Jag har så många gånger åkt förbi detta ställe och tänkt på hur gärna jag skulle vilja fota där. Har tyckt att husväggen har sett så spännande ut. Och tillslut blev det av! Även fast vi inte var där länge så blev det precis som jag tänkt mig. Bakgrunden är neutral men ändå intressant. Måste hinna åka tillbaka dit fler gånger nu innan snön hinner komma tillbaka!

Modell - Casper Sandberg

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Modell - Ida Hedenskog

Under min tid på gymnasiet läste jag kurserna Fotografisk bild 1 och Fotografisk bild 2, vilket kan ha varit det bästa valet jag gjorde under min skoltid. Innan var jag lite osäker på om foto verkligen var något för mig, men under kursernas gång märkte jag verkligen hur mycket jag brann för varje uppgift och hur kul jag tyckte det var. Bilden ovan var min avslutande uppgift till den första kursen, då man skulle ta ett porträtt som visade på vilket sätt man utvecklats under kursens gång. Jag blev mycket nöjd med denna bild, och mer än ett år senare är jag fortfarande väldigt nöjd. Älskar känslan som finns i bilden och hur bra alla färger hänger ihop.

Likes

Comments

Modell - Elin Appelbom

Jag och Elin fotograferade ute i kylan igår, när snön fortfarande var kontrollerbar. Gud vilken fin känsla snöflingorna bidrar till. Är dock alltid lite rädd för att fotografera i väder som dessa, men det kanske inte är så konstigt när kameran är ens egna lilla bebis.

Likes

Comments