View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

I lördags åkte jag och Emelie lite halvspontant till Köpenhamn. Vi hade egentligen inget planerat utan ville mer ha en dagsutflykt. Gick runt i olika affärer på Ströget och andades lite storstadsluft. Värme oss från kylan på en mysig resturang innan det var dags att åka hem igen. Och efter mycket om och men lyckades vi hamna på rätt tåg.

Köpenhamn är så fint och Emelie kan få solen att skina även den gråaste dagen. Såna här dagar vill jag ha mer av!!

Likes

Comments

View tracker

Igår åkte jag till Åseda för att fira farsdag med familjen. Åkte dit tidigt och hela familjen fixade allt tillsammans, vad mycket roligare det blir då! Jag fixade dukningen medan de andra lagade maten och efterrätten.

Sen kom farfar, Ella och de andra för middag. Sååå mysigt. Jag stannade verkligen upp igår och insåg hur fin och underbar familj jag har. Olivia hade dessutom gjort den godaste limepajen någonsin, den kommer vi definitivt äta igen!

Likes

Comments

Dessa bilder ifrån London är nästan exakt ett år gamla. Jag känner sååå att jag behöver ha någon resa att se fram emot, hela vardagen blir mycket lättare!!

Nu ska jag googla på weekends och försöka hitta någon som vill följa med mig på lite äventyr haha

Likes

Comments

Härom dagen fick jag hem Michaela Fornis bok, efter att ha hört massor bra om den.

Började läsa den igår och innan jag visste ordet av det så hade jag läst mer än halva boken. Så viktigt ämne och kloka råd. Så tips verkligen om ni någon gång känt ångest, prestationspress eller att ni inte riktigt räckt till!

Likes

Comments

I lördags var det dags för den årliga avslutningsfesten med fotbollssektionen!

Vi möttes upp redan vid 15.00 för förfest innan vi gick tillsammans för 3-rätters, musikquiz och prisutdelning. De flesta gick senare till hotellet för att festa vidare, men jag åkte hem och var pigg och glad klockan 8.30 på söndagsmorgonen haha.

Likes

Comments

//pinterest//

MÅNDAG

Inte min favoritdag i veckan och denna måndagen har allt som kunnat gå fel, gått fel. .

MEN, jag tror det är nyttigt med dåliga dagar. Utan dem hade vi inte uppskattat de som faktiskt är bra.

Imorgon är det en ny dag och ny månad. Imorgon ska bli en bra dag.

Likes

Comments

SINGAPORE

  • Fördelar: Så fort vi satte vår fot i Singapore så kände vi att vi kommit rätt. Singapore är ju lite känt för "asien för nybörjare" och det märktes. Rena gator, folket pratar engelska och fräscht!
  • Nackdelar: Dyrt, dyrt och återigen dyrt. Men samtidigt är det så litet så man behöver inte spendera så många dagar här.
  • Boende: Vi bodde på Happy Snail Hostel. Tror det var 6 eller 8 beed dorms. Trångt och inte jättefräsch, men trevlig personal!
  • Att göra: Ön Sentosa! Här var vi en hel dag och gick på Universal Studios och åkte sedan Zipline. Hela ön är konstgjord och är som att vara i ett sagoland! Att gå till 1-attitude är ett måste!! En nattklubb med underbar utsikt och härliga människor (och om jag inte minns fel är det gratis inträde för tjejer på onsdagar ;)) Vi gick även upp till Kudeta Skybar. Tyvärr regnade det då så man såg inte så mycket.Likes

Comments

Idag hittar ni mig här. I raggsockor och lyssnar på Petters singelversion vars ord träffar mitt i prick. Försöker samtidigt memorera hjärnans alla delar och funktioner. Går sådär

Likes

Comments