View tracker

Hello guys!

Igår började jag må extremt dåligt. Vilket jag gjort i en veckas tid, men det förvärrades igår. Jag fick så pass ont i halsen att det stört min sömn under hela natten. Jag ringde vårdcentralen, som gav mig en tid vid 14.20. Jag åkte ner och det konstaterade relativt snabbt att det var halsfluss som stod på spel.
Kan berätta för er som inte har haft halsfluss att det är fruktansvärt, jagkan knappt själv mitt eget saliv. Då är det illa, men som tur väl är fick jag utskrivet penicillin som jag ska äta nu tre gånger om dagen i 10 dagar.

Ha en bra kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!
Är numera tillbaka här på bloggen, efter ganska exakt en månads uppehåll. Det har berott på mycket, åsikter, tankar och framför allt mig själv. Jag har mått så fruktansvärt dåligt, varit borta från skolan en hel del och inte haft ork till något. Jag mår fortfarande inte bra, MEN jag börjar ta mig tillbaka. Jag har börjat gå hos psykolog och har fått mycket stöd från både vänner och familj.
Så nu börjar vi om från början, för jag älskar att blogga. Det är verkligen något jag gillar och jag har inte tänkt att sluta ännu. Så nu kör vi!

Likes

Comments

View tracker

Att gå sin egen väg och att våga gör det man vill är inte alltid så himla enkelt. Det är svårt att hitta det där lilla extra som gör att man vågar lita på sin egen känsla och därefter göra det man vill. Problemet som stoppar allt för många för att känna sig trygga med det, handlar om andra människor runt omkring. människor som alltid är ute efter att berätta för personer vad som är rätt och fel.

Förut hade jag svårt att göra det jag ville eller kände för, Det handlade om att det alltid fanns människor omkring mig som ville mig väl enligt dem, genom att berätta för mig vad jag skulle och inte skulle göra. Men i efterhand har jag förstått att det bara handlade om att få mig att bli mindre. Att dem inte klarade av att se mig göra framsteg eller att jag ibland lyckades med det som inte dem lyckades med.
Jag förstår att sånt kan svida i ögonen på andra, vilket det har gjort för ibland också. Men jag har alltid lärt mig att acceptera andras val och framgångar utan att behöva berätta för personen vad jag egentligen tänker. För ibland kan saker göra ont att se och man vill oftast berätta för en person vad den borde göra, Men oftast skadar bara de orden en person något fruktansvärt. Att berätta för en person att den gör fel, gång på gång, det är att trycka ned en person till 0. Att alltid visa en person att den gör fel, gör att personen aldrig kommer lyckas få tag på det där lilla extra, som personen antagligen så många gånger varit så nära att få, men som du alltid lyckas stoppar. Gång på gång.

Jag har lärt mig att göra det vill och det jag tycker känns bra för mig, utan att tänka på vad andra tycker om det. Självklart slår tanken mig oftast innan jag väljer att göra något, vad kommer folk tänka? Men jag har lärt mig att inte vara så beroende av att ha personer omkring en hela tiden.
För vad är meningen att lyssna på er som berättar för mig gång på gång vad jag borde gjort eller göra istället om ifall att ni aldrig någonsin skulle vilja umgås med.
Jag hoppas att ni någon gång kan förstå vilken skada ni gjort och fortfandade ibland gör, som jag kommer få bära med mig. Att få höra skitsnack som kommer från era munnar hela tiden gjorde mig förut mindre och fick mig alltid att må sämre. Men jag har vuxit som person i mig själv, ni kommer inte kunna få ner mig. jag kåpår mig upp för varje gång jag hör något från er.

Jag vill att alla personer som läser detta inlägget funderar på hur man ska agera när någon försöker trycka ner en, för det är inte värt att bara acceptera att folk försöker förstöra. För det är något som ni kommer ångra långt efter om ni låter dem göra så, vilket jag gör. Att jag lät dem jävlarna förstöra så mycket för mig, att jag har behövt förlorat så mycket och att jag behöver sakna en person så fruktansvärt mycket pågrund att att de personerna eller den personen berättade för mig en gång att jag inte borde vara med en personen.

Så till er personer som som förstört mig och fått mig att må sämre. Att ha fått min ångest och mina panikattacker att förvärras, att jag har behövt leva och fortfarande behöver göra, pga att ni ville vara bättre och inte klarade av att se mig lyckas. Dra år helvete.


Likes

Comments

Hej igen!

Fick hem mitt läppglans jag beställde i helgen, det är ett läppglans som ska boosta ens läppar. Alltså gör dem att de blir mer fylligare och återfuktar samtidigt. Jag testade den direkt och måste säg att jag ser en del förändring på läpparna. Dem svider och sticker lite, vilket jag tycker är behagligt dock.

Finns HÄR att köpa. 179:-

Likes

Comments