Den 27 April smäller det, det är då jag och mina 6 tjejkompisar sätter oss på ett plan och flyger ner till Prag, med en snabb mellanlandning i Köpenhamn. Detta är något som jag har varit taggad inför länge, nästan i snart 3 års tid, denna resa alltså. Det är lite utav en tradition att man på vår skola i 3an, tillsammans med 3orna på Samskolan åker ner till Prag i ca 4 nätter. Det blir sightseeing, utgång och som ett avslut på våra tre år tillsammans och det skall bli riktigt kul att få ett bra avslut på dessa år.

Som sagt så är det jag och 6 tjejkompisar som skall åka tillsammans, vi skall bo i en lägenhet vi hyrt via Booking.com, som verkar riktigt bra. Den är stor, rymlig och har en stor terrass som vi förhoppningsvis, kommer kunna hänga på, om vädret tillåter så att säga. Men det är ju inte bara vi 7 som åker som sagt, utan det är massor av 3or så vi kommer vara en del personer som hänger och har det riktigt kul!

Flyget bokade vi för ett ganska bra tag sedan och jag och Märta som bokade tillsammans lyckades komma med ett riktigt bra flyg ner. Det fanns i princip inga plan som inte mellanlandar, eller det fanns men det var inte värt pengarna. Men vi lyckades få så att vi enbart behöver spendera ca 1,5 h timma i Köpenhamn vilket är väldigt skönt jämfört med många av våra vänner som tyvärr får spendera 10 h där på vägen hem... Boendet bokade vi faktiskt igår, och vi alla är riktigt nöjda med vad vi fick bokat. Vi har skjutit på det ett tag då vi aldrig hittat något som fallit oss alla i smaken men idag fann vi det och det tog inte många sekunder innan det var bokat!

Nu är det enbart 64 dagar kvar och jag är taggad som attan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll, sitter nu i köket och skrällar igenom Twitter och fick för mig att börja skriva här igen, trevligt! Vet egentligen inte varför men det kan vara skönt och få skriva lite ibland, även om det bara är om ens tråkiga liv. Ingen annan vill ju lyssna så får skriva här och låtsats att någon läser. Normalt?

I vilket fall som helst, fick förutom rycket till att blogga, även ett ryck att gå till gymmet. Ytterligare något som inte är så normalt på kvällskvisten, strax efter 20, iallafall inte för mig. Men har haft en tråkig, trött och oproduktiv dag så ville väll försöka göra något produktivt av denna gråa tisdag. Eller solen har faktiskt lyst igenom molen några gånger idag så skall inte klaga!

I vilket fall som helst, nu ska jag slänga av mig mina kaffe fläckiga kläder (spillde kaffe på mig idag i skolan:)?) och sen bege mig bort mot gymmet, om jag inte hinner ångra mig innan det vill säga.

Likes

Comments

Igår firade vi klara som fått äran att fylla 18 och jag är så fruktansvärt avundsjuk! Hon bjöd iallafall hem ca 15 tjejer till deras fina lägenhet där hon hade dukat upp med drinkbord, champagne och snittar! Allt var jätte fint anordnat h och alla var på bra humör! Sedan begav sig några tjejer ut på krogen medan jag hoppade på bussen hemåt, men minglet räckte gott och väl för mig.


Några blandade storys från kvällen

Likes

Comments

Just nu ligger jag utslagen i sängen med världens mensvärk och försöker vila lite. Kom precis hem efter att varit iväg med familjen. Vi har haft en väldigt mysig förmiddag med lång och stor frukost och sen var vi ute i snön och åkte pulka och sedan en fika. Dem fortsatte vara ute men kände för att vila lite.

​​Strax skall jag börja fixa mig för att sedan åka in till stan och möta upp Märta! Vi skall umgås lite och göra en smarrig middag, får se lite vad jag gör sedan ikväll. Imorgon hoppas jag på att få vara ute i snön lite igen då det är så sjukt roligt haha, blir som ett barn igen. Vet inte hur många gånger jag åkt snowracer idag... ​Ttyl

Likes

Comments

stelt att det är fredag..

​Mina popcorn & min fina mugg <333  mina naglar som jag fixade igår

Likes

Comments

Filip för någon vecka sen på The Barn

I'm back mf.

Nu pratar jag telefon med Beckson och ska strax göra popcorn. Sen ska jag somna till en film tänkte jag! Imon är jag ledig vilket är mycket skönt och jag ska spendera dagen hos min morbror då jag ska passa min kusin! Ttyl

Likes

CommentsTyp världens bästa bok


En del av dagens outfit


Ludde på bion idag


Exotiskt @ Universum

Likes

CommentsHade hellre spenderat min kväll med honom, men han precis som mina andra vänner är ute och partajar medan jag är hemma och samlar vuxen poäng. Har nämligen satt ihop några möbler, rensat kläder, städat och även börjat packa ikväll så är ändå lite stolt över mig själv! Nu tänkte jag sätta på ett avsnitt av någon serie och sedan nana, ttyl!

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen påväg till till stan och ska sedan åka till tandläkaren. Började egentligen vid halv 9 idag men tog lite sovmorgon då jag inte fick min igår hehe. Efter tandläkaren ska jag till skolan och sedan träffa antingen Filip eller Sara! Efter det åker jag hem, måste börja packa idag och ska även göra om mitt rum lite! Nu ska jag sova lite, ttyl!


Likes

CommentsLigger just nu i sängen efter en lång och jobbig dag haha. Började dagen vid 9.30 med ett möte och sedan åkte jag till skolan och pluggade till provet som jag sedan skulle skriva kl 12.30. Skrev provet på 1 & 1/2 timma och kan inte riktigt bestämma om jag är nöjd eller inte, vi får helt enkelt se när betyget är tillbaka. Efter det så slutade vi och då mötte jag upp pappa så åkte vi till Ikea. Köpte lite små saker och åt även en tidig middag. Sedan var det dax för info möte ang studera utomlands, mycket givande så får vi se hur det går!
Nu ska jag kolla lite youtube och sedan sova, ttyl!

Likes

Comments

Instagram@aliciahernqvist