Hej!

Idag vaknade jag hyfsat tidigt och steg direkt upp för att ta en powerwalk med Emilia i solen. Tyvärr försvann solen lika fort, men men..
Vi gick 6 kilometer, vilket jag faktiskt gjort nu ett par dagar. Så himla skönt att vara ute och gå.

Det är dags för att börja träna ordentligt nu. Bali i oktober!!!

Likes

Comments

Hej på er.

Dagen idag började toppen, vaknade upp superglad och med en härlig inställning på dagen. Jag, familjen och Vlora skulle nämligen åka till Kalmar och hälsa på min släkt.
Tyvärr uppstod en del tråkigheter som gjorde att jag blev mindre taggad på resan. Och efter incidenten insåg jag vad jag verkligen vill och måste prioritera i livet. Vilket är dem som ställer upp för mig och inte bara är ute efter trycka ner och förstöra för en.
Jag känner att allt bara snurrar runt, ibland förstår jag inte vad som händer. Inget går åt rätt håll just nu, det vänder så snabbt om.

Vlora och jag bestämde oss ändå efter allt för att åka till Kalmar där vi ska spendera dagen. Bara mysa och ta hand om varandra. Precis vad jag behöver nu mitt i allt.

Ta hand om er och glöm aldrig att inte ta någon eller något föregivet.

Likes

Comments

Idag har jag verkligen inte gjort något annorlunda mot vad jag brukar. Började klockan 11.30 och efter att jag hade slutat satt jag kvar en stund på jobbet med Vlora och Olivia. Efter det har vi bara legat hemma och gosat.

Det är lite så mitt liv ser ut nu, jobb och vidare till Vlora för att umgås med henne och barnen.
Jag älskar det helt klart. Men jag känner att jag skulle behöva få lite nya rutiner i mitt liv. Jag sover dåligt om nätterna och är trött på dagarna.
Jag förväntade mig att kunna slappna av under sommarlovet men tyvärr är det nästan tvärtom.

Jag tror helt enkelt att jag bara behöver åka från Karlskrona och landa någon annanstans ett par dagar snart. Jag har nämligen varit nere i Malmö nu ett par gånger de senaste månaderna, vilket jag älskar. Jag slappnar av på ett helt annat sätt och låter mig själv blunda för allt jag tycker är jobbigt, nästan i alla fall. Så snart lär det bli en tripp till en annan stad igen.


Likes

Comments

Hej på er!

Ja, jag har funderat på ett nytt inlägg nu i flera månader. Men det har liksom inte kommit till kritan.
Jag satt häromdagen och läste igenom mina blogginlägg och insåg att jag saknar att få sitta och skriva av mig här.
Därför gör jag ett försök igen, nu efter några månader. Och ja, dessa månaderna har varit fullt sagt tuffa. Inte bara när det gäller skola och jobb, utan allt runt omkring mig som cirkulerat.

Tuffa beslut har tagits och en annorlunda vardag står på spel. Jag kan säga att jag varit på botten nu ett tag, eller rättare sagt svajat upp och ner. Det går från att vara galet taggad på livet, till att inte vilja tänka på något.

Men nu är jag igång. Och tänker att blogga kan vara bra för mig. Har fått många förfrågningar om varför jag slutade blogga och jag har aldrig riktigt kunnat förklara mig förutom att säga att jag inte haft tid. Men att jag inte haft tid? Jo, det har jag. Däremot orken till att göra det är det som har brustit lite för mig.

Så nu, nu börjar jag om.

Likes

Comments