View tracker

Igår firade vi klara som fått äran att fylla 18 och jag är så fruktansvärt avundsjuk! Hon bjöd iallafall hem ca 15 tjejer till deras fina lägenhet där hon hade dukat upp med drinkbord, champagne och snittar! Allt var jätte fint anordnat h och alla var på bra humör! Sedan begav sig några tjejer ut på krogen medan jag hoppade på bussen hemåt, men minglet räckte gott och väl för mig.


Några blandade storys från kvällen

Likes

Comments

Just nu ligger jag utslagen i sängen med världens mensvärk och försöker vila lite. Kom precis hem efter att varit iväg med familjen. Vi har haft en väldigt mysig förmiddag med lång och stor frukost och sen var vi ute i snön och åkte pulka och sedan en fika. Dem fortsatte vara ute men kände för att vila lite.

​​Strax skall jag börja fixa mig för att sedan åka in till stan och möta upp Märta! Vi skall umgås lite och göra en smarrig middag, får se lite vad jag gör sedan ikväll. Imorgon hoppas jag på att få vara ute i snön lite igen då det är så sjukt roligt haha, blir som ett barn igen. Vet inte hur många gånger jag åkt snowracer idag... ​Ttyl

Likes

Comments

stelt att det är fredag..

​Mina popcorn & min fina mugg <333  mina naglar som jag fixade igår

Likes

Comments

Filip för någon vecka sen på The Barn

I'm back mf.

Nu pratar jag telefon med Beckson och ska strax göra popcorn. Sen ska jag somna till en film tänkte jag! Imon är jag ledig vilket är mycket skönt och jag ska spendera dagen hos min morbror då jag ska passa min kusin! Ttyl

Likes

CommentsTyp världens bästa bok


En del av dagens outfit


Ludde på bion idag


Exotiskt @ Universum

Likes

CommentsHade hellre spenderat min kväll med honom, men han precis som mina andra vänner är ute och partajar medan jag är hemma och samlar vuxen poäng. Har nämligen satt ihop några möbler, rensat kläder, städat och även börjat packa ikväll så är ändå lite stolt över mig själv! Nu tänkte jag sätta på ett avsnitt av någon serie och sedan nana, ttyl!

Likes

Comments

Sitter just nu på bussen påväg till till stan och ska sedan åka till tandläkaren. Började egentligen vid halv 9 idag men tog lite sovmorgon då jag inte fick min igår hehe. Efter tandläkaren ska jag till skolan och sedan träffa antingen Filip eller Sara! Efter det åker jag hem, måste börja packa idag och ska även göra om mitt rum lite! Nu ska jag sova lite, ttyl!


Likes

CommentsLigger just nu i sängen efter en lång och jobbig dag haha. Började dagen vid 9.30 med ett möte och sedan åkte jag till skolan och pluggade till provet som jag sedan skulle skriva kl 12.30. Skrev provet på 1 & 1/2 timma och kan inte riktigt bestämma om jag är nöjd eller inte, vi får helt enkelt se när betyget är tillbaka. Efter det så slutade vi och då mötte jag upp pappa så åkte vi till Ikea. Köpte lite små saker och åt även en tidig middag. Sedan var det dax för info möte ang studera utomlands, mycket givande så får vi se hur det går!
Nu ska jag kolla lite youtube och sedan sova, ttyl!

Likes

Comments

Har precis kollat klart på Cry Baby och ligger just nu och kollar på lite youtube klipp! Innan det låg jag i badet och kollade på film vilket var jätte skönt! Sedan har jag även pluggat väldigt mycket till provet men nu känns det som jag kan det vilket är skönt!

Tidigare idag var jag i skolan som vanligt men dagen gick väldigt bra även fast jag hade en riktigt dålig morgon. Och på lunchen så åt jag, Samuel och Sebbe lunch på vapiano vilket var väldigt gott. Nu ska jag fortsätta komma, ttyl.
Likes

Comments

Det var dessa byxor som inhandlades igår på rasten. Tycker dom är väldigt snygga om jag får säga det själv och även jäkligt bekväma. Dessa ska jag inviga så snart som möjligt och jag fick betala 559 riksdaler för dom vilket jag tycker är väldigt prisvärt!

Likes

Comments