Om mig , allmänt, jobb, ångest

Hej på er!

Idag på morgonen vaknade jag av ett meddelande på mobilen där jag hade fått en ursäkt utav en av de anonyma troll som suttit på ett specifikt media och skrivit skit om mig och min syster framförallt.

Det visade sig ganska snabbt att det var han som hade skrivit saker om både mig, min syster och ÄVEN dragit in en av mina vänner i detta dramat.
Jag insåg också imorse att han skrev till mig och min syster i ren panik då han måste ha förstått att det inte gick som han ville då någon i en av trådarna hade avslöjat honom och han numera var ett ämne som alla drev om i trådarna.
Ganska tragiskt att inte förens skiten vänder tillbaka på honom så vågar han erkänna vem han är.

Jag är så fruktansvärt chockad då det dessutom visade sig att han var en av alla kollegor på statt. Som jag dessutom aldrig haft en konversation med utanför arbetet. Att han valde att kasta skit på en 17 årig tjej med falsk information på ett anonymt media är helt sjukt i mina ögon & i efterhand erkände han också att han inte hade en aning om vad han hade skrivit då han hade fått den informationen av någon annan.
Inte förens jag ifrågasatte om han hade tyckt att det var okej om det var hans syster som hade varit samtalsämnet där, så förstod han hur hårt saker tar på mig och min syster när man får läsa saker om varandra utav anonyma idioter.

Jag har fortfarande inte godtagit hans ursäkt och det lär ta ett tag innan jag gör det.
Oavsett vad han skrev så var han med och deltog i att sprida falsk information om ett par oskyldiga tjejer. Och dessutom piskade han på diskussionen vilket gjorde att andra ville delta också.

Jag är fortfarande förstörd över hur oerhört äckliga människor det finns. I dagsläget är jag så FRUKTANSVÄRT glad för mitt val om att flytta till Stockholm, där jag ska jobba och ÄVEN fortsätta min gymnasieutbildning!

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om mig , allmänt, jobb, samarbete

Hej på er!

Som ni alla vet har det varit ett par hektiska dagar i Karlskrona efter incidenten på Statt nattklubb där jag jobbade i helgen.
Jag är så galet besviken på människor runt omkring här. Alla nättroll som tror att det har rätten att uttrycka sig precis som man vill. MEN problemet i det hela är att dessa människor som trycker ner oss inte är offentliga, utan gömmer sig bakom en anonym app som finns till för att kunna diskutera saker i olika städer och samtidigt vara anonym.
Jag fick höra att det skrevs en hel del om "nollan i kassan på statt" Och "den 17 åriga idioten som förtjänar alla skit hon kan få". Det skrevs även saker om oss alla tre tjejer som " Slynorna har legat runt med hela staden de senaste åren och vill nu har uppmärksamhet".
När jag fick höra att jag var ett samtalsämne skrattade jag till en början, tills jag läste det själv och såg hur sjukt grova människorna var. Att sitta och skriva så sjuka saker om tre tjejer som gått ut i media för att folk ska få veta vad som hände.
Folk verkar inte förstå vad som hände eller hur mitt jobb såg ut när jag jobbade där, vad mina uppgifter var eller hur jag moraliskt och regelsätt gjorde vad som krävdes när jag jobbade.

Så ja, nu vill jag ha alla nättrolls uppmärksamhet tack!
Jag tänkte att jag ska berätta för er troll hur allt fungerade och vad jag gjorde under den aktuella kvällen. Eftersom ni inte kan ta saker med mig personligt väljer jag nu att skriva ut till alla, även till er troll genom min blogg. För jag vet att ni är tillräckligt nyfikna för att ta er in här och se och läsa om mitt "DRÖMYRKE som telefonförsäljare" som jag tydligen skrivit här och om hur jag "hoppar av gymnasiet för detta drömyrket".

Som sagt:
Under den aktuella kvällen satt jag som vanligt i Kassan, som är mitt ansvarsområde. Jag är verken nattklubbschef eller entrevärd. Vilket vissa tror efter att tidningen valde att skriva något som inte var sant. Jag fick till mig under kvällen vad som hände och hade under hela kvällen ingen inblandning i verken val eller hanteringen av situationen. Jag hade inte under kvällen fått all information och hade därför knappt uttalat mig om vad jag tyckte om situationen.
När själva händelsen utspelade sig när ägaren utav stället valde att skrika en del av oss anställda och vakter rakt upp i ansiktet stod jag bara med i klungan.
Jag fick alltså ta hotfulla ord och blickar för något jag inte hade varit delaktig i, vilket resulterade i att jag tog ett steg framåt och ifrågasatte hans ord. Då valde han att ännu en gång gå upp i mitt ansikte och utdela fler hotfulla meningar och blickar.

Så varför jag var med i media handlade om att jag blev illa behandlad fast att jag inte hade med saken att göra. Att sedan media väljer att ta med t.ex 3 minuter i radio från ett 15 minuters långt samtal från början kan jag inte ansvara för. Självklart vinklas och förvräng saker i media, vilket de flesta borde kunna lista ut.

Varför jag sedan dök upp på jobbet dagen efter igen handlade om att jag ville visa min lojalitet till mina arbetsgivare och kollegor. Jag ville inte lämna dem i skiten när dem var tvungna att gå till jobbet dagen efter pga deras ansvar. Vi alla stod tillsammans i detta!

"Hon lekte viktig och ringde ett samtal och stod och funderade i ett hörn om hon skulle släppa in min kompis som var född senare än 96 på en lördag" dök också upp som en kommentar i appen.
Jag tänkte förklara för denna person hur jag hanterade detta enligt regler som finns där.

