Vill ännu en gång tipsa er om jordkläder i Stenungsund! Ni hittar butiken på både Facebook och instagram genom att söka på "jordkläder". Bilderna är från deras instagram! Finns även på jordklader.se

Här följer lite bilder på höstliga kläder! Enjoy!

(Mamma, jag lovar att du kommer se ut som en mega-kick-ass-boss på jobbet i denna klänningen!)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I fredags firade vi Igor och Amir, min pojkväns svågrar som fyllde år tidigare i veckan. Det blev en superbra överraskningsfest och alla verkade ha fruktansvärt trevligt!

I lördags hade Sabina sin födelsedagsfest! Trots att det saknades vissa personer som brukar vara med på festerna, så var det superkul ändå! Så tack för dessa trevliga kvällar till de inblandade! Sabina verkade vara väldigt nöjd efter festen!

Likes

Comments

Till oss alla från mormor. En superhärlig lördagskväll på pinchos med så jäkla god mat! Jisses... vi beställde in massor! Nu är vi alla (inklusive våra bröder som var utomhus när dessa bilder togs) mätta och belåtna efter denna fina kväll. Tack morran. Du är bäst!

Likes

Comments

Igår fyllde min älskade syster 18 år! Så innan vi åkte till jobb och skola åkte jag, mamma och bröderna till Elin och Anton. Vi sjöng, åt frukost och Elin öppnade presenter. Sedan åkte jag och jobbade på ett nytt (för mig) kök som det saknades personal på. Det var superkul att testa på det med, eftersom det var tonåringar på denna skola!

Efter jobbet gick jag hem till Elin och Anton igen och drack kaffe med Åsa och pappa som kom på besök! Sedan åkte vi hem till mamma och åt mat innan vi packade in oss i bilen för att åka på bio!

Annabelle 2. Äcklig som bara den. Elias ville åka hem 15 minuter efter att filmen startat. Den filmen var mycket bättre än Annabelle 1!

Likes

Comments

I lördags åkte jag, mina bröder och Jonas & Ellienor till barnfestivalen! Det var superkul och fanns massa saker att göra för barnen. Aaron och Ellienor blev målade i ansiktet, vi byggde lok, kollade trollkarl och åkte brandbil och bandvagn. Jag blev även uppdragen på scenen för att hjälpa trollkarlen??? Men det var en supertrevlig dag!

Likes

Comments

Idag blev jag kris-insatt på ett skolkök! Det var superkul att få testa på lite nytt och arbeta med en grym kökspersonal. Trots att detta var första gången gick det galant!

Likes

Comments

Hej på er! Igår efter skolan åkte jag till stan en sväng och köpte mig en ny guldring från sagan om ringen-kollektionen! Älskaaaar!!!

Efter det åkte jag till min syster en sväng och sedan vidare till Selma! Vi fikade och drack kaffe och när hon skulle till jobbet åkte jag hem till Diana och Jonas för att kolla vad dom gjorde. Vi åkte tillsammans med Ellienor och hämtade ett kylskåp och sedan vidare till mataffären! Det var en superbra dag och jag älskar min nya ring!

Likes

Comments

Hej på er! Denna dag är jag helt slutkörd efter veckan som varit. Jobbpass på olika ställen under samma dag, ena dagen jobbade jag i Lidköping och på eftermiddagen åkte jag till Kvänum och jobbade kväll där. Så det har vart över 12 timmars jobb någon dag och 10 nästa. Pju!

Jag gjorde även min första dag framför skolbänken på komvux igår! Där läser jag en extra kurs, naturkunskap 2 detta halvåret! (Sä har ni en naturkunskap 2-bok liggandes hemma köper jag den gärna!!!)

Efter skolan åkte jag, Anton och Elin. Där shoppade vi loss! INTE. Jag kom hem med en tofs och strumpor. Elin kom hem med en tröja och strumpor. Jag hittade verkligen ingenting!

Idag hade vi kräftskiva med familjen! Det var otroligt gott! Så nu sitter jag här. Helt proppmätt och nöjd med tillvaron. Hoppas ni haft en bra vecka!

Likes

Comments

Hej på er! Oj! Denna veckan har sprungit förbi och jag har hunnit vara barnvakt och haft myskvällar med familjen. I tisdags och i onsdags var jag barnvakt för Ellienor, åsas (pappas sambo) barnbarn, hon blir snart 2 är och är så söt! Vi bakade chokladbollar första dagen och kolasnittar andra, gått promenader och kollat på Pippi Långstrump! Även hälsat på pappa flera gånger uppe i torken och sett på lastbilarna som kommer för att hämta spannmålen.

Idag åkte vi till skara sommarland med mamma och trots att det spöregnade några minuter och gick mellan molnighet och sol, hade vi så kul! Jag älskar de galna kossorna! De är så roliga, haha!

Likes

Comments

Twitter
Instagram
Blogkeen
Nouw

Instagram@happea_