Header


montagu, fint litet fik här i canggu. riktigt goda kakor för ett kakmonster som mig..!!

idag lämnar vi fina fina canggu. tråkigt men det är dags att se något nytt. vi ska till kuta i 2 nätter och bo på hotell, riktigt lyxigt om man jämför med hur vi har bott hittills haha. efter kuta åker vi till uluwatu och bor där i 2 nätter och sen till SINGAPORE. förväntningarna är höga!

på tisdag lämnar vi bali som sagt, det har vart helt fantastiskt här! träffat såååå himla många underbara människor. skrattat otroligt mycket. dansat nätterna långa. druckit alldeles för många bintang. och bara haft det super!! jag ska verkligen tillbaka hit, speciellt till canggu. nu kommer taxin strax, pussar och kramar.

Likes

Comments


2 bilder från ubud.

solen lyser himla fint här nu till skillnad från när vi kom till bali när det endast regnade. dock är det alldeles för varmt för att ligga och sola så vi gottar oss i skuggan idag.

haha käkade frulle utanför seveneleven imorse. en liten juice, flingor i burk och en liten mjölk. 15kr. megasmart! fantastiskt backpackigt. och väldigt osexigt. men här på bali springer pengarna fortare än någonsin. man köper fina frukostar hit och dit utan att tänka på pengarna i princip. himla himla gott men tråkigt när månadsbudgeten börjar tryta haha. väldigt stor skillnad på thailand som vi kom ifrån och bali när det gäller summor och pengar. här är inte dyrt men inte så jättemycket billigare än sverige faktiskt. beroende på vad man gör och äter såklart. om 9 dagar flyger vi till singapore, längtar!! det ska bli superkul verkligen! någon som vart där som har några tips?? puss

Likes

Comments


crate, ett fantastiskt frukostställe!

tjolahopp på er fina! fortsätter att tralla runt på canggus gator. äter underbar mat och bara njuter. vi ska strax möta upp ebba och clara från falkenberg för en lunch och sen tillbaka till poolen och sola. hoppas ni får en bra dag! 🌞

Likes

Comments


sunset beach på lembongan.

fin liten ö. väldigt lite att göra, som att bo i en liten by men absolut fint och det är roligt att ha varit där! tanken var att åka vidare till gili t men eftersom att vi upplevde 3 jordbävningar på mindre än en vecka så bestämde vi oss för att åka tillbaka till fastlandet. och tillbaka till bästa canggu. vi har vart här i 5 dagar nu och stannar iallafall tills måndag sen får vi se. enda vi vet är att vi ska till uluwatu innan vi lämnar bali, vilket vi gör i slutet på feb.

Likes

Comments


snabb incheckning här innan vi drar iväg på vår första surflektion! sitter på ett café jämte vårt hostel och käkar en vansinnigt god frukost och pratar förväntat om dagen med tjejerna. är så spänd!

Likes

Comments


imorse innan vi lämnade Ubud var några av oss på the yoga barn och var med på ett riktigt yogapass. alltså vilken skillnad det var från dom passen jag vart med på hemma, helt annorlunda! dessutom var det på en övervåning utan väggar och fönster så naturen låg väldigt nära och fåglarna kvittrade så fint i morgonljuset. är riktigt glad att jag gick upp kvart i 7 för att köra ett yogapass med en ruskigt bra instruktör, så värt mindre sömn och pengarna!! helt fantastiskt. tipstipstips.

Likes

Comments


tingelong efter strömavbrott i några timmar! vilken dag vi haft!! solen kikade äntligen fram!! är så glad! wow vi prickade verkligen in rätt dag för utflykt! vi har besökt tre olika ställen under dagen och ett av dom var detta vattenfallet. vattnet var jättetråkigt verkligen men det är pga regnperioden men nu har jag iallafall sett och badat i ett vattenfall på bali. check på den!

Likes

Comments


igår käkade vi lunch på ett svenskt café som hette "fika" som verkligen hade jättegod mat och som var väldigt väldigt fräscht! fiket ligger i canggu och var superlätt att hitta för er som är sugna på svensk fika på bali.

imorse tog vi våra väskor och lämnade canggu för att se ubud i 3 dagar. just nu sitter vi dock och fryser på ett lunchställe medan regnet vräker ner så nu är det inte så mycket att se tyvärr.. men vi håller såklart tummarna för bättre väder snart(!!!). canggu var förresten underbart! jag gillade det jättemycket och åker mer än gärna tillbaka snart! trots dåligt väder var det mycket folk som rörde sig ute på gatorna och på restaurangerna. maten var väldigt väldigt god överallt och vi var nöjda på de flesta ställena. en utav våra kvällar var vi på en klubb som heter old mans och festade, i ösregn, vilket var megakul trots blöta kläder och blött hår! i canggu hann vi bo på två olika ställen under våra 4 nätter, det första hette "putu guest house 2" och det andra hette "layday surf hostel", jag kan verkligen rekommendera dom båda! det var en liten snabb summering av våra dagar :)

Likes

Comments