Det är tur att man har så himla fina föräldrar när man stöter på en dag med så här fint ljus.

Likes

Comments


En bra bild till CV:et eller till sin linkedin-profil är minst lika viktigt som innehållet, allt handlar om ett bra första intryck.

Likes

Comments

Jag har så många gånger åkt förbi detta ställe och tänkt på hur gärna jag skulle vilja fota där. Har tyckt att husväggen har sett så spännande ut. Och tillslut blev det av! Även fast vi inte var där länge så blev det precis som jag tänkt mig. Bakgrunden är neutral men ändå intressant. Måste hinna åka tillbaka dit fler gånger nu innan snön hinner komma tillbaka!

Modell - Casper Sandberg

Likes

Comments

Modell - Ida Hedenskog

Under min tid på gymnasiet läste jag kurserna Fotografisk bild 1 och Fotografisk bild 2, vilket kan ha varit det bästa valet jag gjorde under min skoltid. Innan var jag lite osäker på om foto verkligen var något för mig, men under kursernas gång märkte jag verkligen hur mycket jag brann för varje uppgift och hur kul jag tyckte det var. Bilden ovan var min avslutande uppgift till den första kursen, då man skulle ta ett porträtt som visade på vilket sätt man utvecklats under kursens gång. Jag blev mycket nöjd med denna bild, och mer än ett år senare är jag fortfarande väldigt nöjd. Älskar känslan som finns i bilden och hur bra alla färger hänger ihop.

Likes

Comments