Jag minns inte exakt vilken kväll detta kan ha varit, men jag vet att det har hänt att jag fick ta över uppgiften att kolla legitimation på folk under kvällen i ca 5 minuter. Det berodde på att någonstans på klubben startades ett bråk där det krävdes att både entrevärdar och ordningsvakter grep in. Vilket gjorde att jag fick ta dörren. I vanliga fall släpper vi inte in folk som är födda senare än 96 men en del kvällar bestämmer entrevärdarna och ansvariga tillsammans att ändå släppa in dem. Just denna kvällen hade jag missat informationen angående detta, vilket gjorde att självklart valde att ringa de ansvariga för att få ett svar så jag inte gjorde fel val, så nej till er troll som tror jag lekte viktigt. Jag utförde mitt jobb efter regler och hur vi har blivit informerade om att göra det.

Jag kommer inte skriva mer efter detta, men jag vill tillägga till er som tror att jag leker kändis och att jag inte alls är en influencer. Jo till er troll, jag är Influencer för JFR.se och det är det enda jag har skrivit om att vara influencer, dessutom fick jag i uppgift av JFR.se att skiva det i min logg som en del i vårt samarbete och jobb tillsammans.
Förresten, ett nytt samarbete kommer snart upp med JFR.se. Håll utkik ;)

Så till alla er fega jävla troll där ute, skriv till mig privat så ska vi absolut disskutera om alla jag legat med, om vilken idiot jag är som kallar mig för influencer och hur mycket skit jag förtjänar att ta.
Tyvärr verkar ni inte ha tillräckligt mycket luft för att stå för vad ni tycker, för dem enda som skrivit till mig privat har skrivit positiva saker.

KRAM!

Likes

Comments

Om mig , mode, jobb, Inredning, shopping, samarbete

Hej på er!

Har precis torkat efter en dusch och ett jobbigt träningspass. Körde ett pass här hemma med hjälp av kroppsvikt bara, inte alltid så enkelt det heller. Känns galet skönt att ha kommit igång med träningen igen efter flera månader av uppehåll.
Just nu sitter jag vid datorn och håller på ihop lite praktiskt jobb inför Stockholmsflytten, det är mycket som ska gå ihop och fixas.

CASEAPP.SE är hemsidan där skyddet på min dator kommer ifrån. I samarbete med Caseapp.se fick jag även hem ett otroligt snygg och matchande mobilskal till min Iphone 7 plus.

Kika gärna in på min Instagram och delta i tävlingen jag har tillsammans med Caseapp.se där vi delar ut ett presentkort till värde av 300kr (!!!!) hur bra?? Länk till bilden kommer här:

Och till er som inte vill delta i tävlingen men ändå är sugna på att beställa något från hemsidan har jag en rabattkod till er: "ALICIAAH20" som ger er 20% rabatt på ert köp.

Likes

Comments

Om mig , allmänt, Hobbys, jobb, youtube, musik

Hej på er!

Jag har precis satt mig ner efter en löprunda och en dusch. När jag stod i duschen fick jag denna idén som är att jag redan som liten började med en del saker som jag fortfarande håller på med eller startat upp igen efter en paus. Så här kommer de sakerna:


1. Redan när jag var liten gillade jag att stå framför kameran, som ni ser här på dessa bilderna är jag väldigt liten. Min syster är den begåvade fotografen som jag lyckades få tag på som liten, haha.


2. Andra grejen är att jag redan som liten började blogga, om jag var duktig eller inte är en sak att snacka om. Jag kan säga att jag inte var så duktig på att förklara och få ut det jag egentligen ville. Men lite gullig kan jag erkänna att det är nu när man ser tillbaka på saker.
Här kommer länk till bloggen:

3. Sista saken jag kunde komma på var att jag redan när jag var liten älskade musik och särskilt att sjunga. Det har alltid legat nära hjärtat för mig. Att jag inte kunde sätta alla toner osv är ett faktum, men träning ger färdighet och jag har kommit en bit på den vägen! Här kommer videon från när jag skulle fylla 8 år och sjöng i Snäckan som fanns i Hoglandspark förut.

Likes

Comments

Om mig , allmänt, resor, ångest, jobb, samarbete

Hej på er!

Idag har jag legat i sängen hela dagen, knappt rört mig. Ganska skönt efter en jobbhelg, men också ångest givande när man inte gör något alls under hela dagen. Därför var jag tvungen att städa rummet idag, lugna själen lite.

Nu till vad jag tänkte prata om, jobbet i Stockholm. Vad kommer jag göra? hur mycket kommer jag jobba och vart i Stockholm kommer jag jobba?

Jo, det är såhär att jag kommer sitta på kontor och jobba som försäljare på ett företag som heter Tryggsam. Jag kommer jobba på huvudkontoret som ligger i Nacka med att aktivt ringa runt till privatpersoner för att starta samarbete mellan företaget och kunden. Enligt mig verkar detta väldigt roligt och det skiljer sig en hel del från vad jag har gjort förut. Mina tidigare jobb har alltid inneburit en hel del fysiskt jobb, vilket ändras en del nu då jag kommer jobba mer från det psykiska om man kan beskriva det så.

Jag kommer jobba heltid, men under kontorstid. Vilket innebär Måndag-fredag mellan 08.30-17.30. Det känns otroligt skönt då det kommer bli enklare för mig att få runtoner på saker och också ha tid till annat under helgerna.
Jag kommer flytta upp redan den 29 januari och har min första utbildningsdag den 2 februari. Jag är så exalterad och så redo nu.
Ibland får man känna sig stolt över sig själv och det är precis vad jag gör nu. Jag har gjort detta helt av min egna hjälp, inga kontakter osv. Bara av mig själv, klapp på axeln till mig!

Ha det bra!

Likes

Comments