt ELLER Lukta lite sämre än vad du gör idag

Jag tar absolut lukta lite sämre än vad jag gör idag eftersom jag skulle inte kunna stå ut med att lukta bajs ständigt ;)

Klippa upp dina kinder med en sax ELLER Med hjälp av en operation, byta plats på dina händer

Haha oj, skulle nog valt att byta plats på mina händer eftersom händerna brukar iallafall inte vara det första jag tänker på när jag ser en person.

Aldrig mer få använda fler än fyra rutor toalettpapper ELLER Aldrig mer få tvätta händerna efter att du har uträttat ett toabesök

Aldrig mer få använda fler än fyra rutor toalettpapper, man kan väll alltid duscha eller?

Använda ditt ansikte som dart-tavla ELLER Få ett slag i hallsen av en golfklubba

Usch skulle inte kunna vara med något av det men jag skulle nog hellre vela ha ett slag från en golfklubba i hallsen för de andra känns mer lidande haha.

Äta upp en snorbuse som är lika stor som din knytnäve ELLER Äta taco med en klick av din avföring

Haha nej men usch på båda. Men äter nog hellre taco med avföring eftersom då blir det blandat för skulle seriöst inte kunna äta snor som är lika stor som min knytnäve, usch usch.

Bryta handleden ELLER Bryta tre fingrar

Bryta handleden

Få 750 000 kronor ELLER Slå din bästa vän hårt i munnen och få 1 miljon kronor

Skulle absolut ta 750 000 kronor, skulle aldrig slå någon för pengar.

Ha hicka för resten av ditt liv ELLER Ha lock för öronen för resten av ditt liv

Ha lock för öronen för resten av mitt liv eftersom tro det eller inte men jag mår faktist illa när jag hickar och jag tycker det är sjukt jobbigt.

Aldrig mer få äta frukt eller grönsaker ELLER Aldrig mer få äta godis eller snacks

Oj vad svårt, älskar verkligen frukt och grönsaker är alltid gott till maten men jag är ingen speciellt nyttig person så aldrig mer få äta frukt eller grönsaker haha!


Om ni också vill svara på dessa frågor så vet jag att det finns en app på mobilen eller så klickar ni HÄR!

​KRAM

Likes

Comments

Han är verkligen ett charmtroll. Min lilla soulmate, Älskar honom med hela mitt hjärta, lilla bebisen.

​KRAM

Likes

Comments